בקשה להמלצה: מגבר ורמקולים למוזיקה - עד 1500 ש"ח (יד שנ

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
גלגמש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

קודם כול, שוטטתי כאן קצת והתרשמתי מאוד מרמת המומחיות של חברי הפורום ומנכונותם לעזור. יישר כוח!

הידע שלי בתחום שואף לאפס, ולכן אני זקוק לעזרתכם.

אז ככה, אני מחפש מגבר וזוג רמקולים מוצלחים (במסגרת המגבלות התקציביות כמובן).
המטרה: האזנה למוזיקה בלבד. בעיקר מוזיקה קלאסית, קצת ג'אז, פולק, רוק ישן. סביר להניח שאחבר גם את הטלוויזיה ואצפה בסרטים, אבל אין לי שום מטרה לייצר חוויית קולנוע ביתי.

המקור: ככל הנראה בעיקר פורמטי Lossless שינוגנו ממחשב נייד, אולי אצרף אליו כרטיס קול חיצוני אם יהיה בזה צורך. אחרי הרבה תעיות ברחבי הרשת בניסיון להבין את תעלומת החיבורים, הגעתי למסקנה (וכמובן שאפשר לתקן אותי אם אני טועה) שהחיבור המתאים עבורי בין המחשב למגבר יהיה חיבור אנלוגי פשוט.
החדר: די קטן, בערך 14 מ"ר.
הבעיה המרכזית: תקציב סטודנטיאלי זעום - עד 1500 ש"ח שאותם אגרד בעמל רב. עכשיו, אני משער שאולי יורמו כמה גבות: הנה מגיע עוד אחד שמבקש לעצמו מערכת טובה בתקציב בלתי-אפשרי. אז העניין הוא ש...זה מה יש כרגע ובעתיד הנראה לעין. בצד היותר אופטימי, אני ממש לא יכול לקרוא לעצמי אודיופיל, האנינות האודיטורית שלי לא בדיוק מרקיעה שחקים ולכן הציפיות לא בשמיים. אין לי גם בעיה עקרונית עם יד שניה. כרגע אני מאזין למוזיקה הבוקעת מרמקולים למחשב של creative, והם לא רעים לטעמי, אבל הייתי רוצה משהו יותר מוזיקלי.

עכשיו, ידוע לי שהתחום הוא מאוד סובייקטיבי, ומשיטוט בפורום גיליתי שהעצה הטובה ביותר שתוכלו לתת לי תהיה כרוכה בהשקעה של זמן ומאמץ: ללכת ולהקשיב לכמה רמקולים/מגברים. אלא שלצערי זה לא פרקטי מבחינתי כרגע... אני מרגיש ככופר בעיקר בפורום הזה, אבל אני חייב להודות שכרגע אין לי אפשרות להשקיע בזה זמן. מאחר שאני בסך הכול מכוון לתוצאה סבירה וממש לא למערכת High End, אולי בכל זאת תוכלו להמליץ לי על שמות ודגמים שאם אתקל בהם ביד שנייה, רכישה שלהם פחות או יותר בגדר "ללכת על בטוח".

סליחה על הארכנות (ניסיתי לתת כמה שיותר פרטים) ותודה מראש!

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אין הרבה אופציות בתקציב הזה אבל בהחלט ניתן לרכוש מערכת טובה שתיתן לך תוצאה בהרבה יותר טובה מרמקולי מחשב.
הנה אופציה זולה וטובה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32191
הרמקולים טובים ויתנו לך תמורה הולמת ל600 ש'ח.תשאל כמה הוא רוצה גם על המגבר{לקסמן L-30}
אם שני המוצרים באיזור ה1000+- שווה ללכת ולהתרשם.
בהצלחה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

parsi28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

reuveney כתב:אין הרבה אופציות בתקציב הזה אבל בהחלט ניתן לרכוש מערכת טובה שתיתן לך תוצאה בהרבה יותר טובה מרמקולי מחשב.
הנה אופציה זולה וטובה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32191
הרמקולים טובים ויתנו לך תמורה הולמת ל600 ש'ח.תשאל כמה הוא רוצה גם על המגבר{לקסמן L-30}
אם שני המוצרים באיזור ה1000+- שווה ללכת ולהתרשם.
בהצלחה.
...
הסתובב בלוחות לקסמן L30 ב450 ש'ח...לדעתי במחיר הזה הייתי חוטף אותו.לסדרה הזאת של לקסמן יש סאונד נהדר.בקשר לKLH אני שמעתי לא מזמן מוניטורים קטנים שלהם שדיי הפתיעו אותי לטובה.

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

תשובה יותר לגבי מוזיקה.
מניסיון שלי ראיתי שיש ביד 2 רמקולים של mission m74 ב 1000 ש"ח
שלפי דעתי מאוד שווים את הסכום הזה.
ואני כמה זמן שמעתי שהם מחוברים למגבר T-AMP שעולה משהו כמו 400 ש"ח למחשב
בזמנו זה יותר מסיפק אותי.
ושהחלטתי לשדרג הוספתי DAC חיצוני למחשב.

וזה בלי קשר לסרטים שלזה יש לי רסיבר דנון פשוט.

mo751
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 68
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

יש ביד 2 mission 701

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”