סוני חסמה משתמשים מישראל עפ"י IP?!
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום אנשים.
מישהו ניסה לאחרונה להתחבר ל PSN? אני כרגע בבית, מנסה להיכנס ל PSN ומקבל הודעה של THE SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY/REGION. כשאני מנסה להיכנס ל ACCOUNT MANAGMENT הוא נותן לי שגיאה 80023017. אני חייב לציין שזה יוזר וותיק שנכנסתי איתו המון פעמים ל PSN, הורדתי מאות פעמים (משחקים שלמים, דמואים טריילרים וכו) ורק היום הכל התחיל להשתגע (פעם אחרונה הייתה בסופ"ש). מישהו אחר נתקל בתופעה?
עידכון - אני חופר קצת בגוגל ומסתבר שברגע זה ממש יש עוד אנשים בעולם שנתקלים בבעייה:
http://answers.yahoo.com/question/index ... 145AATAsY4
אשמח אם תנסו להתחבר אצלכם ותדווחו אם אצלכם תקין או לא.
מישהו ניסה לאחרונה להתחבר ל PSN? אני כרגע בבית, מנסה להיכנס ל PSN ומקבל הודעה של THE SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY/REGION. כשאני מנסה להיכנס ל ACCOUNT MANAGMENT הוא נותן לי שגיאה 80023017. אני חייב לציין שזה יוזר וותיק שנכנסתי איתו המון פעמים ל PSN, הורדתי מאות פעמים (משחקים שלמים, דמואים טריילרים וכו) ורק היום הכל התחיל להשתגע (פעם אחרונה הייתה בסופ"ש). מישהו אחר נתקל בתופעה?
עידכון - אני חופר קצת בגוגל ומסתבר שברגע זה ממש יש עוד אנשים בעולם שנתקלים בבעייה:
אשמח אם תנסו להתחבר אצלכם ותדווחו אם אצלכם תקין או לא.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה קרה מספר פעמים בעבר, בזמן שידרוגים ברשת. אין מה להילחץ עדיין.
-
Huber
- חבר במועדון HT

נחזיק אצבעות וננסה על בסיס יומי - לבינתיים העובדה שזה לא קורה לכולם ושזה קורה לאנשים בכל העולם (גם במדינות נתמכות) די מעודדת אותי. שיהיו בריאים הסוני האלוMalcontent כתב:זה קרה מספר פעמים בעבר, בזמן שידרוגים ברשת. אין מה להילחץ עדיין....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא, בדקתי כרגע והכל חזר על מקומו בשלום. כנראה הייתה להם בעייה ברשת. עצם העובדה שהבאתי לינק מקודם שמראה שגם אנשים ממקומות "חוקיים" ונתמכים (כמו קנדה) מנתקלו באותה התופעה די הוכיח שזו בעייה אצלהם ולא מדיניות חדשה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

זכור לי שהצעת לפתוח שרת VPN למשתמשי האתר, או שזו הייתה בדיחה?oferlaor כתב:נראה שבקרוב תצטרכו שירות VPN, לא?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
טעות?
על איזו מדינה אתה רשום במשתמש הזה ?Huber כתב:שלום אנשים.
אשמח אם תנסו להתחבר אצלכם ותדווחו אם אצלכם תקין או לא....
-
Huber
- חבר במועדון HT

ארה"ב. הבעייה נפתרה ד"א - חבל שהם גומרים לנו כזו עוגמת נפש במקום להרים עידכון בצורה סדירה 
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ניסיתי להתחבר ל-PSN ולא הצלחתי, עשיתי חיפוש באתר ואז נתקלתי בשרשור הזה, שקולע בדיוק להודעות השגיאה שקיבלתי.
אז אכן, PSN ירד לצורך תחזוקה, הנה מה שמקבלים כשמנסים להתחבר מהמחשב, רק לידיעת מי שנתקל בזה היום:
אז אכן, PSN ירד לצורך תחזוקה, הנה מה שמקבלים כשמנסים להתחבר מהמחשב, רק לידיעת מי שנתקל בזה היום:
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
גם אני אתמול קיבלתי את ההודעה המעצבנת הזאת, אבל חיפוש זריז בגוגל אכן אישר שמדובר בהודעת שגיאה של המערכת כאשר עם עובדים על השרת עם עדכונים וכו'.
דרך אגב, אני סובל מקצב הורדה איטי באופן חריג ב- PSN מאז ששדרגתי את החיבור ל 5 מגה בבזק בינלאומי. הגלישה במחשב מהירה וטובה אבל ב- PSN זה פשוט זוועה. הפורטים שלי פתוחים כמו שצריך. מישהו מכיר / יודע אם יש איזה פתרון או תקלה? אולי איזה פורט חדש שצריך לפתוח לו את הצורה?
דרך אגב, אני סובל מקצב הורדה איטי באופן חריג ב- PSN מאז ששדרגתי את החיבור ל 5 מגה בבזק בינלאומי. הגלישה במחשב מהירה וטובה אבל ב- PSN זה פשוט זוועה. הפורטים שלי פתוחים כמו שצריך. מישהו מכיר / יודע אם יש איזה פתרון או תקלה? אולי איזה פורט חדש שצריך לפתוח לו את הצורה?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke