שאלה לגבי HTPC
שלום !
לאחר צפייה וקריאה ממושכת של שרשורים בפורום , מישהו יכול להסביר לי מה משתלם יותר ? , לקחת אחת משתי האפשרויות הראשונות שהמליצו פה באתר , או ללכת על ION מסויים , כאמור הHTPC שאני מנסה להרכיב מיועד רק למוסיקה וסרטים מכל הסוגים מDIVX ועד HD 1080P , כמו כן שאלה נוספת כרטיס המסך HD4200 האם יציאת הHDMI שלו מוציאה גם AUDIO ?
תודה .
לאחר צפייה וקריאה ממושכת של שרשורים בפורום , מישהו יכול להסביר לי מה משתלם יותר ? , לקחת אחת משתי האפשרויות הראשונות שהמליצו פה באתר , או ללכת על ION מסויים , כאמור הHTPC שאני מנסה להרכיב מיועד רק למוסיקה וסרטים מכל הסוגים מDIVX ועד HD 1080P , כמו כן שאלה נוספת כרטיס המסך HD4200 האם יציאת הHDMI שלו מוציאה גם AUDIO ?
תודה .
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני לא מבין בדיוק את השאלה שלך? ION או HTPC? הION הוא לוח אם בגודל ITX זה עדיין HTPC
אם אתה רוצה מערכת קטנה וחסכונית ולא צריך כרטיסי הרחבה לך על ION
לגבי הכרטיס קול, כל הכרטיסים של ATI החל מסדרת 4XXX יכולים להוציא קול
אם אתה רוצה מערכת קטנה וחסכונית ולא צריך כרטיסי הרחבה לך על ION
לגבי הכרטיס קול, כל הכרטיסים של ATI החל מסדרת 4XXX יכולים להוציא קול
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ION זו פלטפורמה, יש כתבה באתר על זה.
זה אומר מעבד של אינטל (ATOM בדכ) עם כרטיס מסך של NVIDIA 9300/9400
ה ION יכולים להריץ 1080P כל עוד אתה משתמש בהאצת חומרה. אל תצפה שהמעבד אטום יוכל לסחוב סרט FHD.
כמובן שעם DIVX (אייככסס!!) לא תהיה לך בעייה.
כל הרעיון של ה ION זה מזעור.
כמובן שגם במחשב רגיל אתה יכול להפעיל סרטים בהאצת חומרה, אבל בד"כ המארז יהיה גדול יותר.
זה אומר מעבד של אינטל (ATOM בדכ) עם כרטיס מסך של NVIDIA 9300/9400
ה ION יכולים להריץ 1080P כל עוד אתה משתמש בהאצת חומרה. אל תצפה שהמעבד אטום יוכל לסחוב סרט FHD.
כמובן שעם DIVX (אייככסס!!) לא תהיה לך בעייה.
כל הרעיון של ה ION זה מזעור.
כמובן שגם במחשב רגיל אתה יכול להפעיל סרטים בהאצת חומרה, אבל בד"כ המארז יהיה גדול יותר.