רכשתי מסך LCD של סמסונג - 2333SW, ומאז שחיברתי אותו, המחשב שלי פשוט זוחל. כל מה שרץ עד עכשיו חלק לגמרי, כולל קבצי 720P, מקרטע לגמרי. פיירפוקס, עם 10 לשוניות פתוחות זולל כמות כפולה של זכרון (כבר הגעתי ל 600 MB).
נאני עם WIN7 בגרסת 64BIT. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך. זה לא ממש עזר.
בקרטון שהמסך הגיע בו יש דיסק עם דרייבר למסך (לא ידעתי שיש דרייבר נפרד למסך). כשאני מריץ את הדיסק, אני מקבל הודעה שעבור גרסאות 64BIT אני צריך להוריד דרייבר מהאתר שלהם. גם קובץ ההתקנה שעל הדיסק וגם קובץ ההתקנה מהאתר שלהם נותנים לי את אותה הודעת שגיאה - can't open monitor deiver
מה עושים? יכול להיות ששינוי הרזולוציה של המערכת ל FULL HD מכביד עד כדי כך על המחשב? לא נראה לי הגיוני, מה גם שניסיתי להוריד את הרזולוציה לרזולוציה בה עבדתי עם המסך הקודם, והמחשב עדיין זוחל.
עזרה עם מסך LCD חדש
זו באמת היתה טעות, אבל כרגע מסיבות מסוימות אין לי אפשרות לפרמט או להתקין מערכת הפעלה אחרת.
mp3 - אני מתאר לעצמי שאין קשר למסך, אבל השאלה היא אם יש קשר לכך שהמסך דורש ממני לעבוד ברזולוציה הרבה יותר גבוהה (ואז לא ברור לי למה גם אחרי שאני מנמיך את הרזולוציה, הבעיה עדיין קיימת).
mp3 - אני מתאר לעצמי שאין קשר למסך, אבל השאלה היא אם יש קשר לכך שהמסך דורש ממני לעבוד ברזולוציה הרבה יותר גבוהה (ואז לא ברור לי למה גם אחרי שאני מנמיך את הרזולוציה, הבעיה עדיין קיימת).