עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה
הי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתמוך ב WIN7 64BIT, ובנוסף שיהיה כפול - כלומר גם שיתחבר לי אנאלוגית לקיר וגם שאני אוכל לקלוט את השידורים הדיגיטליים.
מצאתי דגם אחד שעונה על הדרישות אבל אני לא מוצא אותו באתרים בארץ (וגם בקושי בחו"ל):
http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=450
מישהו מכיר דגם עם יכולות דומות שנמכר כאן?
מצאתי דגם אחד שעונה על הדרישות אבל אני לא מוצא אותו באתרים בארץ (וגם בקושי בחו"ל):
http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=450
מישהו מכיר דגם עם יכולות דומות שנמכר כאן?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה לא מעוניין בהקלטה של 2 תוכניות בו זמנית, אפשר להסתפק גם בכרטיס שהוא לא כפול, וכל פעם לבחור את המקור הרצוי לך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה, אני לא מעוניין בהקלטה כפולה אבל אני רוצה שזה יהיה מחובר קבוע בלי לקום ולהחליף חיבורים - לכן צריך שניים
, אחד לקיר (הוט אנאלוגי) והשני לאנטנה (DVB-T).
ה Hauppauge HVR-2200 נראה מתאים רק שהמחיר שלו כפול מהמחיר של ה AvarMedia שאמור להיות בסביבות 500 ש"ח.
ה Hauppauge HVR-2200 נראה מתאים רק שהמחיר שלו כפול מהמחיר של ה AvarMedia שאמור להיות בסביבות 500 ש"ח.
יש את ה-Trinity של Avermedia, שבנוסף לאנלוגי ו-DVB-T תומך גם ב-DVB-S (לוויני דיגיטאלי) ועולה באיזור ה-400 ב-KSP. יש לי כזה, לא יצא לי עוד לבדוק אותו אבל עלו עניינים לגבי איכות הקליטה של השידור האנלוגי (נטען שאין לו מקודד מובנה).
אני יכול לאשר שהוא עובד ב-7, 64ביט אבל לא יצא לי עוד לבדוק לעומק את עניין איכות הקליטה האנלוגית - הייתי בודק זאת היטב לפני קניה.
אני יכול לאשר שהוא עובד ב-7, 64ביט אבל לא יצא לי עוד לבדוק לעומק את עניין איכות הקליטה האנלוגית - הייתי בודק זאת היטב לפני קניה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חשבתי שאתה מדבר על כבלים אנלוגים + כבלים דיגיטליים מהממיר.snad כתב:תודה, אני לא מעוניין בהקלטה כפולה אבל אני רוצה שזה יהיה מחובר קבוע בלי לקום ולהחליף חיבורים - לכן צריך שניים
ה Hauppauge HVR-2200 נראה מתאים רק שהמחיר שלו כפול מהמחיר של ה AvarMedia שאמור להיות בסביבות 500 ש"ח....
בשביל כבלים אנלוגיים + DVB-T ייתכן שאף תצטרך 2 כרטיסים, כי גם הכרטיסים הכפולים מגיעים בד"כ רק עם כניסת RF אחת ו-2 טיונרים פנימיים.
sirob, לפי מה שאני רואה באתר שלהם לטריניטי יש כניסה אחת רק ל DVB-S והכניסה השניה לכל השאר, אם זה ככה זה לא עוזר לי...אני טועה?
pixies, אם תסתכל בלינק שצירפתי למעלה לאתר של AverMedia תראה את הכרטיס שעליו אני מדבר - יש שם שרטוט שמראה שאפשר לחבר את שניהם ביחד.
יש כבר בארץ את הגרסא הקודמת של הכרטיס רק שהיא לא תומכת Win7 64 Bits...בגרסא החדשה יש ממש את הדרייברים. אגב גם ל Hauppauge לא ראיתי שרשום במפורש שהוא תומך.
pixies, אם תסתכל בלינק שצירפתי למעלה לאתר של AverMedia תראה את הכרטיס שעליו אני מדבר - יש שם שרטוט שמראה שאפשר לחבר את שניהם ביחד.
יש כבר בארץ את הגרסא הקודמת של הכרטיס רק שהיא לא תומכת Win7 64 Bits...בגרסא החדשה יש ממש את הדרייברים. אגב גם ל Hauppauge לא ראיתי שרשום במפורש שהוא תומך.
זה פחות או יותר נכון, אבל יש כניסה שלישית שמשמשת ל-SVideo, Composite (וגם לעינית של השלט).snad כתב:sirob, לפי מה שאני רואה באתר שלהם לטריניטי יש כניסה אחת רק ל DVB-S והכניסה השניה לכל השאר, אם זה ככה זה לא עוזר לי...אני טועה?...
לגבי קליטה בו"ז של DVB-T ואנלוגי דרך כניסת האנטנה, אני לא בטוח, אני מניח שאולי ניתן לחבר בינהם עם מפצל כלשהו? לא יודע אם/איך זה יעבוד.
אגב, גם מעולם לא ראיתי באיזשהו מקום שכתוב בפירוש שהאנלוגי וה-DVB-T יכולים לעבוד בו"ז (מעבר לרמת החיבור של אות הכניסה). כלומר, זה נראה הגיוני וסביר, אבל זה לא וודאי, לפחות לא מבחינתי. אולי כדאי לבדוק גם את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מעוניין בקליטת DVB-T ואתה רוצה פתרון זול, אולי בכלל כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה בודד לקליטת הכבלים האנלוגיים, ובשביל קליטת DVB-T תשתמש בדונגל ה-USB הזה שעולה כ-15 דולר.