בעיה בסאונד של הטלויזיה
שלום, יש לי טלויזיה שמנה של טושיבה 34' ויש לי בעיה בסאונד שלה, כל הזמן היא הייתה מוגדרת על וופר של 70 בהגדרות אבל פתאום הוופר לא עובד יותר, הסאונד של הטלויזיה נהפך לסאונד בלי באסס ובלי עובי בכלל, גם באקס בוקס לא שומעים את הוופר וגם בDVD וגם בממיר, אני לא יודע מה זה כבר יכול להיות.
הסאונד שלה היה מצויין והכל עבד מצויין כבר הרבה מאוד זמן, פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לי.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
הסאונד שלה היה מצויין והכל עבד מצויין כבר הרבה מאוד זמן, פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לי.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
יכול להיות שמישהו חסר ידע פעל בתום לב ולחץ על כל מיני כפתורים, וכתוצאה מכך שינה הגדרות?ortori כתב:הטלויזיה עובדת מצויין, אבל איך הוופר יכול להיהרס? זה הגיוני בכלל? יש סאונד רק אין באס זה הכל....
שקול הזמנה של טכנאי...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
היחידת באס יושבת מאחורה בתיבה עגולה נכון?
אם כן, יש מעגל אלקטרוני בפנים, יכול להיות שרק אחד הרכיבים נשרף (כן גם זה קורה) ולא חייב להחליף את הטלויזיה אם אתה אוהב אותה.
אם אין מישהו בבית שמבין בנושא, שווה לקחת למעבדה (הבעיה שרק הבדיקה בטח עולה כסף, אך אני בטוח שהתיקון הוא מינורי.
נ.ב - ה"סאב" הזה מתחבר עם כבל מאחורי המסך, תבדוק אולי הוא התנתק או ניזוק בטעות.
אם כן, יש מעגל אלקטרוני בפנים, יכול להיות שרק אחד הרכיבים נשרף (כן גם זה קורה) ולא חייב להחליף את הטלויזיה אם אתה אוהב אותה.
אם אין מישהו בבית שמבין בנושא, שווה לקחת למעבדה (הבעיה שרק הבדיקה בטח עולה כסף, אך אני בטוח שהתיקון הוא מינורי.
נ.ב - ה"סאב" הזה מתחבר עם כבל מאחורי המסך, תבדוק אולי הוא התנתק או ניזוק בטעות.