שאלה לגבי חיבור סאב לרסיבר
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש לי סאב וורפידייל אקטיבי. יש לו שתי יציאות RCA אדום לבן אבל הכניסה ברסיבר היא חיבור RCA בודד .
עד היום חיברתי את זה עם כבל RCA זוגי בשני הצדדים כשברסיבר חיברתי מפצל 1 ל- 2 RCA. האם זאת הדרך היחידה לחיבור? אני שואל זאת כי אם המפצל זז מעט זה גורם לרעשי "הם-הם" מעצבנים. אני משחק עם החיבור עד שאני מגיע לנקודה שהוא שקט. מה עלי לעשות כדי להפתר ממצב רפיון זה והאם זאת הדרך לחיבור?
הרסיבר שלי הוא של MARANTZ SR4300.
תודה רבה לכל העוזרים.
עד היום חיברתי את זה עם כבל RCA זוגי בשני הצדדים כשברסיבר חיברתי מפצל 1 ל- 2 RCA. האם זאת הדרך היחידה לחיבור? אני שואל זאת כי אם המפצל זז מעט זה גורם לרעשי "הם-הם" מעצבנים. אני משחק עם החיבור עד שאני מגיע לנקודה שהוא שקט. מה עלי לעשות כדי להפתר ממצב רפיון זה והאם זאת הדרך לחיבור?
הרסיבר שלי הוא של MARANTZ SR4300.
תודה רבה לכל העוזרים.
נתק את המפצל וחבר רק לכניסת RCA אחד.
ההבדל בין חיבור יחיד לזוגי הינו בעוצמה.
ההבדל בין חיבור יחיד לזוגי הינו בעוצמה.
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
סליחה על חוסר ההבנה.
מה שאתה אומר הוא כך: לחבר זוג לסאב ובצד שני לחבר רק אחד מהזוג? אם כך רצוי לבודד את החיבור החופשי שלא יגע ברסיבר ויגרום לרעשים, או שיש חיבור כזה מוכן לקנות 1 ל-2?
מה לגבע העוצמה? האם אני אפסיד מהעוצמה בחיבור כפי שהצעת?
מה שאתה אומר הוא כך: לחבר זוג לסאב ובצד שני לחבר רק אחד מהזוג? אם כך רצוי לבודד את החיבור החופשי שלא יגע ברסיבר ויגרום לרעשים, או שיש חיבור כזה מוכן לקנות 1 ל-2?
מה לגבע העוצמה? האם אני אפסיד מהעוצמה בחיבור כפי שהצעת?
ואני שוב עונה: לחבר יחיד ליחיד, לא משנה לאיזה צבע. או לבן או אדום.MrHicUp כתב:אני שוב שואל: אחד לרסיבר זה מובן כי יש רק יציאה אחת אבל בסאב יש שתי יציאות, אחת לבנה והשניה אדומה, לחבר רק אחת מהן לחיבור הבודד ברסיבר או שצריך כבל שבצידו האחד 2 מחברים ובצידו השני מחבר אחד?
...