צריך המלצה לאוזניות טובות.
כן.
אני מאוד לא אוהב אותן. הן מפוצצות בבאס שמן ומוגזם שפשוט עושה כאבי ראש.
עם זאת, בתקציב הזה אני לא מכיר הרבה דברים טובים. תנסה להזמין אולי MS1, הן אומנם עם באס לא חזק, אבל הן כמה רמות מעל לדעתי. הן עולות 100$ עם משלוח מהאתר של אלסנדרו אם אני זוכר נכון.
אני מאוד לא אוהב אותן. הן מפוצצות בבאס שמן ומוגזם שפשוט עושה כאבי ראש.
עם זאת, בתקציב הזה אני לא מכיר הרבה דברים טובים. תנסה להזמין אולי MS1, הן אומנם עם באס לא חזק, אבל הן כמה רמות מעל לדעתי. הן עולות 100$ עם משלוח מהאתר של אלסנדרו אם אני זוכר נכון.
דווקא לסרטים אוזניות עם באסים כבדים הן עדיפות לדעתי כי אין סאב (בשונה ממערכת שבה אפשר להשתמש בסאב
רק לסרטים ולא למוסיקה אם רוצים). מצד שני עם מוסיקה זה יכול להיות כאב ראש (אלא אם זה מה שמחפשים).
אתה צריך לנסות למצוא דרך להאזין לכמה דגמים שונים של אוזניות על מנת לקבל כיוון כללי (לא קל למצוא אני יודע).
רק לסרטים ולא למוסיקה אם רוצים). מצד שני עם מוסיקה זה יכול להיות כאב ראש (אלא אם זה מה שמחפשים).
אתה צריך לנסות למצוא דרך להאזין לכמה דגמים שונים של אוזניות על מנת לקבל כיוון כללי (לא קל למצוא אני יודע).
יש הבדל בין באס חזק, לבין באס בלבד (וכזה שנשמע ממש לא טוב).
The devil is in the details
תקרא את האוזניות בקטנות למטה. מבאס שהם לא עושים מחירי מבצע לפעמים. ביום שזה יקרה אני מזמין את הPro בלי לחשוב פעמיים.
אבל עדיין אוזניות מאוד משתלמות, והמשלוח חינם. אני ממליץ לך גם להזמין פדים Bowels איתן, הסאונד יותר פתוח איתם והבאס מתהדק.
אבל עדיין אוזניות מאוד משתלמות, והמשלוח חינם. אני ממליץ לך גם להזמין פדים Bowels איתן, הסאונד יותר פתוח איתם והבאס מתהדק.
איך מזמינים שם פדים? האתר שלהם נורא לא נוח.Ilyan כתב:The devil is in the detailsתקרא את האוזניות בקטנות למטה. מבאס שהם לא עושים מחירי מבצע לפעמים. ביום שזה יקרה אני מזמין את הPro בלי לחשוב פעמיים.
אבל עדיין אוזניות מאוד משתלמות, והמשלוח חינם. אני ממליץ לך גם להזמין פדים Bowels איתן, הסאונד יותר פתוח איתם והבאס מתהדק....
אני גם צריך קבל מאריך לאוזניות של 5 מטר בערך. זה יפגע לי באיכות?