עזרה בבעיה עם חיבור ממיר ו Windows MCE
-
UG
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
המחשב מחובר ל LCD.
חיברתי את הממיר של YES לכרטיס PVR 150 כולל ה IR באמצעות היציאה הקואקסילית.
הבעיות הלא פתורות:
1. לא מצליח להעביר תחנות עם השלט של Hauppauge + IR למרות שהטסט של WINTV עובד.
2. בזמן התקנת ה MCE הוא מחפש את השידור (הגדרתי גם כבלים ואז החלפתי ללוין).
הוא לא מוצא ונותן הערת שגיעה.
למשהו מושג?
אורי
חיברתי את הממיר של YES לכרטיס PVR 150 כולל ה IR באמצעות היציאה הקואקסילית.
הבעיות הלא פתורות:
1. לא מצליח להעביר תחנות עם השלט של Hauppauge + IR למרות שהטסט של WINTV עובד.
2. בזמן התקנת ה MCE הוא מחפש את השידור (הגדרתי גם כבלים ואז החלפתי ללוין).
הוא לא מוצא ונותן הערת שגיעה.
למשהו מושג?
אורי
-
UG
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אולי לא הסברתי את עצמי,
נניח כי התקנתי את הכרטיס PVR 150 MCE ואחר כך את IR BLUSTER .
בזמן ההתקנה מותץקנות גם תוכנות על המחשב בינהן WINTV. אני מניח שתוכנה זו מותאמת לרטיס ולשלט. לאור האמור לעיל, כשאני צופה בערוץ מסוים בתוכנה של ה WINTV אני כן אמור להעביר ערוצים בתוכנה - לא כך?
לגבי שגיאה ב MCE. בזמן התקנת ה MCE הוא מחפש את שידורי הלווין. איזה CODEC נדרש לו כדי לאתר אותם? יש מומלץ? משהו שהתנסה בהתקנת YES ב MCE.
אורי
נניח כי התקנתי את הכרטיס PVR 150 MCE ואחר כך את IR BLUSTER .
בזמן ההתקנה מותץקנות גם תוכנות על המחשב בינהן WINTV. אני מניח שתוכנה זו מותאמת לרטיס ולשלט. לאור האמור לעיל, כשאני צופה בערוץ מסוים בתוכנה של ה WINTV אני כן אמור להעביר ערוצים בתוכנה - לא כך?
לגבי שגיאה ב MCE. בזמן התקנת ה MCE הוא מחפש את שידורי הלווין. איזה CODEC נדרש לו כדי לאתר אותם? יש מומלץ? משהו שהתנסה בהתקנת YES ב MCE.
אורי
אתה רק כותב או שאתה גם קורא??UG כתב:
אורי...
קרא שוב את מה שכתבתי בהודעה הקודמת
אין לי מושג לגבי WINTV -בכל אופן אם אתה רוצה לעבוד עם MCE קודם כל לך תיקנה שלט
IMON עובד עם MCE לי אין ניסיון עם זה (האמת שאני אפילו לא יודע מזהdondi כתב:
האם אפשר עם שלטי imon להשתמש ב mce והאם ה irblaster של הערכה הרגילה יעבוד שם??...
קרא את :
http://www.xpmediacentre.com.au/communi ... light=imon
לגבי הBLASTER -אחרי שתגדיר אותו ,ולצורך כך אתה צריך את השלט המקורי, הוא עובד בצורה עצמאית ללא קשר לשלט
ננסה לעשות קצת סדר:
אם מתקינים את WinTV PVR150 על WinXP, מותקנות בין היתר שתי אפליקציות האחת WinTV לצפיה בטלוויזיה והשניה scheduler לתכנות הקלטות. על מנת לראות טלוויזיה (וגם להקליט כמובן) יש להזין לכרטיס אות ווידאו. יש שתי אפשרויות:
(1) לחבר את הכרטיס לממיר דרך יציאת הS-Video (מומלץ) או יציאת הקומפוזיט של הממיר. ולחבר לו גם את יציאת האודיו של הממיר. על מנת להעביר תחנות משתמשים בשלט של יס. אם רוצים להשתמש בשלט של ה-PVR-150 (ו-בIRBlaster המצורף) יש ללמד אותו את הקודים של הממיר. תוכנית הקונפיגורציה מכירה מספר גדול של ממירים ויתכן שגם את הממיר שלכם. התהליך בכל מקרה הוא של ניסוי וטעיה או יותר נכון ניסוי ותהיה "למה לכל הרוחות זה לא עובד?"
(2) לחבר את הכרטיס לאנטנה. אז הטיונר של הכרטיס קולט את התחנות (בשאיפה) וניתן לשלוט על הכרטיס כמו שהיינו שולטים על טלויזיה ביתית בתקופה שטרם היו כבלים אבל מי רוצה את זה.
א ב ל
אם מתקינים את WinTV PVR150 על WinXP Media Center Edition ורוצים להתחבר לממיר ולהשתמש בממשק המשתמש של WinXP MCE אז (נא לקרוא בעיון) חייבים להשתמש בשלט של MCE משום שתוכנת הקונפיגורציה של MCE דורשת אותו - לא תוכלו לסיים את ההתחברות לממיר שלכם אם השלט (יותר נכון המקלט שלו) אינו מחובר למערכת. אחרי שתהליך הקינפוג, שבמהלכו מלמדים את השלט של ה-MCE את הקודים של הממיר, מסתיים, ניתן יהיה (בהנחה שאין צרות וחוסרים אחרים בדרך) לראות טלוויזיה דרך הממשק של MCE כולל החלפת תחנות דרך השלט של MCE באמצעות ה-irblaster של מיקרוסופט (ולא של PVR-150).
באשר לשלטים אחרים, אם הם שלטים לומדים ניתן לתכנת אותם בהתאם ולוותר של השלט של מיקרוסופט אבל המקלט חייב להמשיך להיות מותקן.
מקווה שעזרתי.
אם מתקינים את WinTV PVR150 על WinXP, מותקנות בין היתר שתי אפליקציות האחת WinTV לצפיה בטלוויזיה והשניה scheduler לתכנות הקלטות. על מנת לראות טלוויזיה (וגם להקליט כמובן) יש להזין לכרטיס אות ווידאו. יש שתי אפשרויות:
(1) לחבר את הכרטיס לממיר דרך יציאת הS-Video (מומלץ) או יציאת הקומפוזיט של הממיר. ולחבר לו גם את יציאת האודיו של הממיר. על מנת להעביר תחנות משתמשים בשלט של יס. אם רוצים להשתמש בשלט של ה-PVR-150 (ו-בIRBlaster המצורף) יש ללמד אותו את הקודים של הממיר. תוכנית הקונפיגורציה מכירה מספר גדול של ממירים ויתכן שגם את הממיר שלכם. התהליך בכל מקרה הוא של ניסוי וטעיה או יותר נכון ניסוי ותהיה "למה לכל הרוחות זה לא עובד?"
(2) לחבר את הכרטיס לאנטנה. אז הטיונר של הכרטיס קולט את התחנות (בשאיפה) וניתן לשלוט על הכרטיס כמו שהיינו שולטים על טלויזיה ביתית בתקופה שטרם היו כבלים אבל מי רוצה את זה.
א ב ל
אם מתקינים את WinTV PVR150 על WinXP Media Center Edition ורוצים להתחבר לממיר ולהשתמש בממשק המשתמש של WinXP MCE אז (נא לקרוא בעיון) חייבים להשתמש בשלט של MCE משום שתוכנת הקונפיגורציה של MCE דורשת אותו - לא תוכלו לסיים את ההתחברות לממיר שלכם אם השלט (יותר נכון המקלט שלו) אינו מחובר למערכת. אחרי שתהליך הקינפוג, שבמהלכו מלמדים את השלט של ה-MCE את הקודים של הממיר, מסתיים, ניתן יהיה (בהנחה שאין צרות וחוסרים אחרים בדרך) לראות טלוויזיה דרך הממשק של MCE כולל החלפת תחנות דרך השלט של MCE באמצעות ה-irblaster של מיקרוסופט (ולא של PVR-150).
באשר לשלטים אחרים, אם הם שלטים לומדים ניתן לתכנת אותם בהתאם ולוותר של השלט של מיקרוסופט אבל המקלט חייב להמשיך להיות מותקן.
מקווה שעזרתי.
TZOTZ -
אחלה הסבר
UG -
לא היתה כוונה צינית בתשובתי פשוט חשבתי קצת להישתעשע.....
בכל אופן לגבי הDECODER:
תפקידו של הDECODER הוא ליפרוס בחזרה את מה שכרטיס הטלביזיה לכד וקודד לפורמט MPEG-2
לא ברור לי למה מיקרוסופט לא כללו DECODER בתוך MCE אבל במידה ואתה לא מתקין אותו MCE יתן לך את הודעת השגיאה שקיבלת
אני מחובר ליס ומישתמש בDECODER של NVIDIA שלפי דעתי עושה את העבודה הטובה ביותר במיוחד אם אתה משלב אותו עם כרטיס מסך של NVIDIA
אתה יכול להישתמש בDECODER אחר כל עוד הוא מאושר לשימוש בMCE ע"פ הרשימה בלינק הבא:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
בנוסף למקודדים תימצא ברשימה את כל החומרה שמתאימה לMCE אם תקפיד לעבוד לפי רשימה זו המערכת תעבוד לשביעות רצונך עם מינימום תקלות כמו כן הקמת המערכת תהיה ממש מישחק ילדים
בנוסף אני ממליץ לך ליקרא מדריך קצר להתקנת MCE2005
http://www.xpmediacentre.com.au/communi ... 1116330817
בהצלחה
אחלה הסבר
UG -
לא היתה כוונה צינית בתשובתי פשוט חשבתי קצת להישתעשע.....
בכל אופן לגבי הDECODER:
תפקידו של הDECODER הוא ליפרוס בחזרה את מה שכרטיס הטלביזיה לכד וקודד לפורמט MPEG-2
לא ברור לי למה מיקרוסופט לא כללו DECODER בתוך MCE אבל במידה ואתה לא מתקין אותו MCE יתן לך את הודעת השגיאה שקיבלת
אני מחובר ליס ומישתמש בDECODER של NVIDIA שלפי דעתי עושה את העבודה הטובה ביותר במיוחד אם אתה משלב אותו עם כרטיס מסך של NVIDIA
אתה יכול להישתמש בDECODER אחר כל עוד הוא מאושר לשימוש בMCE ע"פ הרשימה בלינק הבא:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
בנוסף למקודדים תימצא ברשימה את כל החומרה שמתאימה לMCE אם תקפיד לעבוד לפי רשימה זו המערכת תעבוד לשביעות רצונך עם מינימום תקלות כמו כן הקמת המערכת תהיה ממש מישחק ילדים
בנוסף אני ממליץ לך ליקרא מדריך קצר להתקנת MCE2005
http://www.xpmediacentre.com.au/communi ... 1116330817
בהצלחה
ערכת השלט של MCE כוללת בתוכה שניIRBLASTER שמותקנים בתוך המקלט של השלט (הכוונה ליחידה שמחוברת לכניסת הUSB של המחשב)dondi כתב:אז לפי מה שכתבת פה אין שום אפשרות לעבוד עם ה irblaster על ה mce (אני לא מדבר על השלט אלא רק על המשדר)....
אתה יכול להיסתדר ללא השלט אבל יחידת המקלט שלו חייבת להיות מחוברת
אני רוצה להשתמש עם הirblaster שיש לי מהערכה הרגילה + שלט של imon שהבנתי שתומך ב mcerafid כתב:ערכת השלט של MCE כוללת בתוכה שניIRBLASTER שמותקנים בתוך המקלט של השלט (הכוונה ליחידה שמחוברת לכניסת הUSB של המחשב)dondi כתב:אז לפי מה שכתבת פה אין שום אפשרות לעבוד עם ה irblaster על ה mce (אני לא מדבר על השלט אלא רק על המשדר)....
אתה יכול להיסתדר ללא השלט אבל יחידת המקלט שלו חייבת להיות מחוברת...
המטרה היא להתחמק מלקנות את השלט המקורי של ה mce כי אני מעדיף את ה imon