קליטה RF + SVIDEO מהממיר ל MCE7

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
noami פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי PVR150 ואני עובד אם WIN7 ומשתמש ב MC להקלטות. יש לי ממיר HD של הוט וחברתי גם את יציאת ה RF שלו לכניסת ה RF ב PVR וגם את ב SVIDEO. היתרון בצורה הזו היא שהטיונר של ה PVR מסוגל לתת מספר ערוצים (בייחוד 2 ו 10) ללא קשר למה שרואים בממיר וככה ניתן להקליט את ערוץ 2 או 10 ולראות משהו אחר בטלויזיה.
הבעיה שאני לא מצליח לגרום ל MC לעבוד גם עם כניסת ה SVIDEO וגם עם הטיונר. בזמן הקונפיגורציה ב MC אני צריך לבחור אם יש לי ממיר או לא ואז הוא רואה את ה SVHS או מחפש ערוצים בעצמו...
באפלקציה MYTV שבאה עם ה PVR ניתן לראות ערוצים מכל הכניסות של הכרטיס אבל איך אני גורם ל MC לעשות אותו דבר??

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

ה-PVR150 לא יכול חומרתית להזרים וידאו בו זמנית גם מה-RF וגם מה-S-Video.
לגבי WIN7, לא ידוע לי על פתרון להגדרה של שני הסוגים על אותו כרטיס.
בתוכנה החינמית GBPVR אפשר לעשות את זה בלי בעייה (כמובן ללא הקלטה בו זמנית, כי זוהי מגבלת חומרה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

noami פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני צריך לנסות באמת את התוכנה הזאת, אבל בכל זאת הייתי ממש שמח לפתור את זה גם ב 7MC כי זה פשוט לא נשמע הגיוני, וחצמזה אשתי (כן כן... בסוף זה תמיד זה) רוצה רק MC כי זה הכי נוח לה.
אני כמובן לא מדבר על להזרים בו זמנית משתי כניסות של הכרטיס אלא רק שה MC יוסיף עוד ערוצים מכניסה אחרת. ככה שיהיו ערוצים שיתקבלו מהSVHS ויהיו מה RF. ה MC יודע לזהות ערוצים מאחד או מהשני אבל לא גם וגם וזה נראה לחלוטין כמו עניין של הגדרות.
מישהו כבר נתקל בזה???

noami פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

multi source at GBPVR??

שליחה #4 

אתה בטוח שאפשר להגדיר כמו SOURCES ב GBPVR?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”