כמה זמן לוקח לC200 להגיע לארץ?
המשלוח הנוכחי (יוצא ב-20.11) כולל הזמנות עד ל-2.11. המשלוח הבא יוצא ב-30.11, כך שיש סיכוי כי עניין ההמתנה הולך להתקצר.....יש להם באתר סטטוס הזמנות. הם רק עכשיו שולחים הזמנות של סוף אוגוסט כמדומני.
אז יש לך *המון* זמן לחכות...
http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=68
מיכאל .
הם כנראה התגברו על הפערים ביצור/אספקה, במקום BATCH של יום , שלחו BATCH של חודש שלם.yanivol כתב:מיד לאחר ההודעה שלי גיליתי שבשעה טובה חייבו אותי על הקניה, דבר שמרמז על כך שאתה אכן צודק....
נראה שמי שיזמין היום, יהיה ב BATCH הקרוב.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
וואו אני לא יודע מה לעשות.
הזמנתי את ה C200 דרך PAYPAL, ז"א שיש לי הזמנה רק שעדיין לא שילמתי עבורה, אך במקביל הזמנתי את ה XTREMER דרך BUG, וגם שם אני עדיין מחכה (אמור היה כבר להגיע באמצע נובמבר, אבל מילה של BUG זו כנראה לא מילה.)
בכל אופן לא יודע מה עדיף, לחכות ל C200 שנראה שיבוא מוקדם מהצפוי או לקחת את ה XTREAMER?!
אני לא כל כך מעוניין ב BD של ה C200 ואני לא יודע עם ה BD-LIVE שווה את הפרש הכסף, אז מהבחינות האלו יכול להיותשה XSTREAMER
יענה על הדרישות שלי, לא?!
.
הזמנתי את ה C200 דרך PAYPAL, ז"א שיש לי הזמנה רק שעדיין לא שילמתי עבורה, אך במקביל הזמנתי את ה XTREMER דרך BUG, וגם שם אני עדיין מחכה (אמור היה כבר להגיע באמצע נובמבר, אבל מילה של BUG זו כנראה לא מילה.)
בכל אופן לא יודע מה עדיף, לחכות ל C200 שנראה שיבוא מוקדם מהצפוי או לקחת את ה XTREAMER?!
אני לא כל כך מעוניין ב BD של ה C200 ואני לא יודע עם ה BD-LIVE שווה את הפרש הכסף, אז מהבחינות האלו יכול להיותשה XSTREAMER
יענה על הדרישות שלי, לא?!
.
בבאג אמרו לי מראש שהכי מוקדם יהיה ב-20/11 אבל ציינו ברוב הפעמים ששאלתי שזה יגיע בסוף נובמבר.
אם זאת היו סניף אחד או שניים שאמרו לי שיגיע תוך שבועיים, שבזמנו זה יצא באמת ב-14/11.
אז אני הבנתי מזה שצריך לקחת את ה-20 ולהוסיף עוד שבוע לפחות
נראה אם אני צודק..
בכל מקרה בינתיים קניתי בדיוטי!
אם זאת היו סניף אחד או שניים שאמרו לי שיגיע תוך שבועיים, שבזמנו זה יצא באמת ב-14/11.
אז אני הבנתי מזה שצריך לקחת את ה-20 ולהוסיף עוד שבוע לפחות
נראה אם אני צודק..
בכל מקרה בינתיים קניתי בדיוטי!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני יכול לספר שאומנם חיכיתי הרבה זמן, אך כבר עם ההזמנה הודיעו לי שיהיו עיכובים ובינתיים לא יהיה חיוב.
ב-12 לחודש קיבלתי מייל והודיעו לי שבוצע חיוב והמכשיר יישלח למחרת.
כבר ב-16 לחודש הוא הגיע עם לביתי שליח (וחיוב נוסף של 413 ש"ח עבור מיסים).
כבר ב-16 לחודש הוא הגיע עם לביתי שליח (וחיוב נוסף של 413 ש"ח עבור מיסים).
אתה מדבר על ה-C200? הגיע תוך שלושה ימים??אני יכול לספר שאומנם חיכיתי הרבה זמן, אך כבר עם ההזמנה הודיעו לי שיהיו עיכובים ובינתיים לא יהיה חיוב.
כבר ב-16 לחודש הוא הגיע עם לביתי שליח (וחיוב נוסף של 413 ש"ח עבור מיסים)....
אגב ה"חברים מהמסים" מתקשרים לשאול מה בחבילה? או שהם כבר מכירים? אם מתקשרים לשאול מה מומלץ להגיד (למטרות חסכון כמובן
מיכאל .
- Irus
- חבר מביא חבר

חיכיתי הרבה זמן למכשיר, אך לאחר ששלחו לי מייל שחייבו אותי והמכשיר ייצא למחרת, לשימחתי הוא הגיע תוך 4 ימים!
dhl כבר מכירים את תוכן החבילה והחיוב עבור המיסים נעשה באופן אוטומטי דרכם, עם מסירת החבילה בבית הלקוח.
dhl כבר מכירים את תוכן החבילה והחיוב עבור המיסים נעשה באופן אוטומטי דרכם, עם מסירת החבילה בבית הלקוח.
תודהIrus כתב:חיכיתי הרבה זמן למכשיר, אך לאחר ששלחו לי מייל שחייבו אותי והמכשיר ייצא למחרת, לשימחתי הוא הגיע תוך 4 ימים!
dhl כבר מכירים את תוכן החבילה והחיוב עבור המיסים נעשה באופן אוטומטי דרכם, עם מסירת החבילה בבית הלקוח....
- Irus
- חבר מביא חבר

דרך אגב, חבר שהתלהב מהמכשיר שלי עשה הזמנה אתמול (17.11) והיום הוא קיבל מייל שהמכשיר יישלח עד סוף החודש או בתחילת החודש הבא, ובכל מקרה לא יחייבו אותו עד ליציאת המכשיר.
אני מקווה שזה מעיד על כך שזמני האספקה התקצרו משמעותית...
אני מקווה שזה מעיד על כך שזמני האספקה התקצרו משמעותית...
אני הזמנתי גם דרך פייפאל, אבל את הדגם 110.yanivol כתב:איך הזמנת דרך PAYPAL אני ראיתי אפשרות להזמין רק דרך google checkoutהזמנתי את ה C200 דרך PAYPAL......
פשוט פניתי למייל של המכירות, זה היה אחרי שה BATCH נסגר, אבל הם הסכימו לצרף אותי אליו, ואני צריך לשלם בפייפאל.
רק שתדאו שמי שיש לו חשבון די חדש בפייפאל, יכול להיות לו בעיה לשלם סכום כזה בפייפאל !
אני ניסיתי להשתמש בחשבון הפייפאל האמריקאי שלי, ולא הצלחתי לשלם . רק לאחר שהעברתי כסף לחשבון האמריקאי , מהפייפאל הישראלי שלי, הצלחתי לשלם.
מה בדיוק ההגיון להזמין מ EBAY ? אתה חושב שזה יותר זול שם ? ממש לא...Ronie9 כתב:אם אני רוצה להזמין בebay את הA110 או את הC200 אולי תיתנו לי קישור לבן אדם אמין שבאמת מוכר במחיר טוב , מי שמבין זה יכול לעזור לי הרבה.....
תזמין ישירות מהיצרן, הכי טוב.