באזור המרכז... דגש על ה-52 אינץ'...
בביג בוקס רמת גן יש את ה-40 אינץ'.
כנ"ל בעולם הדיגיטלי.
בא.ל.מ פ"ת יש את ה-46 אינץ' לצד הסוני 46V5500. ממוקם בגובה של תקרה תעשייתית, ולצערי על ערוץ 2 ואין עם מי לדבר שם.
ארמגדון רמת החייל לצערי סגור ביום שישי.
בארמגדון רמת גן לא הצלחתי למצוא חנייה! מיקום ממש מכתי של הסניף.
עונה לעצמי: באולם התצוגה של מיניליין בקרית אריה בפ"ת ניתן לראות את ה-52B610 של סמסונג.
שימו לב - שעות פתיחה ממש לא נוחות - א-ה 9:30-14:30, אבל יש גם יום ו' 9:30-12:30.
התרשמתי די לטובה מהמסך, והאמת שלא הצלחתי להבחין בהבדלים משמעותיים בינו לבין מסכי ה-LED שגם היו בתצוגה שם. על המסכים מתנגן תוכן HD מבלו ריי הדגמה של סמסונג.
ה-B750 נראה טיפ טיפה יותר טוב, אבל שוב, ממש לא בצורה משמעותית (לדעתי). רוב האפקט הוא לדעתי בגלל מסך מבריק של ה-750 לעומת המאט של ה-610, וייתכן שהמסך יקר בצורה משמעותית בגלל פיצ'רים של ניגון תכנים, DLNA וכו.
אין אפשרות לנגן באולם התצוגה של מיניליין תכני SD, אולם יצא לי לצפות קצת בחנויות אחרות תכני SD על מסך ה-40 אינץ' של ה-610, והתרשמתי מאוד לטובה לעומת מסכים של פירמות אחרות בגודל דומה (40-42).
שחורים - לא הצלחתי להבחין בהבדל בין ה-610 ל-750 או ה-LED, אולם גם לא ביקשתי להחשיך את אולם התצוגה, שהיה מואר בתאורה רכה עם כמה ספוטים (לא חזקה).
השתקפות - חזקה יותר בכל המסכים המבריקים מאשר בדגמים עם מסכי המאט, שבו גם יש השתקפות, אם כי blurred ואז זה פחות מציק. במיניליין יש רק מסכים של סמסונג, כך שלא הייתה לי אפשרות להשוות עם מסכים מבריקים מפירמות אחרות.
מסקנה שלי: אין הצדקה לשלם כמה K יותר על מסך באותו גודל שהוא LED, או על מסך עתיר פיצ'רים סביבתיים שלא קשורים לאיכות התמונה.
החלטתי לנטוש את הפלזמה בגלל שאין לי כוח לפחד כל היום מצבירה/צריבה וכו, וגם בגלל שלא הצלחתי להבחין בהבדל באיכות התמונה עם מסכי LCD (למעט הפיוניר כמובן).
שוב, מדובר בדעתי שלי בלבד. ייתכן שיהיו כאלה שהם יותר חדי עין ממני או יחלקו עלי.