שודרג, פיוניר 428XD ל - פיוניר 5090
שלום לכולם,
אחרי לא מעט לבטים ולא מעט מחשבות "שעוד מעט לא יהיה..." החלטתי לשדרג את המסך לפיוניר 5090 עם סף ציפיות לא גבוהה במיוחד
היות ו - ה - 428XD הוא מסך ברמה גבוהה ביותר ונהנתי מכל רגע שצפיתי בו, אם זה בשידורי SD/HD.
עצם העובדה שהוא היה פנל HDR לא הפריעה לי במיוחד כי התמונה הייתה מדהימה בכל תוכן ובכל מקור כולל PS3 ו - Blu-ray אך בכל זאת יש את המחלה של ה - "שדרגת" ורציתי טיפה יותר גדול.. והיום הוא הותקן !!!
ובכן, התמונה ב - 5090 פשוט מטורפת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קודם כל מי שאומר שאין הבדל בין HDR ל - FHD ממרחק של 2.5 מ' אפילו 3 מ' מוזמן לבוא לראות ולהחליט בעצמו...
השחור פשוט הזוי !!! (לא שהיתה בעיה עם השחור ב - 428XD) אך פה זו ליגה מעל... עעומק התמונה פשוט מדהים
וגם בשידורי ה -SD איכות התמונה לא נופלת מהמסך הקודם אם כי הגודל קצת עושה את שלו...
נ.ב
תודה רבה לשירות המעולה של ט.ר אלקטרו-סטריאו בע"מ, חבר'ה רציניים ביותר שיודעים לתת שירות !!!
אחרי לא מעט לבטים ולא מעט מחשבות "שעוד מעט לא יהיה..." החלטתי לשדרג את המסך לפיוניר 5090 עם סף ציפיות לא גבוהה במיוחד
היות ו - ה - 428XD הוא מסך ברמה גבוהה ביותר ונהנתי מכל רגע שצפיתי בו, אם זה בשידורי SD/HD.
עצם העובדה שהוא היה פנל HDR לא הפריעה לי במיוחד כי התמונה הייתה מדהימה בכל תוכן ובכל מקור כולל PS3 ו - Blu-ray אך בכל זאת יש את המחלה של ה - "שדרגת" ורציתי טיפה יותר גדול.. והיום הוא הותקן !!!
ובכן, התמונה ב - 5090 פשוט מטורפת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קודם כל מי שאומר שאין הבדל בין HDR ל - FHD ממרחק של 2.5 מ' אפילו 3 מ' מוזמן לבוא לראות ולהחליט בעצמו...
השחור פשוט הזוי !!! (לא שהיתה בעיה עם השחור ב - 428XD) אך פה זו ליגה מעל... עעומק התמונה פשוט מדהים
וגם בשידורי ה -SD איכות התמונה לא נופלת מהמסך הקודם אם כי הגודל קצת עושה את שלו...
נ.ב
תודה רבה לשירות המעולה של ט.ר אלקטרו-סטריאו בע"מ, חבר'ה רציניים ביותר שיודעים לתת שירות !!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מבין על מה אתה מדבר, לא קורה מצב שאני רואה סרט בHD ולא נדהם מהאיכות.
אולי הוא לא דק במיוחד, אין לו רמקולים (למרות שהרמקול התחתון שקונים בנפרד פשוט מדהים), אין לו שום יכולות אינטרנט (בדגם הרגיל, לא H), יכולת סטרימינג וכל הפיצ'רים שיש בכל מסך היום, אבל מבחינת חדות תמונה, עומק, צבעים ורמת שחור, אין שום טלויזיה שמתקרבת למסך הזה, ותאמין לי שראיתי הרבה מסכים כולל כמה ממסכי הLED שאמורים להיות "מהפכניים".
תתחדש! אני בטוח שתהנה מהמסך.
אולי הוא לא דק במיוחד, אין לו רמקולים (למרות שהרמקול התחתון שקונים בנפרד פשוט מדהים), אין לו שום יכולות אינטרנט (בדגם הרגיל, לא H), יכולת סטרימינג וכל הפיצ'רים שיש בכל מסך היום, אבל מבחינת חדות תמונה, עומק, צבעים ורמת שחור, אין שום טלויזיה שמתקרבת למסך הזה, ותאמין לי שראיתי הרבה מסכים כולל כמה ממסכי הLED שאמורים להיות "מהפכניים".
תתחדש! אני בטוח שתהנה מהמסך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
עשית את השידרוג ישירות מול ט.ר. או דרך חנות כלשהי?
הם הציעו לך איזשהו tradein על ה 428?
אני היום עם 5080 וגם חושב על שידרוג ל 5090 אחרי שראיתי אותה אצל חבר.
הם הציעו לך איזשהו tradein על ה 428?
אני היום עם 5080 וגם חושב על שידרוג ל 5090 אחרי שראיתי אותה אצל חבר.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
orenfe,jaksirak
אני עשיתי טרייד-אין כלומר, מישהו הגיע לחנות והתעקש לקנות 428XD אז מהחנות התקשרו אליי
ושאלו אם אני רוצה למכור. אז חשבתי קצת ובסוף הסכמתי...והחלפתי ל - 5090...
משום מה יש ביקוש ל-428XD לגבי המחירים אשמח לענות בפרטי..
עופר,
תודה.
נ.ב
מישהו יודע איך מפעילים את ה - DOT BY DOT במסך הזה ?
אני עשיתי טרייד-אין כלומר, מישהו הגיע לחנות והתעקש לקנות 428XD אז מהחנות התקשרו אליי
ושאלו אם אני רוצה למכור. אז חשבתי קצת ובסוף הסכמתי...והחלפתי ל - 5090...
משום מה יש ביקוש ל-428XD לגבי המחירים אשמח לענות בפרטי..
עופר,
תודה.
נ.ב
מישהו יודע איך מפעילים את ה - DOT BY DOT במסך הזה ?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ומובטח שתהנה
אמצעי זהירות למסך , כן :
אני התנחלתי בסלון עם אוהל בצפיה מול המסך ... לא יכולתי ללכת לישון
אמצעי זהירות למסך , כן :
אני התנחלתי בסלון עם אוהל בצפיה מול המסך ... לא יכולתי ללכת לישון