ושוב עזרה, מה לקנות
בוקר אור לכל חברי הפורום,
אני מעוניין לקנות טלויזיה לחדר שינה, מרחק הצפייה הוא 3 מטר (אני חושב על 37) ואני צופה 90% בשידורי SD ממיר רגיל של HOT, הכי חשוב לי שהתמונה תהיה יפה ב SD ושהטלויזיה עצמה תראה טוב (אבל זה אישי).
התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, ראיתי את ה 37PFL8404H וחיצונית היא נראית טוב, וגם ב HD רואים מצויין, אבל השאלה היא איך רואים ב SD?
וחוץ מזה אילו עוד המלצות בתקציב ובסגנון הזה?
תודה מראש,
אסף.
אני מעוניין לקנות טלויזיה לחדר שינה, מרחק הצפייה הוא 3 מטר (אני חושב על 37) ואני צופה 90% בשידורי SD ממיר רגיל של HOT, הכי חשוב לי שהתמונה תהיה יפה ב SD ושהטלויזיה עצמה תראה טוב (אבל זה אישי).
התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, ראיתי את ה 37PFL8404H וחיצונית היא נראית טוב, וגם ב HD רואים מצויין, אבל השאלה היא איך רואים ב SD?
תודה מראש,
אסף.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רואים מצויין SD בטלויזיה הזו, כמובן בתלות בערוץ. יש ערוצים שרואים יותר טוב, וכאלו שפחות.AYahoo כתב:בוקר אור לכל חברי הפורום,
תודה מראש,
אסף....
בקשר להמלצות ל 42 - אני באופן אישי, לא נוהג לראות שעות טלויזיה בחדר שינה... האם זה מה שאתה מתכוון לעשות ? (אני למען האמת בכלל לא רואה טלויזיה בחדר שינה)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הסוני היא מן הסתם LCD. בחדר שינה - שהינו חשוך רוב זמן הצפייה - פלאזמה תתן לך איכות מדהימה בSD/HD.
הלכת כבר לראות את הדגמים שהמליצו לך עליהם?
לגבי הNEC - לא מכיר לצערי.
הלכת כבר לראות את הדגמים שהמליצו לך עליהם?
לגבי הNEC - לא מכיר לצערי.