כרטיס קול להעברת סאונד HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש בסעיף תוספות פינוקים בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום. Asus Xonar HDAV 1.3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש כרטיס גם ל-Auzentech אבל עד כמה שידוע לי הוא לא נמכר בארץ.
יש גם אופציה של כרטיס מסך ATI HD 5850 הכולל כרטיס קול HD בתוכו.
לא יודע לגבי FFDShow. כרגע יש בו תמיכה חלקית (רק TrueHD) בהמרה ל-LPCM 7.1.
יש גם אופציה של כרטיס מסך ATI HD 5850 הכולל כרטיס קול HD בתוכו.
לא יודע לגבי FFDShow. כרגע יש בו תמיכה חלקית (רק TrueHD) בהמרה ל-LPCM 7.1.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

mrgadgets, זה לא משנה מהו הנגן, הרעיון של פותח השרשור הוא שקודק האודיו (FFDShow, למשל) יעשה את המלאכה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ב SHARK007, גרסאות WIN 7 של 64 ו 32 נתמכות באותה חבילה (WIN7CODECS)
אם תבטל אתה PASSTHROUGH ב FFDSHOW זה יתמוך.
אבל כמו שאמרתי, אתה יכול להשתמש ב MPC-HC או בקודקים של MPC-HC בעצמם והם כבר יודעים גם לפענח את זה בלי הגדרות מיותרות.
אגב, 0אם אתה רוצה רק קודקים של MPC HC אתה יכול למצא אותם ב SAF
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... saf-44614/
אם תבטל אתה PASSTHROUGH ב FFDSHOW זה יתמוך.
אבל כמו שאמרתי, אתה יכול להשתמש ב MPC-HC או בקודקים של MPC-HC בעצמם והם כבר יודעים גם לפענח את זה בלי הגדרות מיותרות.
אגב, 0אם אתה רוצה רק קודקים של MPC HC אתה יכול למצא אותם ב SAF
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... saf-44614/
staticx,
אתה יודע במקרה האם ניתן "לפענח" את פורמטי הסאונד החדשים בשילוב של הרכיבים הבאים:
1. כרטיס ATI 5850 (יודע לפענח)
2. FFDSHOW CODEC (לא ברור בדיוק איזה פורמט מפענח ובאיזה יציאות אנלוגיות או דיגיטליות).
3. נגן zoom player - לא יודע האם יכול לפענח את הפורמטים, שמועות ברשת מדברות על כך שהנגן בשילוב ffdshow יכול לפענח את הפורמטים רק דרך שימוש ביציאות האנלוגיות של כרטיסי קול דוגמא XONAR אן Auzentech.
4. רסיבר LX70 - יודע לפענח את הפורמטים.
הנושא מאד קריטי עבורי ואני זקוק לעזרה דחופה בנושא.
תודה
אתה יודע במקרה האם ניתן "לפענח" את פורמטי הסאונד החדשים בשילוב של הרכיבים הבאים:
1. כרטיס ATI 5850 (יודע לפענח)
2. FFDSHOW CODEC (לא ברור בדיוק איזה פורמט מפענח ובאיזה יציאות אנלוגיות או דיגיטליות).
3. נגן zoom player - לא יודע האם יכול לפענח את הפורמטים, שמועות ברשת מדברות על כך שהנגן בשילוב ffdshow יכול לפענח את הפורמטים רק דרך שימוש ביציאות האנלוגיות של כרטיסי קול דוגמא XONAR אן Auzentech.
4. רסיבר LX70 - יודע לפענח את הפורמטים.
הנושא מאד קריטי עבורי ואני זקוק לעזרה דחופה בנושא.
תודה
הכרטיס הנ"ל מסוגל לפענח את פורמטיי האודיו החדשים ולהעביר אותם ב bitstream דרך חיבור HDMI במספר נגנים
1. PDVD 9 הגירסה החדשה
2. WINDVD 2010
3. FFDSHOW TRYUOT בגירסה מיוחדת בשילוב עם MPC-HC בגירסה החדשה
BSPLAYER לא ניתמך
1. PDVD 9 הגירסה החדשה
2. WINDVD 2010
3. FFDSHOW TRYUOT בגירסה מיוחדת בשילוב עם MPC-HC בגירסה החדשה
BSPLAYER לא ניתמך
rgb31
אני מבין מתשובתך כי אין סיכוי שה- Zoom Player יוכל לקבל את הפורמטים החדשים?
אם כך זה הופך את העסק אצלי להרבה יותר מסובך.
אי הבנתי מהחברה שפיתחה את ZP כי אם הכרטיס מסך\קול עובד מול DirectShow של מיקרוסופט אז זה יכול לעבוד בצורה כלשהי.
אני מבין מתשובתך כי אין סיכוי שה- Zoom Player יוכל לקבל את הפורמטים החדשים?
אם כך זה הופך את העסק אצלי להרבה יותר מסובך.
אי הבנתי מהחברה שפיתחה את ZP כי אם הכרטיס מסך\קול עובד מול DirectShow של מיקרוסופט אז זה יכול לעבוד בצורה כלשהי.
ל-ZP יש מספר תכונות שקריטיות למערכות אצלי בבית
מקריאה ברשת ראיתי שבאחד הפורומים המליצו על קודק של MPC-HC זה נקרא "MPC-HC Spliter"
שמעת משהו על זה?
כמו כן ה-ZP יודע לעבוד מצויין עם ה-FFDSHOW לכן מוזר שאין לו אפשרות לתמיכה בפורמטים עם הקודק יודע לעשות זאת.
מקריאה ברשת ראיתי שבאחד הפורומים המליצו על קודק של MPC-HC זה נקרא "MPC-HC Spliter"
שמעת משהו על זה?
כמו כן ה-ZP יודע לעבוד מצויין עם ה-FFDSHOW לכן מוזר שאין לו אפשרות לתמיכה בפורמטים עם הקודק יודע לעשות זאת.
בגלל שיש לך רסיבר יחסית מתקדם שיכול לעשות פלאים לסאונד במידה והוא מקבל אותו "כמו שהוא אוהב" הייתי ממליץ לך לעשות BITSREAMING לפורמטים החדשים ולאו דווקא להעביר את העסק דרך LPCM. כמובן שהדבר תלוי גם בערכת הרמקולים שברשותך והרכיב הכי חשוב דגם האוזניים שלך.
יש כאלה שממליצים על XONAR EARS PRO של קופת חולים ASUS.
צחוק צחוק, עכשיו ברצינות:
הדרכים שהייתי ממליץ לך לקבל BITSTREAMING הן:
1. ASUS XONAR XDAV. ישנן 3 גרסאות של הכרטיס. אתה יכול להסתפק או ברגילה או ב-SLIM. הנוספת כוללת יציאות אנלוגיות שלא תעשה בהם שימוש.
2. כרטיסי המסך החדשים של ATI שאמורים עם הזמן לאפשר BITSREAMING של הפורמטים החדשים בצורה נקייה לרסיבר שלך.
3. המעבדים החדשים של INTEL שכוללים בתוכם כרטיס מסך מובנה ו-PAP.
נכון להיום, אין דרך נוחה/פשוטה/לא מורכבת לקבל את הפורמטים החדשים שלא ב-LPCM. כמו שאמרתי לפני, יכול להיות שתרגיש בשינוי בין BITSREAMING ל-LPCM ויכול להיות שלא. הרסיבר שלך, הייחודיות בו, זה המפענחים שהותאמו במיוחד לפורמטים החדשים לקולנוע ביתי ולא לסטראו. אני הייתי מנצל את זה.
במקומך, מה שהייתי עושה, זה חושב אם אני רוצה לשחק בסלון. במידה וכן הייתי הולך על הכרטיסים החדשים של ATI. הם מעולים מכל בחינה אפשרית וכוללים בתוכם PAP שתוכל להוציא איתם את הפורמטים החדשים.
כל התעשייה התעוררה משום מה בתקופה האחרונה לפורמטים החדשים כ-NATIVE למרות שהחומרה הייתה קיימת גם במעבר. אני כמובן מדבר על תחום המחשבים בלבד ומכוון לתחום התוכנה. כל יום יש התקדמות של האנשים שתורמים מהידע שלהם על מנת לקדם את התוכנות כמו MPC-HC ו-FFDSHOW. שכיום התוכנות אמורות לאפשר את כל מה שתיארתי לפני אבל כמו כל פיתוח שעובד עם המון כלים משולבים יש המון בעיות. אבל בשלב מסויים זה יפתר והכל יעבוד יופי.
בהצלחה.
יש כאלה שממליצים על XONAR EARS PRO של קופת חולים ASUS.
צחוק צחוק, עכשיו ברצינות:
הדרכים שהייתי ממליץ לך לקבל BITSTREAMING הן:
1. ASUS XONAR XDAV. ישנן 3 גרסאות של הכרטיס. אתה יכול להסתפק או ברגילה או ב-SLIM. הנוספת כוללת יציאות אנלוגיות שלא תעשה בהם שימוש.
2. כרטיסי המסך החדשים של ATI שאמורים עם הזמן לאפשר BITSREAMING של הפורמטים החדשים בצורה נקייה לרסיבר שלך.
3. המעבדים החדשים של INTEL שכוללים בתוכם כרטיס מסך מובנה ו-PAP.
נכון להיום, אין דרך נוחה/פשוטה/לא מורכבת לקבל את הפורמטים החדשים שלא ב-LPCM. כמו שאמרתי לפני, יכול להיות שתרגיש בשינוי בין BITSREAMING ל-LPCM ויכול להיות שלא. הרסיבר שלך, הייחודיות בו, זה המפענחים שהותאמו במיוחד לפורמטים החדשים לקולנוע ביתי ולא לסטראו. אני הייתי מנצל את זה.
במקומך, מה שהייתי עושה, זה חושב אם אני רוצה לשחק בסלון. במידה וכן הייתי הולך על הכרטיסים החדשים של ATI. הם מעולים מכל בחינה אפשרית וכוללים בתוכם PAP שתוכל להוציא איתם את הפורמטים החדשים.
כל התעשייה התעוררה משום מה בתקופה האחרונה לפורמטים החדשים כ-NATIVE למרות שהחומרה הייתה קיימת גם במעבר. אני כמובן מדבר על תחום המחשבים בלבד ומכוון לתחום התוכנה. כל יום יש התקדמות של האנשים שתורמים מהידע שלהם על מנת לקדם את התוכנות כמו MPC-HC ו-FFDSHOW. שכיום התוכנות אמורות לאפשר את כל מה שתיארתי לפני אבל כמו כל פיתוח שעובד עם המון כלים משולבים יש המון בעיות. אבל בשלב מסויים זה יפתר והכל יעבוד יופי.
בהצלחה.
מבדיקות שעורכים בפורום DOOM9
ALBIN אחד ממפתחיי ה FFDSHOW הצליח להעביר את כל פורמטיי האודיו החדשים חוץ מ DD PLUS
רק דרך ה MPCHC וגם לא אצל כולם זה עובד חלק
אגב אצלי זה עובד מצויין דרך כרטיס מסך 5750 FFDSHOW ו MPCHC
ALBIN אחד ממפתחיי ה FFDSHOW הצליח להעביר את כל פורמטיי האודיו החדשים חוץ מ DD PLUS
רק דרך ה MPCHC וגם לא אצל כולם זה עובד חלק
אגב אצלי זה עובד מצויין דרך כרטיס מסך 5750 FFDSHOW ו MPCHC