הפרעה של הכבלים בעת חיבור מחשב לטלויזיה
שלום קודם כל, אני חדש פה.. אני גם חדש בכל התחום של ה HTPC וכרגע אני בודק הרבה אפשרויות בקשר לקניית מחשב שישמש HTPC וכחלק מזה אני רוצה לוודא שהכל הולך כמו שצריך בעת חיבור המחשב לטלויזיה..
אז ככה.. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה ולכאורה הכל פועל כמו שצריך, רואים סרטים, שומעים קול אבל כאשר גם המחשב מחובר לטלויזיה וגם הכבלים מחוברים יש הפרעה כזו של גלים שרצים על המסך מלמעלה למטה..
ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר במקום לטלויזיה ישירות, זה עזר קצת אבל עדיין יש גלים, אם כי פחות.
כאשר אני מנתק את הכבלים התמונה חלקה.
אני מחבר את המחשב בחיבור הצהוב RCA זה נקרא. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? יש מסננים או מכשיר זול שיעזור בעניין?
אז ככה.. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה ולכאורה הכל פועל כמו שצריך, רואים סרטים, שומעים קול אבל כאשר גם המחשב מחובר לטלויזיה וגם הכבלים מחוברים יש הפרעה כזו של גלים שרצים על המסך מלמעלה למטה..
ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר במקום לטלויזיה ישירות, זה עזר קצת אבל עדיין יש גלים, אם כי פחות.
כאשר אני מנתק את הכבלים התמונה חלקה.
אני מחבר את המחשב בחיבור הצהוב RCA זה נקרא. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? יש מסננים או מכשיר זול שיעזור בעניין?
שקע החשמל משפיע?
שקע החשמל עשוי להשפיע?
מחר אני אנסה בכל מקרה לעשות את זה, נשמע הזוי ששקע החשמל דווקא משפיע ולא כבל הכבלים אבל סבבה נבדוק את זה
תודה
מחר אני אנסה בכל מקרה לעשות את זה, נשמע הזוי ששקע החשמל דווקא משפיע ולא כבל הכבלים אבל סבבה נבדוק את זה
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לי הייתה אותה בעיה.
בעיה זו הסתדרה ע"י שינוי הפורמט ל PAL B.
זוהי הצעה לפתרון שיותר קל לבדוק אותה מאשר פתרונות מסוג ground loop.
זוהי הצעה לפתרון שיותר קל לבדוק אותה מאשר פתרונות מסוג ground loop.
ההגדרה כבר הייתה מראש על PAL B, אני יודע לאיזה הפרעה אתה מתכוון כאשר למשל זה מוגדר על NTSC, זה לא מה שיש לי.ziv_r כתב:לי הייתה אותה בעיה.
זוהי הצעה לפתרון שיותר קל לבדוק אותה מאשר פתרונות מסוג ground loop....
רצוי לציין גם שזה לא תמידי, לפעמים הגלים האלה נעלמים.. למשל היום הדלקתי תמחשב ופתאום אין את הגלים האלה אבל אחרי שעתיים הם פתאום חזרו
עוד לא ניסיתי את הפתרון של השקע חשמל אני אנסה יותר מאוחר..
ולגבי הפילטר, האם אפשר להשיג אותו באופיס דיפו\הום סנטר במקום לבקש מהוט? עד שהם יביאו לי את זה יעבור הרבה זמן..
לא, הממיר שלי ממש ישן, זה מהממירים הראשונים שיהו בארץ, השחור של תבל..RCA כתב:היי, לא נראה לי שניתן להשיג איזולטור בחנויות - הרכיב ידוע גם בשמות כמו: RF צו'ק , DC BLOCK
חברות HOT ו- YES עובדים עם הרכיבים האלו בסוגים שונים.
האם הממיר שלך הוא ממיר מסוג סמסונג?...
טוב אתה יודע מה, כשאני חושב על זה , אני גם ככה צריך להחליף ממיר אז אולי באותה הזדמנות נבקש את הפילטר הזה