שלום לכולכם.
היום הזמנתי מבאג את הXTREAMER , אני רושם את ההודעה הזאת כי אני יכול לבטל את ההזמנה.
אז ככה למי שמבין קניתי את הסמסונג LED B7000 בגודל 55 , עכשיו הLED כוללת בתוכה גם יכולת ניגון דרך הארד דיסק חיצוני , אך יש בעיה עם התרגום בעברית וגם עם האודיו של קבצי הMKV (בחלק מהקבצים) .חלק גם שומעים אך אין אפשרות לשמוע דרך הרסיבר דרך טלוויזיות הLED (אין יציאה), אני מתעקש בכוונה על סרטי הבלוריי באיכות ה1080p ולפי הביקורות שקראתי אחרי הקנייה אני בדרך לבטל את ההזמנה.
לפני שאני מבטל אני רוצה לשאול אם יש בעיה רצינית בXTREAMER עם ניגון ה1080p במחינת האודיו.. ואם כן אז אם אפשר המלצה לסטרימר אחר איכותי עם תמיכה מלאה בכתוביות בעברית חיצוניות ופנימיות בלי בעיות ,עם תמיכה מלאה בפורמטי האודיו אשר יעבירו לרסיבר איכות audio של HD לרסיבר, סטרימר איכותי בלי הפעלת סרטים עם קרטועים במיוחד בקבצי הMKV.
אני מוכן להשקיע בין 1000 ל1700 ש"ח ..משהו כזה בערך
תודה לעוזרים ואשמח לקבל תשובה מהירה ..כדי שאוכל לבטל את ההזמנה בלי בעיות
עזרה בקשר לקניית סטרימר
popcorn a-110 תומך בפורמטי האודיו המתקדמים ונמכר בבאג , מחירו 1300 ש"ח
תודה רבה לפי הביקורת הוא מכשיר מצויין , אבל אפשר לדעת עליו חסרונות אולי ..? ומה בקשר לB-110 , במה הוא יותר טוב ..? ואם הוא מצדיק את הפרשי המחירים ..?
אם אפשר עוד תגובות זה יעזור לי המון אני לא כל-כך מתמצא בעניין הסטרימרים.. תודהה רבה
אם אפשר עוד תגובות זה יעזור לי המון אני לא כל-כך מתמצא בעניין הסטרימרים.. תודהה רבה
ה B-110 הוא לא סטרימר אלא לוח אם למטרת בניה יעודית של HTPC.
לדעתי לא כדאי בכלל להתעסק איתו כי עלות בניה של HTPC תהיה הוצאה מאד גבוהה לעומת סטרימר שהכל כבר כלול בו.
כמו כן אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה שתתמוך הלוח אם הזה, יש לו דרייברים משלו ואם אני לא טועה אני חושב שהוא מריץ לינוקס.
לדעתי לא כדאי בכלל להתעסק איתו כי עלות בניה של HTPC תהיה הוצאה מאד גבוהה לעומת סטרימר שהכל כבר כלול בו.
כמו כן אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה שתתמוך הלוח אם הזה, יש לו דרייברים משלו ואם אני לא טועה אני חושב שהוא מריץ לינוקס.