טלויזיה LG 32LH70YR LCD ‏32 ‏אינטש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
RONIT67 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
לאחר התעניינו בפורום החלטתי לקנות את הטלויזיה שבנדון.
כיון שנראה שיש ביקוש גדול לטלויזיה חשבתי לנסות לארגן רכישה קבוצתית ולנסות להשיג מחיר זול יותר מהמוצע בשוק דרך היבואן הרישמי או דרך אחת החנויות.
במידה שמישהו מעונין לקנות אנא כיתבו לי הודעה בפרטי.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #2 

RONIT67 כתב:שלום רב,
לאחר התעניינו בפורום החלטתי לקנות את הטלויזיה שבנדון.
כיון שנראה שיש ביקוש גדול לטלויזיה חשבתי לנסות לארגן רכישה קבוצתית ולנסות להשיג מחיר זול יותר מהמוצע בשוק דרך היבואן הרישמי או דרך אחת החנויות.
במידה שמישהו מעונין לקנות אנא כיתבו לי הודעה בפרטי.
...
איך בדיוק הגעת למסקנה שיש כזה "ביקוש גדול"..?

ללא קשר יש חלופות טובות לא פחות (סוני, פיליפס, סמסונג)

ולפי דעתי שווה לבדוק לפני הרכישה של ה 70YR, כמו כן, גם אם כן תצליחי לארגן "קבוצה"

מדובר במסך 32 אינץ', ולא ב 60 אינץ', כך שמחירו אינו גבוה יחסית, ובהתאם יכולת המשחק לקבלת הנחה.

גם אם ההנחה תהיה "200" שקל, אני לא יודע אם זה מצדיק את זה.

מנסיוני (וייתכן ואני טועה), LG נמכרת חזק במחסני חשמל ובאבי סופר, ושווה לך לבצע סקר שוק ולראות היכן תקבלי את המחיר הטוב ביותר ולרכוש באותו מקום.

ושוב - לא לשלול סוני סמסונג ופיליפס (בהתאמה - לדעתי).

שלומי.

steveomri
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ההחלטה שלנו מבוססת על מחשבות רבות... סוף סוף מישהי פה מנסה למנף את הפורום לטובת המשתמשים בצורה מועילה מאוד אז נא לא לקשקש אם לא רוצים לעזור/לקנות...
תודה על הטיפ איפה לחפש מחיר אבל כל השאר מיותר.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #4 

steveomri כתב:ההחלטה שלנו מבוססת על מחשבות רבות... סוף סוף מישהי פה מנסה למנף את הפורום לטובת המשתמשים בצורה מועילה מאוד אז נא לא לקשקש אם לא רוצים לעזור/לקנות...
תודה על הטיפ איפה לחפש מחיר אבל כל השאר מיותר.
...
ידידי היקר אני לא מקשקש ואם לך אין משהו חשוב לומר אל תדבר לא יפה כלפי, כפי שבטח שמת לב אני לא עניתי לך בפורום, אלא לפותחת השרשור, אז נא שמור את מילותיך כמו "לקשקש" ותחסוך ממני לרדת לרמה נמוכה כזאת!!

לגבי מה שרשמתי קודם למתחילת השרשור, יש אלטרנטיבות טובות לא פחות והייתי ממליץ לשקול גם אותם.

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

is99
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

תראה כפי שאמר נכון gechts לא ניתן לארגן קבוצה גדולה מספיק, ומה זה גדולה מספיק - זה פונקציה של מחיר המסך אם באמת הייתה מדבר לגבי מסכי 60" שעולים המון אולי הייתי מצליח לקבל הנחה גם ל 10 אנשים אבל אם אתה בוחר 32" אתה צריך קבוצה כלכך גדולה שלא תצליח

תאמין לי שרמת הרווח גם כך נמוכה מאוד במסכי 32" ואף אחד לא ידבר איתך אם תארגן חמישה או עשרה אנשים (ואישית אני לא מאמין שתצליך לארגן 10 אנשים לדגם מסויים בגודל מסויים). נכון אם תלך למקום יקר כלשהו ותגיד שאתה מביא 10 אנשים יורידו לך כמה שקלים אבל אם קצת רצון אתה יכול להשיג את אותו המחיר או אפילו נמוך יותר אם תחפש טוב.

ולגבי "הקשקושים" :) אף אחד לא מקשקש יש אנשים שמבינים בתחום ומכירים את המחירים ורמת הרווח ובסה"כ מנסים להסביר לך שחבל לבזבז את הזמן

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”