בעיה במיפרט מומלץ 3
לוח האם המומלץ במיפרט 3, Gigabyte GA-G31M-ES2L, תומך בשליטה על מהירות ה-CPU fan ע"י PWM בלבד (ולא ע"י שינוי מתח). כלומר רק במאווררים עם 4 פינים.
למאוורר המומלץ במיפרט 3, ThermalTake Golden Orb II, ישנם רק 3 פינים, כך שהוא תמיד עובד במהירות המירבית, ולכן מרעיש מאוד.
למאוורר המומלץ במיפרט 3, ThermalTake Golden Orb II, ישנם רק 3 פינים, כך שהוא תמיד עובד במהירות המירבית, ולכן מרעיש מאוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצלי יש מאוורר כזה שעובד במהירות המירבית, והוא ממש שקט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
iakovl - תודה על ההמלצה לגבי המאוורר SCYTHE SHURIKAN - אני אנסה אותו אם לא אקבל פתרון מ-Gigabyte.
pixies - אצלי המאוורר עובד ב-1750, שזה הגבול העליון של המהירות הנקובה (1600 +- 10%), וכאמור הוא מרעיש מאוד. קניתי את המאוורר בשבוע שעבר, והוא הרעיש כך מהרגע הראשון. אם אצלך הוא שקט גם במהירות מירבית, אולי המאוור שקניתי פגום באיזשהו אופן.
pixies - אצלי המאוורר עובד ב-1750, שזה הגבול העליון של המהירות הנקובה (1600 +- 10%), וכאמור הוא מרעיש מאוד. קניתי את המאוורר בשבוע שעבר, והוא הרעיש כך מהרגע הראשון. אם אצלך הוא שקט גם במהירות מירבית, אולי המאוור שקניתי פגום באיזשהו אופן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש מצב שכן, או שפשוט אתה מאוד רגיש לעניין. גם במאוורר של האקסטרימר יש כאלה שזה בכלל לא מפריע להם וטוענים שהוא שקט ויש כאלה שזה מטריף אותם...
אל תשכח שבמארז סגור המצב אחר לגמרי מאשר שהמארז פתוח ואתה מצמיד את האוזן למאוורר.
ייתכן שבשבילך הכי כדאי לקנות Scythe Mini Ninja ופשוט לכבות את המאוורר שלו (עם מאוורר פועל הוא רועש יותר מה-ORB).
אל תשכח שבמארז סגור המצב אחר לגמרי מאשר שהמארז פתוח ואתה מצמיד את האוזן למאוורר.
ייתכן שבשבילך הכי כדאי לקנות Scythe Mini Ninja ופשוט לכבות את המאוורר שלו (עם מאוורר פועל הוא רועש יותר מה-ORB).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Gigabyte ענו לי, ואכן לוח האם GA-G31M-ES2L, תומך בשליטה על מהירות ה-CPU fan ע"י PWM בלבד (ולא ע"י שינוי מתח). כלומר רק במאווררים עם 4 פינים. החלפתי את המאוורר ל- Scythe Kabuto, בעל 4 פינים, ואין מה להשוות.
לסיכום: מאוורר ThermalTake Golden Orb II, המומלץ במיפרט 3, אינו שידוך טוב ללוח האם המומלץ במיפרט 3.
עבור לוח אם זה ניתן לקבל תוצאות טובות בהרבה עם מאוורר נשלט PWM.
לסיכום: מאוורר ThermalTake Golden Orb II, המומלץ במיפרט 3, אינו שידוך טוב ללוח האם המומלץ במיפרט 3.
עבור לוח אם זה ניתן לקבל תוצאות טובות בהרבה עם מאוורר נשלט PWM.