באיזו דרגת קושי אתם משחקים ?
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
חשבתי לפתוח שרשור שבו כל אחד ירשום את רמת הקושי שהוא נוהג לשחק.
אני באופן אישי משחק כמעט תמיד על רמה בינונית בעיקר ב-FPS.
מעולם לא שיחקתי על הרמה הכי גבוהה (פעם אחת ניסיתי בKILLZONE 2 לקח לי משהו כמו 3 שעות חלק מהשלב הראשון ואז התייאשתי)- זה מקלקל את ההנאה מהמשחק בעיניי.
דעתכם?
אני באופן אישי משחק כמעט תמיד על רמה בינונית בעיקר ב-FPS.
מעולם לא שיחקתי על הרמה הכי גבוהה (פעם אחת ניסיתי בKILLZONE 2 לקח לי משהו כמו 3 שעות חלק מהשלב הראשון ואז התייאשתי)- זה מקלקל את ההנאה מהמשחק בעיניי.
דעתכם?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה ממש תלוי במשחק.
בקילזון הצלחתי להתקדם די הרבה ברמה הקשה (היא לא הכי קשה, זאת נפתחת רק אחרי שמסיימים פעם אחת), אבל בסופו של דבר הורדתי אותה כי זה נהיה קשה מדי. את ברוטל לג'נד סיימתי ברמה הכי קשה והיו רק שני מקומות במשחק שהרגישו מאתגרים. בגירז עשיתי את רוב המשחק בהכי קשה, בהמשך ירדתי לבינונית, אבל את הבוס האחרון כבר ניצחתי רק ברמה הכי קלה, וגם זה עלה לי בדם. את COD או GOW אני אפילו לא מתכוון לנסות ברמות הקשות.
בקיצור - כל משחק לגופו, והכל שאלה של כמה דפוקים האנשים באולפן המפתח.
בקילזון הצלחתי להתקדם די הרבה ברמה הקשה (היא לא הכי קשה, זאת נפתחת רק אחרי שמסיימים פעם אחת), אבל בסופו של דבר הורדתי אותה כי זה נהיה קשה מדי. את ברוטל לג'נד סיימתי ברמה הכי קשה והיו רק שני מקומות במשחק שהרגישו מאתגרים. בגירז עשיתי את רוב המשחק בהכי קשה, בהמשך ירדתי לבינונית, אבל את הבוס האחרון כבר ניצחתי רק ברמה הכי קלה, וגם זה עלה לי בדם. את COD או GOW אני אפילו לא מתכוון לנסות ברמות הקשות.
בקיצור - כל משחק לגופו, והכל שאלה של כמה דפוקים האנשים באולפן המפתח.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני משחק את דרגת הביניים. לא הקל ולא הקשה 
יש לי בערך שעה-שעתיים משחק באמצע השבוע ועוד קצת בסופ"ש אז אני מעדיף ליהנות מהמשק ולא להיתקע של משימות 3 ימים רצופים.
כל הכיף, שלי לפחות, זה שיש קצת התנגדות אבל גם תחושה של התקדמות.
יש לי בערך שעה-שעתיים משחק באמצע השבוע ועוד קצת בסופ"ש אז אני מעדיף ליהנות מהמשק ולא להיתקע של משימות 3 ימים רצופים.
כל הכיף, שלי לפחות, זה שיש קצת התנגדות אבל גם תחושה של התקדמות.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
לכל אוהבי הרמות הקשות (כמוני) לא, פשוט לא לפספס את Demon's Souls משחק old school כמו שצריך כשמתים צריך להתחיל מתחילת השלב בלי הנחות אתגר אמיתי ובאמת יחיד במינו בעידן של משחקים שלרוב מחזיקים את השחקן ביד ומובילים אותו לסוף.
כמו שבוודאי הבנתם אני אוהב אתגרים ולכן משחק תמיד על הרמה הכי קשה שפתוחה כשמקבלים את המשחק ואם הוא ממש טוב אז אני מסיים אותו שוב ברמה הכי קשה שנפתחה אחרי שסיימתי בפעם הראשונה (כמו ב- Ninja Gaiden 1/2, Devil May Cry1-4, GOW1/2 וכו')
ולא לשכוח Demon's Souls!!!
כמו שבוודאי הבנתם אני אוהב אתגרים ולכן משחק תמיד על הרמה הכי קשה שפתוחה כשמקבלים את המשחק ואם הוא ממש טוב אז אני מסיים אותו שוב ברמה הכי קשה שנפתחה אחרי שסיימתי בפעם הראשונה (כמו ב- Ninja Gaiden 1/2, Devil May Cry1-4, GOW1/2 וכו')
ולא לשכוח Demon's Souls!!!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הוצאת לי את המילים מהפה, רק שלי יש רק בסופ"שnadavck כתב:אני משחק את דרגת הביניים. לא הקל ולא הקשה
כל הכיף, שלי לפחות, זה שיש קצת התנגדות אבל גם תחושה של התקדמות....
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רמת קושי
אני מתחיל ברמה המוצעת (בדרך כלל MEDIUM או NORMAL )
כמו שאחרים ציינו זה מאוד תלוי במשחק, לפעמים משחק ממש טוב מצדיק גם נסיון ברמת קושי גבוהה יותר.
בעבר הייתי חייב לעבור את המשחק גם ברמה הקשה ולא לפספס את side quest או משימת בונוס אבל ...
בתור גיימר מזדקן עם אישה, ילדים ומעט זמן לשחק בעיקר בלילה על חשבון שינה (טלוויזיה מזמן אני לא רואה) אני מעדיף להנות מהמשחק גם אם זה מצריך הורדהברמת קושי, walkthrough , או רחמנא ליצלן איזה cheat זמני
כמו שאחרים ציינו זה מאוד תלוי במשחק, לפעמים משחק ממש טוב מצדיק גם נסיון ברמת קושי גבוהה יותר.
בעבר הייתי חייב לעבור את המשחק גם ברמה הקשה ולא לפספס את side quest או משימת בונוס אבל ...
בתור גיימר מזדקן עם אישה, ילדים ומעט זמן לשחק בעיקר בלילה על חשבון שינה (טלוויזיה מזמן אני לא רואה) אני מעדיף להנות מהמשחק גם אם זה מצריך הורדהברמת קושי, walkthrough , או רחמנא ליצלן איזה cheat זמני
normal עד שאני נתקע, נעזר בטריינר ומשם ממשיך שוב פעם.