למה Morden Warfare 2 לא עובד לי ב-1080i?
שלום לכולם
כמו כולם, רכשתי את המשחק המדהים הזה!. מאחורי הקופסא כתוב שישנה תמיכה בכל הרזולוציות כולל 1080i. הטלוויזיה שלי תומכת ב- 1080i אבל אחרי שאני מפעיל את המשחק זה יורד לי ל 720P!. אותו דבר קורה לי גם בנינג'ה גיידן....
הכל מוגדר בסוני כמו שצריך, וב- XMB אני עובד על 1080i.
למה הסוני מוריד את הרזולוציה ל-720P ולא עובד על 1080i ? האם לעוד משהו כאן יש את אותה בעיה?
כמו כולם, רכשתי את המשחק המדהים הזה!. מאחורי הקופסא כתוב שישנה תמיכה בכל הרזולוציות כולל 1080i. הטלוויזיה שלי תומכת ב- 1080i אבל אחרי שאני מפעיל את המשחק זה יורד לי ל 720P!. אותו דבר קורה לי גם בנינג'ה גיידן....
הכל מוגדר בסוני כמו שצריך, וב- XMB אני עובד על 1080i.
למה הסוני מוריד את הרזולוציה ל-720P ולא עובד על 1080i ? האם לעוד משהו כאן יש את אותה בעיה?
ידוע לי העניין הזה של הרזולוצייה המקורית של המשחק. אבל העניין הוא של דוגמא אצל חבר שלי הסוני עושה Upscale ל- 1080i ואצלי לא... מה העניין בזה?...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
עדיף לך לשחק ב-720P
במשחק מהיר וקצבי כמו MW2 אתה עלול לראות מריחות וטשטושים על המסך באינטרלנס.
בפרוגרסיב לעומת זאת, יותר קווים מרכיבים את התמונה לרוחב ולכן היא גם הרבה יותר יציבה.
במשחק מהיר וקצבי כמו MW2 אתה עלול לראות מריחות וטשטושים על המסך באינטרלנס.
בפרוגרסיב לעומת זאת, יותר קווים מרכיבים את התמונה לרוחב ולכן היא גם הרבה יותר יציבה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האופציה הזאת מתייחסת רק למשחקי PS1, לא לכל המשחקים.אוריאל כתב:בלי קשר בvideo setting של הps3 אתה יכול לבחור אם הסוני ישאיר לך כל משחק ברזולוציה שלו או יעשה upscale...