סוני שוקלים לדרוש כסף עבור שירותי PSN

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

סוני שוקלים לדרוש כסף עבור שירותי PSN כנראה שבשלבים הראשונים זה יהיה רק עבור שירותים חדשים, מישהו בסוף יבין שיש פוטנציאל כלכלי עצום בשירותי "שלם ושחק" כמו ב XBOX LIVE:
http://www.joystiq.com/2009/11/19/sony- ... ue-stream/
Natural Born Gamer

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שלא כדאי להם להתעסק עם זה - לדעתי שירות הסרטים/סדרות - וכל הימבה תוספות./HOME ומי יודע מה עוד פספסתי בדרך - מכניס להם יפה. חבל למנוע מאנשים לרכוש את הקונסולה - במיוחד שהמכירות שלהם סוף סוף עולות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73367
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

לפי דעתי זו שטות שהם לא עשו את זה מלכתחילה. אם המתחרים מרשים לעצמם, אין סיבה שהם לא יעשו את זה, כמובן שבמצב כיום אין לזה הצדקה והם יצטרכו להביא את רמת השירות לרמה של המתחרים, אבל ברגע שיש להם זרם הכנסות זה לא ממש יהיה קשה (קשה לשפר משהו חינמי כשאין לו מימון - שירות בתשלום קצת יותר קל). אני בטוח שאם תשלום יגרום לשירות להשתפר משמעותית, רובנו נסכים לשלם (שוב - עובדה שכל מי שרשום לליב של ה XBOX משלם).

רק שימו לב - אין שום איזכור לזה שכל ה PSN יהפוך לשירות בתשלום, רב הסיכויים שמדובר בכלל על שירותי משנה (השכרת סרטים/סדרות, משחקי MMO, משחקי רשת יחודיים כמו MAG וכו) ככה שאין צורך ישר לקפוץ למסקנות לא נכונות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

טוב, נראה שלקחו עכבר והפכן אותו להר. סוני לא התכוונו שההכנסות מה PSN יהיו ממנוי חודשי אלא מהכנסות צדדיות כגון השכרות סרטים/סדרות ומכירת משחקים. נראה שכבר עכשיו ה PSN מכניס לסוני לא מעט כסף כשהם מצפים שעד סוף 2009 ההכנסות יעמדו על 561 מיליון דולר:

http://www.joystiq.com/2009/11/20/sony- ... n-fy-2009/

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #5 

אני כמובן נגד מנוי חודשי גלובלי על התכנים הקיימים. זה מעין סוג של שינוי תנאי חוזה מול הלקוח שרכש את המכשיר בידיעה ששירותי האון ליין חינמיים. אין לי ספק שאין פה בעיה משפטית, פשוט קצת לא הוגן.

עם זאת, אני יותר מאשמח לראות הרבה יותר שימושים לPSN בתשלום. הרבה יותר משחקים להורדה ממה שקיים כיום, מבחר יפה של סרטים ושירים בהזרמה וכו'. זה יהיה יותר ממבורך.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

קרמריקה כתב:אני כמובן נגד מנוי חודשי גלובלי על התכנים הקיימים. זה מעין סוג של שינוי תנאי חוזה מול הלקוח שרכש את המכשיר בידיעה ששירותי האון ליין חינמיים. אין לי ספק שאין פה בעיה משפטית, פשוט קצת לא הוגן.

עם זאת, אני יותר מאשמח לראות הרבה יותר שימושים לPSN בתשלום. הרבה יותר משחקים להורדה ממה שקיים כיום, מבחר יפה של סרטים ושירים בהזרמה וכו'. זה יהיה יותר ממבורך.
...
גם אם וכאשר שירותים מסוג זה יוצעו, לנו הישראלים זה עדיין לא יהיה רלוונטי מכיוון שכידוע לנו אין שירות PSN.
Natural Born Gamer

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

snowgoose כתב:גם אם וכאשר שירותים מסוג זה יוצעו, לנו הישראלים זה עדיין לא יהיה רלוונטי מכיוון שכידוע לנו אין שירות PSN.
...
אני לא יודע מה איתך, אני משחק כל הזמן במשחקים שקניתי דרך הרשת, מרחיב משחקים עם DLC שקניתי או הורדתי (יש לא מעט DLC בחינם) ומשחק במשחקי אונליין דרך רשת ה PSN.
נכון, אני לא יכול להוריד סרטים וסדרות, אבל כל שאר השירותים של PSN (ויש עוד הרבה שירותים מלבד אלה) עובדים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

נכון, הדבר היחיד שלא זמין לישראלים הוא שירות השכרת/רכישת הסדרות/סרטים.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Malcontent כתב: אני לא יודע מה איתך, אני משחק כל הזמן במשחקים שקניתי דרך הרשת, מרחיב משחקים עם DLC שקניתי או הורדתי (יש לא מעט DLC בחינם) ומשחק במשחקי אונליין דרך רשת ה PSN.
נכון, אני לא יכול להוריד סרטים וסדרות, אבל כל שאר השירותים של PSN (ויש עוד הרבה שירותים מלבד אלה) עובדים.
...
להזכירך, אתה מתחזה לתושב ארה"ב או אירופה על מנת שתוכל להירשם ולבצע את כל הפעולות שהזכרת. אז נכון שלנו הישראלים זה עניין של מה בכך (רובנו צרכן פיראטי של משחקים ואו שירים\סרטים ולכן מה זו רמאות קטנה בכתובת..) רשמית אין לנו שירות PSN ולכן כל השירותים המתקדמים שקיימים (רכישה\השכרה\והזרמה של סרטים כגון NETFLIX) וכל השירותים שיהיו בעתיד לא רלוונטים עבורנו...
Natural Born Gamer

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

snowgoose כתב:
Malcontent כתב: אני לא יודע מה איתך, אני משחק כל הזמן במשחקים שקניתי דרך הרשת, מרחיב משחקים עם DLC שקניתי או הורדתי (יש לא מעט DLC בחינם) ומשחק במשחקי אונליין דרך רשת ה PSN.
...
להזכירך, אתה מתחזה לתושב ארה"ב או אירופה על מנת שתוכל להירשם ולבצע את כל הפעולות שהזכרת. אז נכון שלנו הישראלים זה עניין של מה בכך (רובנו צרכן פיראטי של משחקים ואו שירים\סרטים ולכן מה זו רמאות קטנה בכתובת..) רשמית אין לנו שירות PSN ולכן כל השירותים המתקדמים שקיימים (רכישה\השכרה\והזרמה של סרטים כגון NETFLIX) וכל השירותים שיהיו בעתיד לא רלוונטים עבורנו...
...
אני לא רואה שום קשר לפיראטיות, או בעיה כלשהי או סוג כלשהו של רמאות לצורך העניין, ברישום לPSN כאמריקאי. במקרה הכי גרוע אני לא משפיע כלל, במקרה הטוב אני מכניס לסוני כסף. פיראטיות בעיתית לא כי היא "לא הגונה", אלא כי היא גונבת כסף בעקיפין מחברות המשחקים. "אי ההגינות" של הרשמה לPSN כאמריקאי שקולה לחוסר ההגינות ברכישת משחק מPA - אין שום פגיעה באף אחד, אלא להיפך.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #11 

איך שאני רואה את זה:
אם סוני רוצים עוד קצת כסף שלי, אין שום בעיה. תנו לי דרך יותר קלה לבזבז עליכם כסף ואני אבזבז. נכון לעכשיו עם סגירת ה Entropay אין לי שום דרך להוציא עליהם כסף. כן יש את האפשרות ללכת לדואר ולקנות כרטיס זמני אבל ראבק, work with me here please. :?
Need more cowbell

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #12 

סוני מתכננת שירות "פרימיום" עבור גיימרים שיהיו מוכנים לשלם קצת יותר

אחד היתרונות הגדולים של ה-PlayStation Network לעומת שירות אקס-בוקס לייב הוותיק יותר הוא דמי השימוש הנוכחיים: אפס שקלים. בעוד שמיקרוסופט גובה תשלום חודשי משחקני האקס-בוקס תמורת הזכות לשחק ברשת, סוני מציעה שירות זה בחינם (באופן רשמי השירות אינו פעיל בישראל, אך יש כמה וכמה דרכים בטוחות יחסית לעקוף את ההגבלה בקלות).

אל דאגה: אין לסוני כוונה לוותר על היתרון הזה בעתיד הנראה לעין. עם זאת, כנראה שבתחילת השנה הבאה יתווסף למגוון השירותים אותה מציעה ה-PlayStation Network גם מנוי "פרימיום" תמורת תשלום, שיאפשר גישה למגוון תכנים אשר אינם זמינים כיום לשחקני הפלייסטיישן. קאז היראי, מנכ"ל חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, הוא זה שחשף את הרעיון במסיבת עיתונאים שנערכה לאחרונה.

במהלך האירוע לא הסכים קאז לפרט לגבי אותם שירותים והטבות שינתנו למנויים המשלמים, אך שב והדגיש כי מנויי הפרימיום לא יפגעו בחבילת התוכן הנוכחית ממנה נהנים כיום כל השחקנים. בין השאר, לא נתבקש לשלם בעבור האפשרות להתחבר לשרתים ולהשתתף במשחקים מרובי-משתתפים, להוריד דמואים או להתחבר לרשת החברתית פייסבוק (תכונה שנוספה ל-PSN ממש לאחרונה).

גם ללא שירות המנויים בתשלום, ה-PlayStation Network הוכיחה את עצמה כשירות רווחי עבור סוני. בזכות מכירות משחקים, סרטים ומוזיקה, נרשמו במהלך השנה הנוכחית הכנסות של יותר מחצי מיליארד דולרים, סכום גדול פי שלוש מאשר בשנה שעברה.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #13 

atb כתב:סוני מתכננת שירות "פרימיום" עבור גיימרים שיהיו מוכנים לשלם קצת יותר

אחד היתרונות הגדולים של ה-PlayStation Network לעומת שירות אקס-בוקס לייב הוותיק יותר הוא דמי השימוש הנוכחיים: אפס שקלים. בעוד שמיקרוסופט גובה תשלום חודשי משחקני האקס-בוקס תמורת הזכות לשחק ברשת, סוני מציעה שירות זה בחינם (באופן רשמי השירות אינו פעיל בישראל, אך יש כמה וכמה דרכים בטוחות יחסית לעקוף את ההגבלה בקלות).

אל דאגה: אין לסוני כוונה לוותר על היתרון הזה בעתיד הנראה לעין. עם זאת, כנראה שבתחילת השנה הבאה יתווסף למגוון השירותים אותה מציעה ה-PlayStation Network גם מנוי "פרימיום" תמורת תשלום, שיאפשר גישה למגוון תכנים אשר אינם זמינים כיום לשחקני הפלייסטיישן. קאז היראי, מנכ"ל חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, הוא זה שחשף את הרעיון במסיבת עיתונאים שנערכה לאחרונה.

במהלך האירוע לא הסכים קאז לפרט לגבי אותם שירותים והטבות שינתנו למנויים המשלמים, אך שב והדגיש כי מנויי הפרימיום לא יפגעו בחבילת התוכן הנוכחית ממנה נהנים כיום כל השחקנים. בין השאר, לא נתבקש לשלם בעבור האפשרות להתחבר לשרתים ולהשתתף במשחקים מרובי-משתתפים, להוריד דמואים או להתחבר לרשת החברתית פייסבוק (תכונה שנוספה ל-PSN ממש לאחרונה).

גם ללא שירות המנויים בתשלום, ה-PlayStation Network הוכיחה את עצמה כשירות רווחי עבור סוני. בזכות מכירות משחקים, סרטים ומוזיקה, נרשמו במהלך השנה הנוכחית הכנסות של יותר מחצי מיליארד דולרים, סכום גדול פי שלוש מאשר בשנה שעברה.
...
מישהו אמר 'ערוץ 5 +'?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”