למה יש משחקים שאי אפשר לדלג על סרטוני מעבר?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מילא הסרטונים ושאר השטויות שעולים כשמדליקים את המשחק
אבל למה אי אפשר לדלג על סרטוני מעבר?
יש משחקים שאני פשוט מבזבז את הזמן להסתכל על אותו סרט שוב ושוב ושוב.
מעצבן!
אבל למה אי אפשר לדלג על סרטוני מעבר?
יש משחקים שאני פשוט מבזבז את הזמן להסתכל על אותו סרט שוב ושוב ושוב.
מעצבן!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שיחקת פעם בפיינל פנטזי 10?
יש שם קרב בוס מאוד קשה, שלפניו יש סרטון של 5 דקות, שאולי לא נשמע הרבה, אבל בשביל סרטון שאי אפשר להעביר זה המון.
הצלחתי לעבור את הקרב רק בניסיון רביעי או חמישי. כל פעם הייתי מגיע לשם, הולך לשירותים, מכין סנדוויץ' או קפה, קורא קצת באיזה ספר או משהו. זה היה פשוט מחריד.
יש שם קרב בוס מאוד קשה, שלפניו יש סרטון של 5 דקות, שאולי לא נשמע הרבה, אבל בשביל סרטון שאי אפשר להעביר זה המון.
הצלחתי לעבור את הקרב רק בניסיון רביעי או חמישי. כל פעם הייתי מגיע לשם, הולך לשירותים, מכין סנדוויץ' או קפה, קורא קצת באיזה ספר או משהו. זה היה פשוט מחריד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אז שיעשו שאי אפשר יהיה לדלג עליהם פעם אחת. למה הייתי צריך לראות את הסצינה הזאת 4-5 פעמים?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שילכו לישון על האף!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה באמת מרגיז .
ויש גם כאלו ש 70 אחוז מהמשחק זה סרטונים....אתה רץ רץ (עדיין בשליטה שלך) ואז פתאום אתה יכול להסתכל רק ימינה/שמאלה אבל הכל "מסביב" זה סרט קבוע ....זה גם מאוד מרגיז אותי!
בכלל היום (ספציפית) הרבה דברים מרגזים אותי (חוץ מזה שיש שמועות ששבוע הבא עסקת שליט יוצאת לפועל...זו באמת נחמה אם זה נכון)
זהו...
קמתי מספת הפסיכולוג
ויש גם כאלו ש 70 אחוז מהמשחק זה סרטונים....אתה רץ רץ (עדיין בשליטה שלך) ואז פתאום אתה יכול להסתכל רק ימינה/שמאלה אבל הכל "מסביב" זה סרט קבוע ....זה גם מאוד מרגיז אותי!
בכלל היום (ספציפית) הרבה דברים מרגזים אותי (חוץ מזה שיש שמועות ששבוע הבא עסקת שליט יוצאת לפועל...זו באמת נחמה אם זה נכון)
זהו...
קמתי מספת הפסיכולוג
שאלה ממש טובה, זה מסוג הדברים שמעצבנים אותנו ואנחנו ממשיכים הלאה ושוכחים...
אני מתעב קטעים כאלה, למעשה באפליקציות שאני משתתף בפיתוח שלהם אני תמיד מוסיף את האפשרות לכבות את ה splash screen של האפליקציה, וזה לוקח הרבה פחות זמן מסרטונים.
אני מתעב קטעים כאלה, למעשה באפליקציות שאני משתתף בפיתוח שלהם אני תמיד מוסיף את האפשרות לכבות את ה splash screen של האפליקציה, וזה לוקח הרבה פחות זמן מסרטונים.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה לך שבלול 
אני משחק את סדרת הלגו - כרגע של אינדיאנה ג'ונס - ויש שם למי שלא שיחק את האפשרות לחזור לכל שלב - בשביל לנסות למצוא דברים שלא מצאת קודם - נחשו מה - יש סרטונים - מפגרים - ואיך דרך לדלג עליהם.
אני משחק את סדרת הלגו - כרגע של אינדיאנה ג'ונס - ויש שם למי שלא שיחק את האפשרות לחזור לכל שלב - בשביל לנסות למצוא דברים שלא מצאת קודם - נחשו מה - יש סרטונים - מפגרים - ואיך דרך לדלג עליהם.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אין ספק שזה מטריד - שילוב של שני כפתורים (למניעת מעבר בטעות) הוא חובה בכל סרטון (לדעתי)
שמתם לב שכמות הלוגואים/סרטונים בפתיחת משחק הפכה למאסיבית באופן לא הגיוני?
(אמנם יש סרטונים משעשעים או מושקעים אבל בפעם ה30 רובם כבר מעצבנים) פה ושם יש צדיקים שמרכזים את כל השותפים למסך אחד וזהו
שמתם לב שכמות הלוגואים/סרטונים בפתיחת משחק הפכה למאסיבית באופן לא הגיוני?
(אמנם יש סרטונים משעשעים או מושקעים אבל בפעם ה30 רובם כבר מעצבנים) פה ושם יש צדיקים שמרכזים את כל השותפים למסך אחד וזהו
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אכן יש אמת בדבריך.orengol כתב:אני מניח שלפחות ברוב הסרטונים, בזמן שאתה רואה אותם
המערכת עובדת ברקע וטוענת את המשך המשחק (מפה, אויב וכו'...).
אני מעדיף את ההפסקות היזומות האלו מאשר "תקיעות" שאתה לא מוכן אליהם מראש במהלך המשחק....
הפתרון של פיפא (מיני משחק בזמן טעינה ) הוא לדעתי הדרך. אני גם מתייאש מול מסך Loading אינסופי עם icon קטן מחזורי בפינה ...
אני גם התכוונתי למסכים עם הקרדיטים שלא נגמרים בעליית המשחק לראשונה לפני הטעינות שבאות אח"כ
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
MGS4 מתיש מאוד בקטע של הסרטונים. למה לא עושים למידה חכמה ? אם המכשיר מזהה שכבר היינו כאן - למה אני צריך לראות את זה עוד פעם ???
אני משחק עכשיו INFAMOUS, לשמחתי - אין חזרה על סרטונים. גם בראצ'ט - TOOLS OF DESTRUCTION היה אפשר להעביר.
מישהו אמר עצומה ?
אני משחק עכשיו INFAMOUS, לשמחתי - אין חזרה על סרטונים. גם בראצ'ט - TOOLS OF DESTRUCTION היה אפשר להעביר.
מישהו אמר עצומה ?
Vocare Ad Regnum