דיסק DVD בעל אורך חיים של 1000 שנה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.dailytech.com/DiamonDisc+DVD ... e16820.htm
חברה בשם Cranberry LLC מייצרת דיסק DVD בשם DiamonDisc שלפי טענתם ישמור מידע עד 1000 שנים. לטענתם הדיסק גם עמיד בטמפרטורה של עד 80 מעלות.
חברה בשם Cranberry LLC מייצרת דיסק DVD בשם DiamonDisc שלפי טענתם ישמור מידע עד 1000 שנים. לטענתם הדיסק גם עמיד בטמפרטורה של עד 80 מעלות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
החברה נולדה בשל הצורך להשאיר את הדיסקים ברכב ביום שמש? 
קצת מצחיק בימינו שכולם עוברים לFLASH לא?
אבל מעניין מאוד. מעניין איך העמידות לשריטות.
קצת מצחיק בימינו שכולם עוברים לFLASH לא?
אבל מעניין מאוד. מעניין איך העמידות לשריטות.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
שטויות במיץ עגבניות. באותה מידה יכלו לטעון גם למיליון שנה.
אין שום דרך מהימנה לחשב שרידות לאלף שנה, מבלי שיעברו אותן אלף שנה באופן ממשי ובלי קיצורי דרך על המוצר. אל תשכחו שגם בראשית ימי הקומפקט דיסק טענו שזה מדיום שיחזיק לנצח. אז טענו. 
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: שטויות במיץ עגבניות. באותה מידה יכלו לטעון גם למיליון שנ
מאיפה הבאת את זה? אם אני בודק מוצר במשך חודש, או שנה, ורואה מה הבלאי המדויק, ויודע בדיוק מה עייפות החומר של כל החומרים שאני משתמש בהם, אני לא יכול לדעת מה הבלאי במשך 1000 שנה?dragon כתב:אין שום דרך מהימנה לחשב שרידות לאלף שנה, מבלי שיעברו אותן אלף שנה באופן ממשי ובלי קיצורי דרך על המוצר. אל תשכחו שגם בראשית ימי הקומפקט דיסק טענו שזה מדיום שיחזיק לנצח. אז טענו....
Silence speaks louder than words
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Re: שטויות במיץ עגבניות. באותה מידה יכלו לטעון גם למיליון שנ
ודאי שלא. זאת לא דרך מהימנה וודאי לא תקפה לתקופה כה ארוכה כמו 1000 שנים.MetalliJoe כתב:מאיפה הבאת את זה? אם אני בודק מוצר במשך חודש, או שנה, ורואה מה הבלאי המדויק, ויודע בדיוק מה עייפות החומר של כל החומרים שאני משתמש בהם, אני לא יכול לדעת מה הבלאי במשך 1000 שנה?dragon כתב:אין שום דרך מהימנה לחשב שרידות לאלף שנה, מבלי שיעברו אותן אלף שנה באופן ממשי ובלי קיצורי דרך על המוצר. אל תשכחו שגם בראשית ימי הקומפקט דיסק טענו שזה מדיום שיחזיק לנצח. אז טענו.......