הקדם החדש (וישן מאוד....) שלי THRESHOLD NS-10

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
nvinyl66 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רציתי לספר לכם על הקדם מגבר החדש (ישן ) שלי, שהחליף את הסנפייר הישן (החדש) שהיה לי.
הסנפייר שהיה לי (סימפוניק רפרנס) היה הפריט הראשון שרכשתי אחרי שהחלטתי לעבור לסטריאו ולמכור את ציוד הקולנוע הביתי שלי. עד אז היו ברשותי NAD T753 ורמקולי דינאודיו אודינס 42 עם הגברה קדמית של קונרד גונסון. הסנפייר הביא שיפור משמעותי בצליל, אבל איך לאמר את זה...הוא לא היה מי יודע מה (לא מפורט, אימאז' לא יציב וכו'(.
לפני חודשיים נכנסתי לחנות אודיו ענתיקות מהסוג שמוכר מרנץ משנות השישים, אודיו רסרצ וכו' וכו'. אחרי שיחה קצרה עם המוכר, הוא אמר לי "זה בשבילך" והסכים לתת לי אותו להדגמה בבית, בתנאי שאני גם אקרא עליו. הלכתי הביתה, קראתי והסתבר שזה הקדם הראשון שיצר נלסון פאס תחת שם המותג THRESHOLD בשנים 77-79. כשהקשבתי לו בבית הוא נשמע אנליטי מדי, מאוד מאוד מפורט אבל הצליל היה קצת מרוחק. בכל מקרה, זה היה שיפור משמעותי מהסנפיר. לכן הסכמתי להחלפה בין השניים (והמוכר נתן לי גם רוטל ישן שמשמש אותי בינתיים כמגבר אוזניות). ידעתי שהמוכר חושב שאני אידיוט, אבל השילוב של צליל משובח והסטוריה היה מעל לכוחותי....
בחיפושי ברשת אחר אנשים שהקדם ברשותם גיליתי שיש קבוצה ב DIYAUDIO המנסים לבנות אותו מחדש (בעזרתו של נלסון פאס) ויש גם סקירה באודיוגון. גיליתי גם שצריך לשפץ אותו קצת. ביררתי מה צריך לעשות - החלפת קבלים לסוג משובח (BLACK GATES) החלפת גשרי הדיודות, RCA פוטנציומטר. עשיתי זאת בעזרתו האדיבה של כריס ג'ונסון (לשעבר מSONIC FRONTIERS ו ANTHEM) תוך הוראה מפורשת, לבצע רסטורציה בלבד עם חלקים טובים משהיו אז. זול זה לא היה....
בשעות הראשונות ה NS-10 נשמע כמו המקום האחרון באיצטדיון המרקנה אחרי שכולם הלכו הביתה...מרוחק, עייף ומשמים. אחרי יומיים של עבודה בלתי פוסקת (כשאני בכלל לא בבית) האזנתי לו שוב לראשונה....SOUNDSTAGE מדהים, בס עמוק ומדוייק, מידים יפהפיים ועליונים מוסיקליים מאוד. אימאז נקודתי ...ועוד ועוד. אמרתי אצטדיון...יש לי עכשיו כרטיס מיוחד לשבת על הבמה....מכשיר מדהים עם פונוסטייג' משובח שהקדים את זמנו בשנים רבות.
כל מה שנשאר לי עכשיו, זה לשדרג רכיבים אחרים במערכת...
הנה לינק לסקירה שכתב אחד ממעריצי המכשיר:
http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... eyw&zzns10
נועם

satantin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ואלה... מעניין. תתחדש!!!

shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה #3 

יפה מאוד תתחדש

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

nvinyl66 כתב: לפני חודשיים נכנסתי לחנות אודיו ענתיקות מהסוג שמוכר מרנץ משנות השישים, אודיו רסרצ וכו' וכו'. אחרי שיחה קצרה עם המוכר, הוא אמר לי "זה בשבילך" והסכים לתת לי אותו להדגמה בבית,
...

תתחדש :D
היכן החנות הזאת היתי רוצה לבקר שם .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

aquarius
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 667
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #5 

תתחדש ד"א המקום על הבמה הוא בכלל לא טוב
i am in the hi-fidelity first class