ייבוא מארה"ב
למי יש נסיון בייבוא אישי של ציוד אודיו (רמקולים/רסיבר). בהנחה שהמוצר מוצהר במכס - מה שיעור המס?
יש לי קרוב משפחה שיש לו הנכונות להביא לי. האם כדאי, לאור העובדה שהאחריות למוצרים אלו מוגבלת? ובגדול, האם שאלת האחריות בכלל רלוונטית לנושא האודיו?
כמו כן, האם ההבדל במחיר שווה את המאמץ (בהנחה שאני מקבל את מה שהזמנתי)?
דרך אגב, מדובר על השקעה בק"ב שאני מוכן לעשות עד סכום של 6,000 ש"ח לכל הרכיבים.
יש לי קרוב משפחה שיש לו הנכונות להביא לי. האם כדאי, לאור העובדה שהאחריות למוצרים אלו מוגבלת? ובגדול, האם שאלת האחריות בכלל רלוונטית לנושא האודיו?
דרך אגב, מדובר על השקעה בק"ב שאני מוכן לעשות עד סכום של 6,000 ש"ח לכל הרכיבים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש מאמר בנושא ייבוא אישי, שווה לקרוא.
לגבי שיעורי המכס והמיסים - פנה לאתר המכס, הכל מפורט שם.
בגדול זה כ-35 % משווי המוצר.
לגבי שירות ואחריות - יותר רלוונטי עבור מוצרי אלקטרוניקה ופחות לגבי רמקולים.
אם אתה מתכנן לייבא מוצרים כמו DVD ורסיבר - שים לב למתח העבודה, תאימות ל-PAL, קפיצות תדרי הרדיו וכו'.
לגבי שיעורי המכס והמיסים - פנה לאתר המכס, הכל מפורט שם.
בגדול זה כ-35 % משווי המוצר.
לגבי שירות ואחריות - יותר רלוונטי עבור מוצרי אלקטרוניקה ופחות לגבי רמקולים.
אם אתה מתכנן לייבא מוצרים כמו DVD ורסיבר - שים לב למתח העבודה, תאימות ל-PAL, קפיצות תדרי הרדיו וכו'.
מצטער, לא מצאתי. באיזה חודש ושנה פורסם?MartinHSabag כתב:יש מאמר בנושא ייבוא אישי, שווה לקרוא.
.
אם אתה מתכנן לייבא מוצרים כמו DVD ורסיבר - שים לב למתח העבודה, תאימות ל-PAL, קפיצות תדרי הרדיו וכו'....
עפ"י דבריך אני אתמקד ברמקולים - כנראה סטליטיים. יש משהו מומלץ בחו"ל ששווה להביא מבחינת המכס?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תראה, יש דברים שאני לא מתפשר עליהם (חינוך לילדים, נעלי ספורט מדגם מסויים וכול') ולמרות שאנו משפחה מוזיקלית והילדים מנגנים, בממוצע השנים האחרונות לא השתמשנו במערכת שלנו באופן מאסיבי (עם מה שיש לנו, בכל אופן)....
השדרוג שאני רוצה לבצע כולל טלוויזיה אחת גדולה (כנראה פלאזמה) ומערכת ק"ב שניתן יהיה לשמוע דרכה מוזיקה וסרטים.
עם זאת, בעיצה אחת עם אשתי שהיא אדריכלית פנים, החלטנו שבקטע העיצובי בנושא הזה כן נתפשר, ונלך על סטליטיים. אנו לא רוצים מעמדים על הרצפה, ורוצים להפטר משני הרמקולים הגדולים שלנו (כיום על הרצפה).
אז אני מניח שתלויים (סטליטיים) טובים בשילוב עם מגבר טוב ,וסאב שייתן באסים טובים (מה שחשוב לי), יספק בהחלט את ה"גחמות" הסריאופוניות שלנו. לא נראה לי שפתאום נתחיל להקשיב למוזיקה בסאונד גבוה יותר מהממוצע כיום (בד"כ ביום ו' כשהילדים בבית הספר ויש לנו שעה פנויה).
המשימה היא, למצא משהו שיניח את הדעת (כולל מגבר) בכמה אלפים קטנים של ש"ח (אם תלחץ אותי אני אגיד - כ - 5,000), ואם אפשר, לייבא מחו"ל באמצעות המשפחה שמגיעה מארה"ב בקיץ.
עכשיו השאלה הגדולה - מה קונים?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא יודע איזה רמקולים יש לך כיום, אבל בהנחה שאלו רמקולים מבית טוב, קרוב לודאי שהם יהיו טובים יותר מכל סט סטלייטים שתקנה.
עם זאת, אני מבין את שיקולי העיצוב של ההנהלה וקשה להתווכח איתם.
אני מציע שתתחיל לשמוע כמה סטים ותראה אם זה קולע לעיצוב ולסאונד.
הייתי מנסה -
מורל
קליפש
KEF
JAMO
B&W
עם זאת, אני מבין את שיקולי העיצוב של ההנהלה וקשה להתווכח איתם.
אני מציע שתתחיל לשמוע כמה סטים ותראה אם זה קולע לעיצוב ולסאונד.
הייתי מנסה -
מורל
קליפש
KEF
JAMO
B&W
מדריך ליבוא אישי של יונתן גלובמן חלק 1:ilanb0 כתב:למי יש נסיון בייבוא אישי של ציוד אודיו (רמקולים/רסיבר). בהנחה שהמוצר מוצהר במכס - מה שיעור המס?
דרך אגב, מדובר על השקעה בק"ב שאני מוכן לעשות עד סכום של 6,000 ש"ח לכל הרכיבים....
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0
חלק 2:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0
שים לב שמיסי הקניה הם 15% והמע"מ 16.5%.
תומר
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מה קורה עם חשמל? 110-220V.
אפשר להפעיל בארץ מכשיר אמריקאי עם שנאי (או איך שקוראים לקופסאות האלה), ללא חשש?
אפשר להפעיל בארץ מכשיר אמריקאי עם שנאי (או איך שקוראים לקופסאות האלה), ללא חשש?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: