האם לעבור לWindows 7
שלום חברים
בידי HTPC .
בו כרטיס מסך ATI 4850
כרטיס רשת על-חוטי של Edimax תומך Mimo ו-N
המחשב מחובר לטלויזיית LCD Sharp 46XL2E
התוכנות: XBMC
FFDSHOW
Haali Media Splitter
VLC
המערכת כרגע יציבה אך כידוע לכם מערכת ההפעלה מאוד כבדה למרות החומרה בחזקה בה( 4Gb ram,1 Tera drive,וכרטיס גרפי המצויין מעלה), מארז Silver stone עם יחידת שליטה של IMON.
שאלתי פשוטה האם כדאי להתאמץ ולהעביר את מערכת ההפעלה ויסטה ל-7.
אם כן האם יתכנו לי בעיות קושחה כמו גם הגדרות תוכנה (XBMC, ומקודדי הוידאו אודיו)?
בידי HTPC .
בו כרטיס מסך ATI 4850
כרטיס רשת על-חוטי של Edimax תומך Mimo ו-N
המחשב מחובר לטלויזיית LCD Sharp 46XL2E
התוכנות: XBMC
FFDSHOW
Haali Media Splitter
VLC
המערכת כרגע יציבה אך כידוע לכם מערכת ההפעלה מאוד כבדה למרות החומרה בחזקה בה( 4Gb ram,1 Tera drive,וכרטיס גרפי המצויין מעלה), מארז Silver stone עם יחידת שליטה של IMON.
שאלתי פשוטה האם כדאי להתאמץ ולהעביר את מערכת ההפעלה ויסטה ל-7.
אם כן האם יתכנו לי בעיות קושחה כמו גם הגדרות תוכנה (XBMC, ומקודדי הוידאו אודיו)?
לא תהיה לך בעיה לעבוד אבל אני בספק אם תרגיש הבדל כלשהו
אתה אומר שמערכת ההפעלה מאוד כבדה, זה אמנם נכון אבל איך זה בא לידי ביטוי בעבודה שלך , הרי זה לא ממש מחשב שאתה עובד עליו.
הבדל הביצועים המרכזי שכן תרגיש בכל זאת יהיה ההבדל של מעבר ממערכת הפעלה שכבר עובדת זמן מה למול התקנה נקיה.
לא ממליץ לך לעשות שדרוג
מה שלא מקולקל לא מתקנים, מה שכן אם במקרה אתה עם גרסת 32bit זה זמן טוב לעבור ל 64 או אם הויסטה ממש לא סוחב לך
אתה אומר שמערכת ההפעלה מאוד כבדה, זה אמנם נכון אבל איך זה בא לידי ביטוי בעבודה שלך , הרי זה לא ממש מחשב שאתה עובד עליו.
הבדל הביצועים המרכזי שכן תרגיש בכל זאת יהיה ההבדל של מעבר ממערכת הפעלה שכבר עובדת זמן מה למול התקנה נקיה.
לא ממליץ לך לעשות שדרוג
מה שלא מקולקל לא מתקנים, מה שכן אם במקרה אתה עם גרסת 32bit זה זמן טוב לעבור ל 64 או אם הויסטה ממש לא סוחב לך