זקוק לייעוץ ברכישת מגבר סאב וופר עם רמקולים סראונד
שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר שהוא גם סאב וופר שאליו מתחברים עוד רמקולים לסראונד 5.1. המגבר הנ'ל צריך להיות מחובר למחשב למטרת צפייה בסרטים במקרן בסלון.
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. מעדיף פחות או אולי יד שנייה.
יש לכם הצעות לגבי משהו?
אני ראיתי את זה:
http://www.e-net.co.il/product.asp?prod ... 0&CatCode=
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. מעדיף פחות או אולי יד שנייה.
יש לכם הצעות לגבי משהו?
אני ראיתי את זה:
http://www.e-net.co.il/product.asp?prod ... 0&CatCode=
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
יש שרשור של מוצרים שכדאי להיזהר מהם ... {אותם כבר תוריד מהרשימה}
קבל לינק.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=1374
השאר שלא מופעים ברשימה יכולים להתאים לך אם אהבת.
עדיין אני מציע לך לחפש בלוחות יד שניה העיקר שהמוצר לא מופיע ברשימה.
קבל לינק.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=1374
השאר שלא מופעים ברשימה יכולים להתאים לך אם אהבת.
עדיין אני מציע לך לחפש בלוחות יד שניה העיקר שהמוצר לא מופיע ברשימה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי מרטין אז מה המינימום שאפשר לקחת לדעתך?
אני חושב שאני בכל זאת אנסה בהתחלה משהו זול יותר ואם אני לא ארגיש שזה איכותי אני אחזיר לחנות. אני יודע שיש מערכות כאלה שעולות הרבה והם איכותיות אבל שמעתי מערכות קטנות וזולות אפילו רק של שני רמקולים וסאב שנשמעות מאוד טוב לאוזן ולכן אני מרגיש שאני לא צריך מערכת יקרה.
אני חושב שאני בכל זאת אנסה בהתחלה משהו זול יותר ואם אני לא ארגיש שזה איכותי אני אחזיר לחנות. אני יודע שיש מערכות כאלה שעולות הרבה והם איכותיות אבל שמעתי מערכות קטנות וזולות אפילו רק של שני רמקולים וסאב שנשמעות מאוד טוב לאוזן ולכן אני מרגיש שאני לא צריך מערכת יקרה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן אני מדבר אפילו על חנויות קטנות יותר שמוכרות דברים אחרים. יכול להיות שפעם זה היה אחרת והרמקולים שאנשים היו קונים היו פחות איכותיים. אבל היום יש לי חבר שיש לו שני רמקולים קטנים וסאב 2.1 שהוא קנה הרבה פחות מאלף. הבאס נשמע חזק מחוץ לחדר. כשהוא רואה סרט למשל זה נשמע איכות כזאת טובה שאני שומע אותו במסדרון האיכות מפתה אותי להכנס ולראות את הסרט. בגלל זה נראה לי שאלף יספיק ל5.1.
הרמקולים יהיו בעיקר לסרטים מאשר מוזיקה. יכול להיות שבעתיד הרחוק גם מוזיקה.
אצלי בחדר יש מחשב שמחובר למערכת מיני של JVC ישנה שמחוברת לשני רמקולים גדולים של SANYO בני 8 שנים והאיכות מאוד טובה אני נהנה לשמוע מוזיקה מהמחשב איתם
אצלי בחדר יש מחשב שמחובר למערכת מיני של JVC ישנה שמחוברת לשני רמקולים גדולים של SANYO בני 8 שנים והאיכות מאוד טובה אני נהנה לשמוע מוזיקה מהמחשב איתם
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

אני ממליץ לך בחום לחסוך עוד כמה שקלים ולקנות משהו שתוכל באמת להנות ממנו..TZAHI10 כתב:כן אני מדבר אפילו על חנויות קטנות יותר שמוכרות דברים אחרים. יכול להיות שפעם זה היה אחרת והרמקולים שאנשים היו קונים היו פחות איכותיים. אבל היום יש לי חבר שיש לו שני רמקולים קטנים וסאב 2.1 שהוא קנה הרבה פחות מאלף. הבאס נשמע חזק מחוץ לחדר. כשהוא רואה סרט למשל זה נשמע איכות כזאת טובה שאני שומע אותו במסדרון האיכות מפתה אותי להכנס ולראות את הסרט. בגלל זה נראה לי שאלף יספיק ל5.1.
אצלי בחדר יש מחשב שמחובר למערכת מיני של JVC ישנה שמחוברת לשני רמקולים גדולים של SANYO בני 8 שנים והאיכות מאוד טובה אני נהנה לשמוע מוזיקה מהמחשב איתם...
לא כל מערכת ששומעים ממנה רעש היא מערכת איכותית..
אולי אם תגיע לאיזה מפגש או אם תשמע כמה מערכות טובות ואני לא מדבר על מערכת ב-20 אלף שקל ,אלה מערכת טובה וממוצעת ואני מבטיח לך שיותר לא תהנה מהמערכת של החבר.
בקולנוע ביתי הסאונד עדיין חשוב ופירוט הסנטר והמציאותיות שהוא משדר קריטי לחובבי הקולנוע.
הרי מערכת זה מותרות ומי שרוצה מותרות ואיכות חיים צריך קודם כל לדעת מה מצוי ואחר כך להבין מה רצוי.
עוד כמה שקלים לחסוך? כבר שאלתי ובמקום לענות רק ליגלגתם... מה הסכום הכי מינימלי שאפשר לשים? או שתתנו כמה שמות שאני אוכל לחפש ביד שנייה.. אני לחוץ בכסף, הכל הולך על המקרן... זה משפט יפה שאם הולכים על מותרות אז כבר צריך להשקיע אבל יש גבול עד כמה אני יכול להשקיע בכל דבר
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

אני שם לב שאתה רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה..
אם אתה מעדיף מקרן אז סבבה תשקיע הכל במקרן.
אם אתה רוצה להנות גם מתמונה וגם מסאונד טוב אז תחלק את הסכומים כל שהיה לך גם מקור צפיה טוב וגם סאונד טוב..
ולא מקור צפיה מצויין וסאונד על הפנים..
הכל תלוי באיך אתה מחלק את התקציב.
אם אתה מעדיף מקרן אז סבבה תשקיע הכל במקרן.
אם אתה רוצה להנות גם מתמונה וגם מסאונד טוב אז תחלק את הסכומים כל שהיה לך גם מקור צפיה טוב וגם סאונד טוב..
ולא מקור צפיה מצויין וסאונד על הפנים..
הכל תלוי באיך אתה מחלק את התקציב.
אני לא חושב שהסאונד שקונים באלף שקל יכול להיות כלכך גרוע אם מערכות קטנות יותר נותנות איכות טובה לטעמי.
אולי יש אפשרות לרכוש סאב שהוא גם מגבר ואת שאר הרמקולים לקנות או להשיג יד שנייה?
כל עוד שאתם לא נותנים שום אופציה אחרת, אני אצטרך לקנות משהו דומה למה שהיה בתמונה ואם לא ארגיש שזה מספיק כנראה שאחזור לכאן.
אולי יש אפשרות לרכוש סאב שהוא גם מגבר ואת שאר הרמקולים לקנות או להשיג יד שנייה?
כל עוד שאתם לא נותנים שום אופציה אחרת, אני אצטרך לקנות משהו דומה למה שהיה בתמונה ואם לא ארגיש שזה מספיק כנראה שאחזור לכאן.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

אנחנו מאוד רוצים לתת לך פיתרון הולם..
על מערכת כמו שבתמונה לא תקבל המלצה ובטוח לא בפורום הזה..
לדעתי זו מערכת גרועה מאוד.
אם אתה מעדיף לקנות אותה ולא להמתין זהו שיקולך בלבד.
בהצלחה!
על מערכת כמו שבתמונה לא תקבל המלצה ובטוח לא בפורום הזה..
לדעתי זו מערכת גרועה מאוד.
אם אתה מעדיף לקנות אותה ולא להמתין זהו שיקולך בלבד.
בהצלחה!