קישור בין דירות בבניין
שלום רב
אני מעוניין בפיתרון DIY של חיבור טלפונים בין דירות שנמצאות אחת מעל השניה בבניין.
בשתי הדירות תשתית כבלים HOT ורשת ביתית + נתבים.
האם מישהו יודע מהי הדרך הטובה (והזולה) לאפשר חיוג מדירה אחת לשנייה ללא מעבר ברשת הטלפון הציבורית (עדיף פתרון מבוסס IP).
תודה
אני מעוניין בפיתרון DIY של חיבור טלפונים בין דירות שנמצאות אחת מעל השניה בבניין.
בשתי הדירות תשתית כבלים HOT ורשת ביתית + נתבים.
האם מישהו יודע מהי הדרך הטובה (והזולה) לאפשר חיוג מדירה אחת לשנייה ללא מעבר ברשת הטלפון הציבורית (עדיף פתרון מבוסס IP).
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הבנתי את השאלה.
פיתרון מבוסס IP דורש מרכזיית IP, כך שזה לא פרקטי (כלכלית).
הייתי הולך על פיתרון בסגנון אינטרקום. אפשרות נוספת זה לנסות ולמצוא מרכזיית טלפון משומשת או ישנה.
פיתרון מבוסס IP דורש מרכזיית IP, כך שזה לא פרקטי (כלכלית).
הייתי הולך על פיתרון בסגנון אינטרקום. אפשרות נוספת זה לנסות ולמצוא מרכזיית טלפון משומשת או ישנה.
הבהרה - הדירות בבנייה וניתן לבקש מהקבלן תוספת אם נדרשת...(ממוקמות אחת מעל השניה בדיוק)
חשבתי שהיות ובשתי הדירות יהיו רשתות ביתיות עם נתבים (קווי + אלחוטי) - ייתכן ואפשר לחבר אותן אחת לשניה ולהשתמש בסוג של SOFT PHONE דרך הנתב.
חשבתי שהיות ובשתי הדירות יהיו רשתות ביתיות עם נתבים (קווי + אלחוטי) - ייתכן ואפשר לחבר אותן אחת לשניה ולהשתמש בסוג של SOFT PHONE דרך הנתב.
אם יש אפשרות לרשת (אלחוטית או קוית), תוכל להשתמש בכל אחת מתוכנות ה-VOIP הקיימות כיום כגון SKYPE ודומיה.
ניתן לרכוש אפרכסת המתחברת למחשב (אפילו אלחוטית) בכדי להעביר את השיחה.
ישנן חברות השוקדות על פיתוח מוצרים מבוססי VOIP המאפשרות חיבור Cordless ביתי לטלפונים אלחוטיים , חפש קצת ברשת ותמצא.
ניתן לרכוש אפרכסת המתחברת למחשב (אפילו אלחוטית) בכדי להעביר את השיחה.
ישנן חברות השוקדות על פיתוח מוצרים מבוססי VOIP המאפשרות חיבור Cordless ביתי לטלפונים אלחוטיים , חפש קצת ברשת ותמצא.
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מחזק את הפתיחה של וויופ - טימספיק\וונטרילו\סקייפ
פיתרון שהשתמשתי בו בעבר. ניתן להקים תוך מספר דקות ודורש רק חיבור לאינטרנט ופתיחה של פורטים.
פיתרון שהשתמשתי בו בעבר. ניתן להקים תוך מספר דקות ודורש רק חיבור לאינטרנט ופתיחה של פורטים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים