בר מים רועש?
היי,
רכשתי לפני כשבועיים מכשיר תמי 4 פמילי.
אני מאוד לא מרוצה מרמת הרעש של המכשיר. (טכנאי ביקר וטען שזו רמת הרעש הרגילה).
אני גר בבית חדש והמטבח נמצא באותו החלל יחד עם הסלון. רמת הרעש בלתי נסבלת. זה משגע אותי במיוחד כאשר אני רואה סרט בסלון והמכשיר הקטן מחליט לעבוד לכמה דקות.
אני מניח שיש פה עוד אנשים שברשותם המכשיר ואוהבים את השקט שלהם כאשר הם צופים בקולונוע ביתי. איך אתם סובלים את הרעש שלו?
רכשתי לפני כשבועיים מכשיר תמי 4 פמילי.
אני מאוד לא מרוצה מרמת הרעש של המכשיר. (טכנאי ביקר וטען שזו רמת הרעש הרגילה).
אני גר בבית חדש והמטבח נמצא באותו החלל יחד עם הסלון. רמת הרעש בלתי נסבלת. זה משגע אותי במיוחד כאשר אני רואה סרט בסלון והמכשיר הקטן מחליט לעבוד לכמה דקות.
אני מניח שיש פה עוד אנשים שברשותם המכשיר ואוהבים את השקט שלהם כאשר הם צופים בקולונוע ביתי. איך אתם סובלים את הרעש שלו?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אתה מתכוון לרעש הרתיחה?
לדעתי הוא לא כ"כ חזק
בכל מקרה תשים במצב חיסכון על מנת שירתיח כמה שפחות
לפני כמה שנים בתחילת היחסים שלנו איתו היו כל מיני פיציצוים מנבעו מתנועות הבידוד של הקלקר
זה נעלם
לדעתי הוא לא כ"כ חזק
בכל מקרה תשים במצב חיסכון על מנת שירתיח כמה שפחות
לפני כמה שנים בתחילת היחסים שלנו איתו היו כל מיני פיציצוים מנבעו מתנועות הבידוד של הקלקר
זה נעלם
העם דורש..... כל מיני דברים
המכשיר נמצא במצב חיסכון.
במצב הרחתה אני עוד מקבל את זה שיש כמות מסויימת של רעש שחייבת ללוות את הפעולה.
הרעש שבעיקר מפריע לי הוא הרעש של הקירור, אני לא מצליח להבין למה מכשיר שמקרר 1.5 ליטר מים יישמע יותר חזק ממקרר של 720 ליטר.
יכול להיות שזה קשור לאקוסטיקה שיש לי בבית. הרעש נשמע עם הדהוד ואני שומע אותו חזק גם מקצה הסלון. זה לא נשמע כמו פיצוצים של קלקל, אבל אולי אני טועה. איך יודעים? בכל מקרה אני מבין שזה לא מפריע לכם לצפות בסרטים? יכול להיות שמתרגלים? חבל לי לוותר על הנוחות של המכשיר...
במצב הרחתה אני עוד מקבל את זה שיש כמות מסויימת של רעש שחייבת ללוות את הפעולה.
הרעש שבעיקר מפריע לי הוא הרעש של הקירור, אני לא מצליח להבין למה מכשיר שמקרר 1.5 ליטר מים יישמע יותר חזק ממקרר של 720 ליטר.
יכול להיות שזה קשור לאקוסטיקה שיש לי בבית. הרעש נשמע עם הדהוד ואני שומע אותו חזק גם מקצה הסלון. זה לא נשמע כמו פיצוצים של קלקל, אבל אולי אני טועה. איך יודעים? בכל מקרה אני מבין שזה לא מפריע לכם לצפות בסרטים? יכול להיות שמתרגלים? חבל לי לוותר על הנוחות של המכשיר...
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אני רכשתי את התמי 4 בחודש פברואר השנה.
רמת הרעש הייתה פשוט בלתי נסבלת, במיוחד בלילה כששקט בבית.
טכנאי בא אליי, בדק את המכשיר, פתח אותו וגילה כי 2 צינורות ברזל נוגעים אחד בשני וזה מה שגרם לרעש (מין רעש מתכתי נוראי).
הוא הפריד בין הצינורות, רמת הרעש הפכה לנסבלת אך עדיין מרגיזה משהו...
אחרי 8 חודשים של שימוש מתרגלים..
רמת הרעש הייתה פשוט בלתי נסבלת, במיוחד בלילה כששקט בבית.
טכנאי בא אליי, בדק את המכשיר, פתח אותו וגילה כי 2 צינורות ברזל נוגעים אחד בשני וזה מה שגרם לרעש (מין רעש מתכתי נוראי).
הוא הפריד בין הצינורות, רמת הרעש הפכה לנסבלת אך עדיין מרגיזה משהו...
אחרי 8 חודשים של שימוש מתרגלים..
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה מזכיר לי מערכון של אסייג אני חושב....הוא צוחק משהו כמו...
כולה בקשתי מיים ...איזה רעש איזה צלצולים ...חושב את עצמו ...בעעע בעעע בעבבבעעע...(מתקן של נביעות/מיי עדן)
כולה בקשתי מיים ...איזה רעש איזה צלצולים ...חושב את עצמו ...בעעע בעעע בעבבבעעע...(מתקן של נביעות/מיי עדן)
אוקיי, זה כבר נשמע יותר דומה למקרה שלי. זה היה מכשיר חדש?firebird כתב:לי היה מכשיר עם מאוורר תקול שהיה מרעיש בכל פעם שהוא היה מופעל ( רעש לא חזק במיוחד אבל מורגש)
הגיע טכנאי החליף מאוורר והרעש פסק...
אולי אני אבקש שיגיע טכנאי בכיר או משהו כזה לבדוק שוב פעם אתה הרעש. בפעם הקודמת הוא רק לחץ על הכפתורים ואמר שהרעש נשמע לו סביר.
אני יודע, בעיקר בגלל שבארץ מוסיפים כלור למים. השיקול הוא יותר אמוציונאלי, בריאות המשפחה וכולי... אם לא יועיל בטח שלא מזיק.yairf כתב:הקטע של ה-UV זה בערך כמו ש-LED כחול משפר את הסאונד במערכת, או כמו שמדבקת No Fear משפרת את הביצועים של הרכב......