מה ההבדל בין סוני 5500 ל5600 S
על איזה גודל אתה מדבר?tomeryh כתב:אוקי
איך הסמסונג 530? הוא עולה אלף שקל פחות האם התוספת שווה את זה?...
אם זה שווה את ההפרש, זה תלוי מה אתה צריך. אם אתה בכבלים אתה לא צריך DTT. אם יש לך ממיר דיגיטלי לסוני יש סקארט, בסמסונג אין ולא תקבל איכות RGB. אבל אם יש לך ממיר HD אין לך צורך בחיבורים האלו. בקיצור למה תשתמש בטלוויזיה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tomeryh .tomeryh כתב:עוד שאלה
שווה להוסיף עוד 450 שקל כדי לקבל 3 שנים אחריות של סםלין במקום 3 של י.שלום?...
אם כל מה שמדובר על שרות לא הכי טוב שיש למיני ליין .
זה עדיף על שרות של יבאנים מקבילים .
בסופו של דבר אתה עומד מול יבואן רשמי ויש לזה משמעות די גדולה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
בגודל 32 אינץ' הs5600 הוא FHD ו יש לו טונר דיגיטלי אבל הS5600 בא עם מעבד ברויה 2 נכותה ולא 3 שנמצא בדגם V ו-W. גם האפשריות לכיול התמונה מינימליות ב5500 ו5600. אני קניתי את ה-5500 יותר בגלל ה-SCART (חיבור קל לממיר ב-RGB) וה SMART STRETCH (מתיחה חכמה 4:3 ל16:9 שלא עושה "שמנים") דברים שלא קיימים בדגמי SAMSUNG . בסוף התמונה ב-5500 בתחנות רגילות "בסדר" אבל לא נופלים מהכסא. חייבים לשבת מול ה-TV, מהצד הצבעים דהויים (בעיה OFF ANGLE). יש צבע אדמדם יותר מדי שאני לא אוהב וקשה לשנות אותו בגלל העדר שליתה כיול , ראשים בתמונה (תמונה לא מספיק חלק-בעיה -DEINTERLACING), וקשה לקבל פריטים באזורים חשוכים. אבל מה אתה (אני) רוצה???- בסך הכול LCD ב-3000 שקל ולא רציתי לזרוק יותר (5000 ל- 8000) על LCD TV מתקדם יותר.
נערך לאחרונה על ידי starre ב 20/11/2009 9:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
starre שלום לך .starre כתב:בגודל 32 אינץ' הs5600 הוא FHD ו יש לו טונר דיגיטלי אבל הS5600 בא עם מעבד ברויה 2 נכותה ולא 3 שנמצא בדגם V ו-W. גם האפשריות לכיול התמונה מינימליות ב5500 ו5600. אני קניתי את ה-5500 יותר בגלל ה-SCART (חיבור קל לממיר ב-RGB) וה SMART STRETCH (מתיחה חכמה 4:3 ל16:9 שלא עושה "שמנים") דברים שלא קיימים בדגמי SAMSUNG . בסוף התמונה ב-5500 בתחנות רגילות "בסדר" אבל לא נופלים מהכסא. חייבים לשבת מול ה-TV, מהצד הצבעים דהויים (בעיה OFF ANGLE). יש צבע אדמדם יותר מדי שאני לא אוהב וקשה לשנות אותו בגלל העדר שליתה כיול , ראשים בתמונה (תמונה לא מספיק חלק-בעיה -DEINTERLACING), וקשה לקבל פריטים באזורים חשוכים. אבל מה אתה (אני) רוצה???- בסך הכול LCD ב-3000 שקל ולא רציתי לזרוק יותר (5000 ל- 8000) על LCD TV מתקדם יותר....
יש לי גם את המסך הזה בחדר של הילד . ובסכום של 3000 ש"ח הוא הוא די טוב אין צורץ יותר ממה שהוא נותן .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
כן אתה צודק שה 5500 הוא בגדול די טוב אבל הוא לא עובר מבחן ה-"ניג'ס" שלי. מבחן הניג'ס מאד פשות - כשאני מסתכל במסך או שהטלוויזיה מעבירה אשליה טובה ואני מתעלם מבעיות קטנות פה ושם או שה-"פאקים" גוברים והם מציקים עד כדי קלקול החוויה. לצערנו, רמת השידור הרגילה בארץ דורשת מסכים עם המעבדים הטובים ביותר (יקר) כדי להעביר בחוויה צפייה ברמה גבוהה.
[/quote]
starre שלום לך .
יש לי גם את המסך הזה בחדר של הילד . ובסכום של 3000 ש"ח הוא הוא די טוב אין צורץ יותר ממה שהוא נותן .[/quote]
[/quote]
starre שלום לך .
יש לי גם את המסך הזה בחדר של הילד . ובסכום של 3000 ש"ח הוא הוא די טוב אין צורץ יותר ממה שהוא נותן .[/quote]
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......