גם אני (התחדשתי בפנסוניק V10)
תתחדש.
רגלית שלה אולי מחפשת בית אוהב?
רגלית שלה אולי מחפשת בית אוהב?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
נראה שעשו לנו תרגיל והרימו מאחורי הקלעים קנייה קבוצתית, למה לא קראתם לי?
תתחדש
תתחדש
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
תודה לכולם על הברכות.
Croc,
לא היתה לי בעיה לוותר על הרגלית הבעיה אם אני אצתרך אותה מתישהו אז לא יהיה לי איפה למצוא.
miron,
לפי מה שהבנתי הסכים הגיעו רק למי שהזמין מראש וכרגע אין יותר, הנגלה הבאה תגיע מתישהו בדצמבר.
את המחיר התבקשתי לא לפרסם.
tiptipon,
ההשתקפויות כמעט ולא קימות, יש לי סלון מאוד מואר, מול המסך יש חלון באורך 3.3 מטר בגובה 2.2, מצד ימין למסך יש דלת למרפסת שמש, מצד שמאל למסך יש חלון מטבח באורך 2.5 מטר וחלון נוסף קיר שחוצה את המסך, קיוויתי שאני לא אפול עם כל האור שיש לי בסלון, (ידעו שלמסך זה יש ציפוי AR) ולשמחתי בזמן צפייה בשיא האור (מה שלא קורה יותר מידי) זה די זניח. (הרבה פחות גרוע מה CRT הישנה).
9000es,
זה רמקול סראונד, החלפתי סלון ואין לי אפשרות לשים אותו מאחורה (ספת ר' וכל הקיר סתום) אז אד שאחליף אותו לרמקול יותר קטן הוא מונח שם.
Croc,
לא היתה לי בעיה לוותר על הרגלית הבעיה אם אני אצתרך אותה מתישהו אז לא יהיה לי איפה למצוא.
miron,
לפי מה שהבנתי הסכים הגיעו רק למי שהזמין מראש וכרגע אין יותר, הנגלה הבאה תגיע מתישהו בדצמבר.
את המחיר התבקשתי לא לפרסם.
tiptipon,
ההשתקפויות כמעט ולא קימות, יש לי סלון מאוד מואר, מול המסך יש חלון באורך 3.3 מטר בגובה 2.2, מצד ימין למסך יש דלת למרפסת שמש, מצד שמאל למסך יש חלון מטבח באורך 2.5 מטר וחלון נוסף קיר שחוצה את המסך, קיוויתי שאני לא אפול עם כל האור שיש לי בסלון, (ידעו שלמסך זה יש ציפוי AR) ולשמחתי בזמן צפייה בשיא האור (מה שלא קורה יותר מידי) זה די זניח. (הרבה פחות גרוע מה CRT הישנה).
9000es,
זה רמקול סראונד, החלפתי סלון ואין לי אפשרות לשים אותו מאחורה (ספת ר' וכל הקיר סתום) אז אד שאחליף אותו לרמקול יותר קטן הוא מונח שם.
שחר
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כן
הייתם כותבים "התחדשנו"..

הייתם כותבים "התחדשנו"..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC