יש דבר כזה מפענח אודיו ללא הגברה?
האם קיים בשוק מכשיר שכל תפקידו הוא פיענוח האודיו למערכת קולנוע ביתי?
הכוונה היא להשתמש במגברים קיימים (איכותיים לאין שיעור מכל הגברה של רסיבר קיים היום)
המחשבה גם כמובן - אולי מכשיר יעודי כזה יהיה זול משמעותית מרסיבר הכולל הגברה, טיונר וכד'
תודה
הכוונה היא להשתמש במגברים קיימים (איכותיים לאין שיעור מכל הגברה של רסיבר קיים היום)
המחשבה גם כמובן - אולי מכשיר יעודי כזה יהיה זול משמעותית מרסיבר הכולל הגברה, טיונר וכד'
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה מתכוון למפענחי Dolby Digital או DTS חיצוניים אז התשובה היא שכן, זה קיים. אבל אני חושב שאם אתה רוצה לחבר את היציאה שלהם ישירות להגברה עבור קולנוע ביתי אז מה שאתה צריך זה פרוססור אודיו ווידאו כמו ה UMC1 של Emotiva למשל: http://emotiva.com/umc1.shtm
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האמת שזה כבר כמעט בלתי אפשרי למצוא מפענחי DD ו DTS חיצוניים. היה פעם ל Technics, נדמה לי שיש גם ל Creative. לא בטוח שבמחיר שבו מתכוונים למכור את ה UMC-1 שווה לשבור את הראש ולחפש פתרונות אחרים - מה עוד שתמיד אפשר לחבר רסיבר רגיל ולהתחבר אליו דרך יציאות ה Pre Out
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כן אבל רסיבר גדול ומגושם, יקר, ופעם בכמה זמן הופך ללא עדכני ביציאת חיבורים ופורמטי אודיו חדשים לשוקCatskinner כתב: מה עוד שתמיד אפשר לחבר רסיבר רגיל ולהתחבר אליו דרך יציאות ה Pre Out...
זו בדיוק הסיבה לחפש מפענח יעודי, ולהשתמש בהגברה משובחת שתלך אתך לאורך זמן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הצרה היא שהיום - המחיר של המפענחים הללו - מתקרבים או קרובים לרסיבר הכולל פענוח ויציאה אנלוגית