האם ניתן לביצוע? אשמח לדעת איך.
בנוסף-מישהו יודע היכן ניתן להשיג את התושבת/מטען של שלט המקס HD שהוזכרה בתחילת שיווק המכשיר(הופיעה גם בסקירה של עופר)?
קינפוג שלט של מקס HD לשליטה על ממיר 3100
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
תלחץ כמה שניות על הלחצן של yes (לא זה של הכניסה לתפריט אלא זה שמכבה ומדליק את הממיר) עד שתהבהב הנורה הירוקה פעמיים. תמשיך להחזיק את הלחצן ותלחץ 2215, חכה שהנורה הירוקה תהבהב פעמיים ושחרר את הלחיצה מהמקש yes. לחזרה לשליטה על MaxHD אותו דבר רק שהקוד הוא 2214.
אם אתה רוצה לשלוט בשני הממירים בו זמנית (דבר שאני ממש לא ממליץ עליו, כי זה יכול לגרום להתנגשות בין שני הממירים) תבחר בתפריט הגדרות את התפריט הגדרות שלט ותשנה את הפרוטוקול מ- XMP ל- NEC ואז תשנה את הקוד של המקס HD עם ה- 2215 ואז הוא ישלוט גם על ה- MaxHD וגם על ה- 3100 (בו-זמנית), שוב לא מומלץ. עדיף האופציה שרשמתי למעלה.
המטען - לא נראה לי שיהיה כזה. לי זה נראה יותר כמו אקט שיווקי של yes למכור את ה- MaxHD. נראה שדי הצליח. נראה לי שאפשר לחלום על מטען. בינינו שלא יעשו טובות. אני משתמש בנטענות רגילות. מחליף שתי זוגות של סוללות נטענות פעם בחודשיים וחצי שלושה ושלום על ישראל.
אם אתה רוצה לשלוט בשני הממירים בו זמנית (דבר שאני ממש לא ממליץ עליו, כי זה יכול לגרום להתנגשות בין שני הממירים) תבחר בתפריט הגדרות את התפריט הגדרות שלט ותשנה את הפרוטוקול מ- XMP ל- NEC ואז תשנה את הקוד של המקס HD עם ה- 2215 ואז הוא ישלוט גם על ה- MaxHD וגם על ה- 3100 (בו-זמנית), שוב לא מומלץ. עדיף האופציה שרשמתי למעלה.
המטען - לא נראה לי שיהיה כזה. לי זה נראה יותר כמו אקט שיווקי של yes למכור את ה- MaxHD. נראה שדי הצליח. נראה לי שאפשר לחלום על מטען. בינינו שלא יעשו טובות. אני משתמש בנטענות רגילות. מחליף שתי זוגות של סוללות נטענות פעם בחודשיים וחצי שלושה ושלום על ישראל.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הבעיה היא התנגשות של גלי אינפרא. אותו גל שמכוון ליותר ממכשיר אחד יכול "לשגע" את המכשירים. כלומר, במקום ששני המכשירים יקבלו את אותה פקודה, כל מכשיר יעשה מה שבא לו ואפילו לא את הפקודה שניתנה לו. לכן פחות מומלץ לעשות את זה. שוב, אתה יכול לנסות ולראות אם אתה מסתדר עם זה. אם לא, יש את הקוד או להשתמש בשלט המקורי של כל ממיר.