רשמים שלי מההרמוני 900

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #1 

אז חזרתי שלשום מניו יורק ורכשתי לי שם הרמוני 900 שיחליף את ה895.
אצלי כל המכשירים נמצאים בחדר אחר ובתוך ארון ולכן השימוש בשלט שתומך גם בRF הכרחי.

ובכן, רשמים ראשונים:
1. אי אפשר להשוות את נוחות השימוש בין השלטים. ב900 הכפתורים נוחים הרבה יותר במיוחד כפתורי המספרים אשר עכשיו מאפשרים לזפזפ בקלילות בהשוואה למקשים הקטנים ב895.

2. איכות המסך מצויינת וטובה הרבה יותר אפילו מהONE (שבו אני משתמש בחדר שינה).

3. התקנת הRF בלאסטר (ב895 קראו לזה אקסטנדר). עולם אחר. ההתקנה קלה ונוחה. לא צריך לחבר את שניהם למחשב כל פעם כדי לסנכרן בשינוי. פעם אחת מבצעים צימוד ביניהם וזהו.

4. תוספי RF במקום עיניות - זה היה השינוי שהכי חששתי ממנו. ב895 היו הארכות לעיניות שהודבקו על העיניות של המכשיר עצמו. ב900 מדובר במין קוביות קטנות שיושבות על המדפים ואמורות באמצעות החזרי קירות וחפצים להגיע למכשירים איכשהו. אצלי לפחות זה עובד מצויין. גם במכשירים בהם העינית רחוקה מאד מהבלאסטר לא חשתי באיטיות או הפסד של הוראות.

5. קליטת RF - השלט אצלי נמצא בערך 4-5 מטר מהמכשירים בקו אוירי. המכשירים יושבים בחדר אחר ובתוך ארון עץ. ולמרות זאת לא חשתי בהבדל בקליטת הRF המצויינת בדומה ל895.

6. הגדרת כל המכשירים נעשית בדיוק כמו בכל שלט אחר של לוג'יטק - ונעשתה בקלות יחסית (כולל מקסHD ופופקורן)

מחיר - לא זול. $310 לרוכשים בניו יורק.
למי שמתלבט לגבי שלט אוניברסלי עתידי ולא רוצה להשתמש במסך נגיעה מלא (1100) אני יכול רק להמליץ בחום.
החיבור בתוך ארון המכשירים
 החיבור בתוך ארון המכשירים

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

תתחדש! שאלה, איפה לעזאזל קנית אותו ב310 דולר?! והאם המחיר כולל את המיסים? חזרתי מניו יורק עם השלט לפני שלושה ימים וקניתי אותו ב 400 דולר (430 כולל מיסים).

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #3 

קניתי בJ&R (אפשר לראות גם באינטרנט)
על המיסים קיבלתי החזר כשהראיתי דרכון וכרטיס טיסה חזרה בחנ ות עצמה.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #4 

OOkladek כתב:תתחדש! שאלה, איפה לעזאזל קנית אותו ב310 דולר?! והאם המחיר כולל את המיסים? חזרתי מניו יורק עם השלט לפני שלושה ימים וקניתי אותו ב 400 דולר (430 כולל מיסים).
...
היית מזמין דרך אמזון. 317$

ואני לא מבין את ה "זיכוי מס" ב j&r עם הצגת דרכון.
לא מכיר דבר כזה בניו יורק של tax free shopping ! בטח קומבינה.... מה זה דיוטי פרי שם ?
בטח קימבנו כאילו שלחו את זה מחוץ לניו יורק.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #5 

כתבו עליו באיזה פורום, לגבי המחיר

It keeps coming down for a good reason. This remote was logitech's biggest mistake in a while. The RF range is about 20ft tops, and they removed sequence capabilities. That's 2 huge reasons to skip this one.

Harmony remotes have what they call "activities", which are customizable macros for things like "watch tv", etc. You answer questions in the wizard setup and they are built for you automatically. You can add extra commands at the begging or end of you like.

They also have custom macros they call "sequences". Those allow you to make your own macros from scratch. Each can have up to 5 steps. So if you wanted to press a single button to toggle captions, for example, and it took 5 steps to navigate through the menus on your tv, you could make a sequence for it.

Unfortunately they completely removed sequence capabilities from the 900 and 1100. They can still do activities, but not sequences. This was a nasty little surprise for many users. People who've never used a universal remote and don't know what they're missing or people who don't mind pressing a lot of buttons for simple tasks, on the other hand, don't seem to miss sequences.

So the bottom line is, if you want a fully programmable remote, skip this mistake by logitech and get an older, more capable model, like the 890, or wait for the 900's replacement

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #6 

יש לי גם את ה 900, רכשתי לפני חודש ב 350 דרך newegg , ב jandr בכלל לא היה אותו.
מאוד מרוצה בנתיים

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

RF של ההרמוני 900

שליחה #7 

אני מופתע (וגם שמח) לקרוא על התגובות שלכם לגבי ההרמוני 900.
רוב התגובות שקראתי עליו מציינים את קליטת ה RF כבעייתית וברמה גרועה מאוד ביחס ל 895.

כרגע יש לי את ה 895 ואני מאוד מרוצה ממנו, הבעייה היא שלאחר 3 שנים של שימוש הכפתורים של הווליום ועוד כמה מגיבים לא טוב (בעיה של מגעים פנימיים).

חשבתי לרכוש את ה 900 (ה 1100 לא ישרוד הרבה עם הילדים) אבל הביקורות שקראתי באמת לא טובות - מלבד אלה שקראתי כאן! :-)

האם אין לכם בעיות קליטת RF בכלל?
מישהו יודע אם ה extender של ה 895 תואם גם ל 900?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #8 

אני חייב להודות שאני עדיין לא משתמש ב RF , אבל גם כשאשתמש הסלון לא מספיק גדול כדי שתהיה לי בעיה (קניתי RF כי הדברים שלי בתוך ארון)

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הרמוני 900 ו - RF

שליחה #9 

אם הציוד התוך הארון - איך אתה לא משתמש ב RF? האם הארון פתוח? אם אין לך שימוש ב RF - אפשר ללכת על ה - ONE

רוב תלונות המשתמשים עד כה היו ספציפית ל - RF, חלקם אף החזירו את השלט בעקבות זאת....

אפילו באתר של לוג'יטק - ממוצע הביקורות הוא *** שלושה כוכבים בלבד (מתוך חמישה) !!!

תקראו בעצמכם את הביקורות מהאתר של לוג'יטק

http://www.logitech.com/index.cfm/remot ... 4&cl=us,en
נערך לאחרונה על ידי RoyK ב 30/11/2009 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #10 

שאלה,

האם ה 900 יכול לעבוד גם באינפרא אדום ישירות מול המכשירים הגלויים, בדיוק כמו ה One
או שכל פעילות ה IR היא דרך ה IR Blaster?

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

ה - 900 יכול לעבוד גם ב IR רגיל. אתה פשוט מקנפג לו איזה מכשירים עוברים דרך ה extender ואילו ב"גישה ישירה" עם IR.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #12 

RoyK כתב:ה - 900 יכול לעבוד גם ב IR רגיל. אתה פשוט מקנפג לו איזה מכשירים עוברים דרך ה extender ואילו ב"גישה ישירה" עם IR.
...
אחלה, תודה!

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ביקורות על תפקוד ה - RF בהרמוני 900

שליחה #13 

אשמח לקבל תגובות וביקורות מאנשים שמשתמשים ב RF של ההרמוני 900.
הביקורות עד כה (ל RF שלו) היו קטלניות (לשלילה), ואני מנסה להבין אם אני צריך לחפש מועמד אחר להחליף את ההרמוני 890 שיש לי עכשיו ועובד נהדר פרט לבעיית מגעים במספר כפתורים בשלט.
נערך לאחרונה על ידי RoyK ב 08/12/2009 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #14 

רגע רגע רגע!
אין בכלל SEQUENCE ב900?
לי יש ONE (שאני מבסוט ממנו), ועכשיו אני מתכוון לקנות שלט אוניברסלי לאמא שלי. חשבתי לקנות 900 ולתת לה את הONE שלי, אבל אני כן עובד עם SEQUENCE..לא יהיה לי את זה ב900?

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #15 

2 שאלות לגבי ה-900.

1. אני רוצה שישלוט לי גם על המזגן (מיני מרכזי של טורנדו), אפשרי? איך?
2. יש לי בחדר מפסק תאורה אלחוטי. האם יכול לשלוט עם עליו?

תודה
ליאור

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #16 

אצלי ה RF לא עובד טוב.
ממרחק של כ 8 מטר, ה Extender לא קולט כמעט בכלל.
ממרחק קטן יותר, יש אחת ל 10 לחיצות בעיות ומוצג הציור של אין קליטה בשלט.

הבנתי שהשלט החדש עובד על תדרים של 2.4 Ghz, כנראה באזור שלי יש הרבה שידורים בתדרים האלו - wifi, bluetooth וכד'.

ב 890 הישן שלי לא היו לי בעיות קליטה והטווח היה כ 20 מטרים.

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

מתי קנית את השלט? הבנתי בין השורות שהיו שיפורים בחומרה מאז הליין הראשון של השלטים.
אצלי המרחק מהמכשירים הוא איזור 5-6 מטרים, כל העניין הוא שהם פשוט בתוך הארון.

קצת מבאס אותי שהקליטה (כפי שכבר דווח ע"י משתמשים רבים) אינו כזה טוב, אבל אני לא באמת צריך את השלט מעבר לטווח הזה.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #18 

קניתי את השלט לפני שבועיים ב Amazon.

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

באסה....
אני באמת מתלבט איזה שלט לקנות.... אני כבר לא בטוח שה - 900 יעשה את העבודה וחבל על ה - 300$...

שמעת במקרה על שלט אחר שעובד על RF בטווח מחירים הזה?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”