עזרה עם מסך LCD חדש

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

רכשתי מסך LCD של סמסונג - 2333SW, ומאז שחיברתי אותו, המחשב שלי פשוט זוחל. כל מה שרץ עד עכשיו חלק לגמרי, כולל קבצי 720P, מקרטע לגמרי. פיירפוקס, עם 10 לשוניות פתוחות זולל כמות כפולה של זכרון (כבר הגעתי ל 600 MB).

נאני עם WIN7 בגרסת 64BIT. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך. זה לא ממש עזר.

בקרטון שהמסך הגיע בו יש דיסק עם דרייבר למסך (לא ידעתי שיש דרייבר נפרד למסך). כשאני מריץ את הדיסק, אני מקבל הודעה שעבור גרסאות 64BIT אני צריך להוריד דרייבר מהאתר שלהם. גם קובץ ההתקנה שעל הדיסק וגם קובץ ההתקנה מהאתר שלהם נותנים לי את אותה הודעת שגיאה - can't open monitor deiver

מה עושים? יכול להיות ששינוי הרזולוציה של המערכת ל FULL HD מכביד עד כדי כך על המחשב? לא נראה לי הגיוני, מה גם שניסיתי להוריד את הרזולוציה לרזולוציה בה עבדתי עם המסך הקודם, והמחשב עדיין זוחל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אין ולא יכול להיות קשר בין מסך לבין מחשב איטי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

tamos2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

למה הורדת 64BIT בכלל, יש לה בעיות תאימות רבות אני לא אוהב את זה, במיוחד שהמערכת יצאה רשמית רק חודש שעבר.
זה לא WIN XP שהיא חיה ותיקה בשוק אז הכל תומך

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

זו באמת היתה טעות, אבל כרגע מסיבות מסוימות אין לי אפשרות לפרמט או להתקין מערכת הפעלה אחרת.

mp3 - אני מתאר לעצמי שאין קשר למסך, אבל השאלה היא אם יש קשר לכך שהמסך דורש ממני לעבוד ברזולוציה הרבה יותר גבוהה (ואז לא ברור לי למה גם אחרי שאני מנמיך את הרזולוציה, הבעיה עדיין קיימת).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”