יש לי שתי שאלות לגבי תפעול בסיסי של ה-c200, אני מקווה שלא יתנפלו עלי...
1. במידה וצפיתי בקובץ מסוים והפסקתי באמצע, לאחר מכן המכשיר חוזר לנגן אותו מההתחלה ולא מהנקודה שהפסקתי בה. כיצד ניתן להפעיל אופציה זו?
(ב-wd hd ובאקסטרימר זה באופן אוטומטי חוזר לאותה הנקודה, גם אם הכונן נותק והוחזר).
2. האם יש דרך כלשהי להעתיק רק מלל של שמות קבצים בכדי להדביק אותם לקבצי תרגום שנוספו?
(מבלי להתעסק עם שינוי ידני של שמות קבצים ארוכים).
או לחלופין האם ניתן "להדביק" קובץ תרגום לקובץ וידאו, באותה תיקייה, למרות שהשם שונה?
תודה
תפעול פופקורן c200
-
Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
השאלה השנייה היא בנוגע לניגון קובץ וידאו עם קובץ תרגום.
האם אני יכול להעתיק רק את שם קובץ הוידאו (יש הרבה שמות ארוכים) ולהדביק אותו במקום השם המקורי של קובץ התרגום?
או האם ניתן לראות את התרגום, בדרך כלשהי, גם אם שם הקובץ שונה מהשם בקובץ הוידאו?
לגבי השאלה הראשונה, מאוד מפתיע שהדבר לא קיים בכזה מכשיר מתקדם (ובאחרים כן)...
מעבר לכך, אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מהמכשיר ויש הרגשה של "ליגה אחרת" לעומת האקסטרימר למשל.
תודה
האם אני יכול להעתיק רק את שם קובץ הוידאו (יש הרבה שמות ארוכים) ולהדביק אותו במקום השם המקורי של קובץ התרגום?
או האם ניתן לראות את התרגום, בדרך כלשהי, גם אם שם הקובץ שונה מהשם בקובץ הוידאו?
לגבי השאלה הראשונה, מאוד מפתיע שהדבר לא קיים בכזה מכשיר מתקדם (ובאחרים כן)...
מעבר לכך, אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מהמכשיר ויש הרגשה של "ליגה אחרת" לעומת האקסטרימר למשל.
תודה
copy/paste של טקסט בC-200? לדעתי אין וספק שיהיה. למה לא להכין קובץ תרגום עם שם נכון במחשב?
גם יכולת לראות את התרגום מכל קובץ, AFAK, אין.
לגבי 1, יש סיכוי שזה כבר מוכן באחת מBETA (זכור שלמכשיר עד לא היה FW רשמי אחד, רק BETAs)
גם יכולת לראות את התרגום מכל קובץ, AFAK, אין.
לגבי 1, יש סיכוי שזה כבר מוכן באחת מBETA (זכור שלמכשיר עד לא היה FW רשמי אחד, רק BETAs)