האם אתם משאירים את ה HDX1000 דלוק אחרי צפיה בסרט?
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני מתכוון למצב STAND BY כלומר שהלד מקדימה בצבע אדום..
גיליתי שהרבה יותר נוח ככה להגיע לתיקיית הסרטים מבלי להצטרך להדליק אותו מאחורה ולחכות עד שהאפליקציה תעלה.
השאלה היא האם השימוש הנ"ל עלול להזיק למכשיר לטווח הרחוק.
מבדיקה שעשיתי כשאני משאיר אותו במצב זה הוא כלל לא מתחמם..
גיליתי שהרבה יותר נוח ככה להגיע לתיקיית הסרטים מבלי להצטרך להדליק אותו מאחורה ולחכות עד שהאפליקציה תעלה.
השאלה היא האם השימוש הנ"ל עלול להזיק למכשיר לטווח הרחוק.
מבדיקה שעשיתי כשאני משאיר אותו במצב זה הוא כלל לא מתחמם..
אני בכלל משאיר אותו דלוק..
.רק הרסיבר והמסך מתכבים.. קרה אתמול שהייתי צריך ללחוץ עליו מאחור כי היה כל השבת בסרט על PAUSE אבל את הפעמים שהייתי צריך לספור שלחצתי על הכפתור אפשר לספור על יד 1 (אצלי כשנה אם אאל"ט).
ד"א מי בכלל לוחץ על הכפתור מאחור לכבות אותו? אם יש כפתור בשלט והוא אדום הוא מספיק לזה התכוונו יוצרי הסטרימר (כדבריך כל פעם שאתה במצב כזה הוא לא מתחמם)... זה כמו ללחוץ על הכפתור של ON OFF בספק של המחשב מאחור. אתה עושה את זה כל פעם שאתה סוגר את המחשב?!
לדעתי עבדת קשה (מתוך רצון טוב לשמור על המכשיר) וחבל אין שום טעם.
לגבי התחממות.. אתה עוד עם הארדיסק פנימי? אני לא.
הוא יושב בתוך מזנון בנישה עם עוד סטרימר (SB3) סוויצ' וממיר אף פעם לא קיבלתי תקיעות בגלל התחממות.
.רק הרסיבר והמסך מתכבים.. קרה אתמול שהייתי צריך ללחוץ עליו מאחור כי היה כל השבת בסרט על PAUSE אבל את הפעמים שהייתי צריך לספור שלחצתי על הכפתור אפשר לספור על יד 1 (אצלי כשנה אם אאל"ט).
ד"א מי בכלל לוחץ על הכפתור מאחור לכבות אותו? אם יש כפתור בשלט והוא אדום הוא מספיק לזה התכוונו יוצרי הסטרימר (כדבריך כל פעם שאתה במצב כזה הוא לא מתחמם)... זה כמו ללחוץ על הכפתור של ON OFF בספק של המחשב מאחור. אתה עושה את זה כל פעם שאתה סוגר את המחשב?!
לדעתי עבדת קשה (מתוך רצון טוב לשמור על המכשיר) וחבל אין שום טעם.
לגבי התחממות.. אתה עוד עם הארדיסק פנימי? אני לא.
הוא יושב בתוך מזנון בנישה עם עוד סטרימר (SB3) סוויצ' וממיר אף פעם לא קיבלתי תקיעות בגלל התחממות.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

אפילו קול של אדם אחד מחזק אצלי את הרעיון הזה.. נראה לי שמעתה אני אשאיר אותו במצב STAND BY תמיד.
אגב הסיבה שהביאה אותי מלכתחילה לעשות את זה היא העובדה שלא רק שהייתי מדליק אותו מאחורה בכל פעם שרציתי לראות סרט אלא שהייתי חוזר על הפעולה הזאת פעמיים! (הדלקה וכיבוי).יש אצלי כנראה איזו בעיה עם מע' ההפעלה (ויסטה כרגע) שבגללה לאחר הדלקה ראשונית של ה HDX אני מקבל הודעת כשל בתקשורת כלשהיא (משהו שקשור אולי בראוטר) ורק לאחר כיבוי והדלקה נוספים (מאחורה בלבד!) המכשיר נאות לעבוד כראוי..
אולי זו בעיה במכשיר אבל חרשתי את הנושא ולא מצאתי שום פיתרון אז פשוט התרגלתי לעבוד ככה..
השארת המכשר במצב STAND BY תמנע את האנדרלמוסיה הזו....
אגב הסיבה שהביאה אותי מלכתחילה לעשות את זה היא העובדה שלא רק שהייתי מדליק אותו מאחורה בכל פעם שרציתי לראות סרט אלא שהייתי חוזר על הפעולה הזאת פעמיים! (הדלקה וכיבוי).יש אצלי כנראה איזו בעיה עם מע' ההפעלה (ויסטה כרגע) שבגללה לאחר הדלקה ראשונית של ה HDX אני מקבל הודעת כשל בתקשורת כלשהיא (משהו שקשור אולי בראוטר) ורק לאחר כיבוי והדלקה נוספים (מאחורה בלבד!) המכשיר נאות לעבוד כראוי..
אולי זו בעיה במכשיר אבל חרשתי את הנושא ולא מצאתי שום פיתרון אז פשוט התרגלתי לעבוד ככה..
השארת המכשר במצב STAND BY תמנע את האנדרלמוסיה הזו....
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

כבר שניים... ! 
ברצינות אבל,המצב שבו הלד צבוע באדום במכשיר,האם זה מצב STAND BY ? אני מתכוון ככל מכשיר אלקטרוני אחר..
למרות שיחסית ללד חיווי למצב כזה האור יחסית חזק...
תכלס כנראה שהייתי טמבל כל הזמן שעבדתי ככה אבל אני רוצה להיות בטוח שזה בסדר
ברצינות אבל,המצב שבו הלד צבוע באדום במכשיר,האם זה מצב STAND BY ? אני מתכוון ככל מכשיר אלקטרוני אחר..
למרות שיחסית ללד חיווי למצב כזה האור יחסית חזק...
תכלס כנראה שהייתי טמבל כל הזמן שעבדתי ככה אבל אני רוצה להיות בטוח שזה בסדר
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
גם אני משאיר את המכשיר במצב STAND BY (מאז שקניתי אותו שזה כבר מעל חצי שנה). למרות שהמכשיר חם מאוד בגלל ההארד דיסק הפנימי עדיין לא נתקלתי בבעיות כלשהן (טפו טפו טפו...).
דרך אגב, אני עם וינדוס 7 (שזה בעצם ויסטה משופרת) ואין לי בעית התקשרות עם המכשיר דרך הראוטר.
דרך אגב, אני עם וינדוס 7 (שזה בעצם ויסטה משופרת) ואין לי בעית התקשרות עם המכשיר דרך הראוטר.