חוות דעת לגבי מסך של שארפ ??

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש מסך לחדר השינה שלי.
הבנתי מקריאה מעמיקה במאמרים של הפורום שאין לי צורך במסך FHD ומספיק לי HDR ,מה גם ששידורים רגילים נראים עליו לרוב טוב יותר מאשר בfull hd .
הצרכים שלי יהיו חיבור למחשב לצורך הצגת סרטים על גבי המסך , והחיבור שיש לי הוא לחברת יס אבל מכוון שאני חי בקיבוץ אין לי ממיר כול הממירים יושבים בחדר תקשורת ומשם יוצאים חוטים לכול בית בקיבוץ ,וכול בית מחובר דרך כבל אנטנה פשוט לערוצי יס רגילים. (אולי אשקול בעתיד צלחת של יס פרטית על הגג וחיבור דרך ממיר ומספר ערוצי hd).
מרחק הצפייה בחדר 3 מטר (ואני יודע שדרוש מסך גדול יותר אבל אני לא רוצה ,מספיק לי 32 אינץ ,מכוון שיש לי גם ילדים קטנים שישנים במיטות לידינו ו,ו לא בא לי הבזקי אור חזקים בחדר השינה ).
הבנתי שבגודל 32 אין שום צורך בfhd מכוון שלא נראה הבדלים בין fhd ל hdr כי הפיקסלים קטנים יחסית והמרחק צפייה יחסית גדול.
לכן חפשתי דגמי hdr לחדר השינה 32 חברה טובה הציעו לי שארפ דגם יפני SHARP LC32A47EVBK או דגם אחר שראיתי LC32D44 ,אבל אני לא יודע איזה דגם עדיף מביניהם ומה יותר חדש ???

אשמח לקבל חוות דעת האם כדאי לרכוש אותם במחיר של 2800 ש"ח ברשת טרקלין ? או כדאי ביד 2 במחיר זול יותר. או עדיך חברות אחרות כמו סמסונג או פיליפס או סוני דגם s5500 .
איזה חברה ודגם הכי איכותיים לצפייה בשידורים רגילים ובצפייה בתכני hd . מבחינת סוג הפאנל המעבד אמינות החלקים ונתוני מסך אחרים ??

מחכה להמלצות בדחיפות תודההההה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שביד2 זה יד שניה...

לגבי המודלים בגדלים הללו, אני לא ממש מתמצא, אבל שארפ בהחלט חברה רצינית ועומדת בקו אחד עם סמסונג, פיליפס וסוני.

לא מכיר כיום בעיות אמינות משמעותית אצל היצרניות הגדולות.

בגדלים הללו גם אין הרבה פרמטרים שמשפיעים על התמונה (יחס הניגודיות בד"כ מזעזע ממילא).

הדבר העיקרי שצריך להיות שיקול הוא איכות עיבוד התמונה. ממליץ לראות את המסכים ממרחק צפיה דומה לזה שלך בבית עם תוכן SD (ערוצים 10/2 וכו').

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

בקשר לעניין ולשאלתי

שליחה #3 

לא מצאתי חנות 1 באיזור מגורי שבו אני יכול לראות מסך כנגד מסך ,אולי ההבדלים זניחים.
השאלה היא מה הדגם על סמך ניסיונכם הוא הטוב ביותר למסכי 32 אינץ hdr .
והאם מכיוון שהדגם המדובר מיוצר ביפן זה אמור להיות שיקול מכריע כי מימלא ההבדלים בנו לבין סוני או סמסונג או פיליפס זניחים כפי שציינת למסכי 32 אינץ.
האם שווה לקנות 32 אינץ fhd האם זה אומר ששם המעבד ווידאו טוב יותר או ממש לא ?

אשמח לקבל גם חוות דעת ממי שראה ובחן את הדגמים הנ"ל של שארפ בהשוואה לאחרים .

תודה על ההענות

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

לנו יש את הדגם הקודם A37 שגם הוא יחסית חדש (דגמי 2009) בחדר של ההורים והם מאוד מרוצים. מחסני חשמל מוכרים אותו בייבוא מקביל ב-2190 ש"ח. A47 יצא עכשיו מיובא ע"י ראלקו, לפי המפרט שני הדגמים פחות או יותר זהים. לכן המלצתי לך היא ללכת על A37. אם התקציב מאפשר אולי כדאי להוסיף בשביל האחריות הרשמית.

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

a37

שליחה #5 

אני במקרה ראיתי אותו ורואים בו נורא ואיום ממש זוועה אני לא האמנתי שאפשר לראות כל כך רע במסך עד שראיתי אותו , אבל אבל גדול a47 נראה ההבדל שמיים וארץ לעומתו. אולי מכוון שהו א מיוצר ביפן .
צריך לראות בעיניים בשביל להאמין

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

כנראה חיבורים לא טובים או משהו כי אצלנו בבית רואים מצויין. יש עוד מסך לא יקר שאני יכול להמליץ לך עליו, הטושיבה 605. עם 2 חיבורי SCART.

Mironcito
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

לאחר הרבה לבטים ואין סוף התרוצצויות בין תצוגות בחניות, לקחתי את השרפ A47 ולא מצטער לשנייה.
איכות התמונה בשידורים רגילים (לא HD) פשוט מדהימה!! (לא ניסיתי HD).
זו גם הטלביזיה היחידה שמיוצרת ביפן ולא באיזה מדינה כמו סין או אידונזיה...
אין סוף חיבורים.
הדגם D44 הוא היותר ישן, וסביר שחנויות ינסו לשכנע אותך לקנות אותה כדי להפטר מהמלאי. אל תתפתה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”