אין לי ניסיון עם ההרמוני אך אני יכול להעיד על ה-Pronto 9400 שבחדר ברוחב של 4 מ' אין לו בעיה להפעיל בו זמנית מקרן שנמצא מעל הראש ומסך ומערכת שנמצאים בצידו השני של החדר.
הכל תלוי בעוצמת השידור והפיזור של אות ה-IR על ידי השלט.
מכיוון שציינת בהתחלה כי יש לך חדר לקולנוע ביתי (ואני מניח שמדובר בחדר יעודי ) סביר להניח שתרצה בשלב כלשהו לאחסן את המערכת בארון כלשהו על מנת שלא יפריעו לצפיה. אם זה אכן בתוכנית הייתי ממליץ ללכת מראש על פתרון של שלט התומך ב-RF פלוס אקסטנדר.
שבלול,
קראתי על ה-900 ביקורות מעולות,
אבל יש גם ביקורת של גולשים שטוענים שהוא לא תומך במאקרואים.
זה נכון?
יש רק סטיחם של מאקרואים מובנים? כמה גמיש הוא?
אני מאוד מתעניין בו.
rbroudo כתב:אין לי ניסיון עם ההרמוני אך אני יכול להעיד על ה-Pronto 9400 שבחדר ברוחב של 4 מ' אין לו בעיה להפעיל בו זמנית מקרן שנמצא מעל הראש ומסך ומערכת שנמצאים בצידו השני של החדר.
הכל תלוי בעוצמת השידור והפיזור של אות ה-IR על ידי השלט.
מכיוון שציינת בהתחלה כי יש לך חדר לקולנוע ביתי (ואני מניח שמדובר בחדר יעודי ) סביר להניח שתרצה בשלב כלשהו לאחסן את המערכת בארון כלשהו על מנת שלא יפריעו לצפיה. אם זה אכן בתוכנית הייתי ממליץ ללכת מראש על פתרון של שלט התומך ב-RF פלוס אקסטנדר.
...
המערכת מאוכסנת בארון זכוכית ללא דלתות (של סונורוס - מומלץ).
בכל אופן לא הבנתי את פעולת האקסטנדר. האם הוא ממיר את ה-IR לRF? כיצד?
אם כך אולי כדאי לחברו למקרן.
קראתי את השרשור ולא כלכך הבנתי את ההבדל בין מקרו לאקטיביטי.
אז אני יכול לתכנת מצב שבלחיצה אחת נדלקת הטלוויזיה, הרסיבר נדלק ועובר לאינפוט מסוים, והמחשב נדלק?
דרך אגב את הסקירה לשלט ה Harmony 1100 כתבתי בצורת מיני מדריך לתכנות השלט בדיוק כדי שמי שלא מבין מה זה Activity יוכל לראות שם "איך עושים מה". שווה לך להציץ לדעתי.
תכנות ה Activity מסתמך על מקרואים שמתוכנתים ב XML התוכנה של Harmony בנויה באופן כזה שאתה אפילו לא מודע לזה ובנוסף גם חוסכת ממך לא מעט כאב ראש - כמו הצורך להיזכר איזה מכשירים צריך לכבות למשל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מאד יעזור לי להבין האם התרחיש הבא אפשרי ב900 לפני רכישה...
פעולה די רגילה ושוטפת למשתמשי היס מקס ודומיו:
בזמן צפייה רגילה - הרצת פרסומות\תוכן במקס בכפולות: *2\*4\*16 וכו' ע"י לחיצה מרובה על כפתור ההרצה קדימה
תודה!