סוני מציגה מסך LED בגודל 280" עם יכולות 3D
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סוני הציגה בתערוכת International Broadcast Equipment Exhibition 2009 שביפן מסך LED (לא להתבלבל עם מסך LCD בעל תאורה אחורית מבוססת LED, זה מסך שהפיקסלים שלו הם LEDים), בגודל של 6.4X3.4 מטרים (280 אינץ') המיועד למקומות ציבוריים המסוגל להציג וידאו 3D.
לא ממש עושה שכל אלא אם מתוכנן שכל אחד יישא עליו את המשקפי 3D שלו, לכל מקרה שלא יהיה......
בכל מקרה, המטרה היתה להציג את המחויבות של סוני לנושא ה-3D וכפי שאתם יודעים, כבר שנה הבאה אנחנו צפויים לראות מוצרים (נגנים BD ומסכים) על המדפים.
שידורים ציבוריים ב-3D HD כבר החלו בבריטניה (CHANNEL4) בניסוי ואני צפוי לראות שזה ייתרחב, מהר יותר ממה שאנשים חושבים...
מקור: TECH-ON
לא ממש עושה שכל אלא אם מתוכנן שכל אחד יישא עליו את המשקפי 3D שלו, לכל מקרה שלא יהיה......
בכל מקרה, המטרה היתה להציג את המחויבות של סוני לנושא ה-3D וכפי שאתם יודעים, כבר שנה הבאה אנחנו צפויים לראות מוצרים (נגנים BD ומסכים) על המדפים.
שידורים ציבוריים ב-3D HD כבר החלו בבריטניה (CHANNEL4) בניסוי ואני צפוי לראות שזה ייתרחב, מהר יותר ממה שאנשים חושבים...
מקור: TECH-ON
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מרטין - במסעי האחרון לברזיל ראיתי מסך של פנסוניק בשדה התעופה - ראינו תלת מימד ללא כל משקף.
מה הרזולוציה של המסך? האם הוא גדול בגלל שלא ניתן להקטין את הלדים?
אם אני מבין נכון - זה בכל מקרה לא מסך שמיועד לשוק ביתי (אני מתכוון גם אם היה אפשר להכניס אותו דרך הדלת) כלומר - זו טכנולוגיה למסכי חוץ.
מה הרזולוציה של המסך? האם הוא גדול בגלל שלא ניתן להקטין את הלדים?
אם אני מבין נכון - זה בכל מקרה לא מסך שמיועד לשוק ביתי (אני מתכוון גם אם היה אפשר להכניס אותו דרך הדלת) כלומר - זו טכנולוגיה למסכי חוץ.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. לא היו נתונים לגבי הרזולוציה.
2. נכון, זה מסך חוץ או לאזורים ציבוריים (קניון, שדה תעופה וכו').
אגב, אפשר להכניס מסך כזה הביתה, אפילו יותר קל ממסך פלזמה 103" וזאת משום שהוא בנוי ממודולים יחסית קטנים (משהו כמו 22" כל אחד) ואז ניתן להרכיבם כמו לגו.
הבעיות עם זה הן:
1. פיזור חום. ה-LEDים הללו יוצרים המון חום שצריך לפזר, בד"כ ע"י מאווררים דיי רועשים ובמקרים של חוץ, אף מזגנים (כמו במסך בכיכר הראשי של אילת).
2. מרחק צפייה - מכיון שה-PITCH בין LED ל-LED הוא יחסית גדול, חייבים לצפות במסך כזה ממרחק דיי גדול.
2. נכון, זה מסך חוץ או לאזורים ציבוריים (קניון, שדה תעופה וכו').
אגב, אפשר להכניס מסך כזה הביתה, אפילו יותר קל ממסך פלזמה 103" וזאת משום שהוא בנוי ממודולים יחסית קטנים (משהו כמו 22" כל אחד) ואז ניתן להרכיבם כמו לגו.
הבעיות עם זה הן:
1. פיזור חום. ה-LEDים הללו יוצרים המון חום שצריך לפזר, בד"כ ע"י מאווררים דיי רועשים ובמקרים של חוץ, אף מזגנים (כמו במסך בכיכר הראשי של אילת).
2. מרחק צפייה - מכיון שה-PITCH בין LED ל-LED הוא יחסית גדול, חייבים לצפות במסך כזה ממרחק דיי גדול.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
דרור3,
זה נכון ברמה התיאורטית, אבל בפועל לא עושים את זה. קונים מודולים ב-PITCHים שיש בשוק ואכן, ככל שהמרחק קטן יותר המחיר עולה בהתאם.
גם אם תצמיד אותם לגמרי, הרי שיש לכל LED גודל מסויים ומכיון שמדברים בד"כ על LEDים RGB יש מרחק מינימלי שאפשר לצפות בזה.
זה נכון ברמה התיאורטית, אבל בפועל לא עושים את זה. קונים מודולים ב-PITCHים שיש בשוק ואכן, ככל שהמרחק קטן יותר המחיר עולה בהתאם.
גם אם תצמיד אותם לגמרי, הרי שיש לכל LED גודל מסויים ומכיון שמדברים בד"כ על LEDים RGB יש מרחק מינימלי שאפשר לצפות בזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אם כבר מדברים על ההתחייבות של סוני ל 3D, יש להזכיר כי החברה התחייבה ל 3D ב PS3 כבר ב 2010:
http://www.engadget.com/2009/09/04/ps3s ... all-exist/
http://www.engadget.com/2009/09/04/ps3s ... all-exist/