למישהו יש ניסיון עם אחריות מורחבת בינלאומית?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שאתה מדבר על אחריות מורחבת של MACK.
ל-MACK, שזו חברה שלא קשורה ל-B&H אלא רק משווקת דרכה, יש הסדרים עם מעבדות בכל העולם.
אתה מודיע להם שיש לך בעיה, הם מפנים אותך למעבדה, אתה משלם ומחזירים לך את הכסף...זה הרעיון פחות או יותר.
השאלה היא מי היא המעבדה הספציפית עבור המוצר שלך....
ל-MACK, שזו חברה שלא קשורה ל-B&H אלא רק משווקת דרכה, יש הסדרים עם מעבדות בכל העולם.
אתה מודיע להם שיש לך בעיה, הם מפנים אותך למעבדה, אתה משלם ומחזירים לך את הכסף...זה הרעיון פחות או יותר.
השאלה היא מי היא המעבדה הספציפית עבור המוצר שלך....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני שאלתי את המוכר ב-B&H לפני שבועיים: הוא טוען ש-B&H שולחים צ'ק
אני יודע שאם יש ל תקלה במקרן אז אני צריך לגשת למעבדה מורשת (במקרה שלי זה מקרן פנסוניק) ולקבל מהם הצעת מחיר באנגלית, את ההצעה אני שולח ל MACK ואחרי התיקון הם שולחים לי את הכסף שבינתיים שילמתי.MartinHSabag כתב:אני מניח שאתה מדבר על אחריות מורחבת של MACK.
השאלה היא מי היא המעבדה הספציפית עבור המוצר שלך.......
מיכוון שעדיין לא נתקלתי בתקלה, אין לי מושג איזו מעבדה חוץ מיורוקום מורשת לתקן מקרן פנסוניק.
זה אימייל שקיבלתי מהם:
To locate the service center near you, please call the manufacturer to find out who in your area is authorized to repair your equipment's make and model. We have found that the authorized service centers change from time to time and it is better for the customer to find out who is authorized to repair their model through the manufacturer. If there is not an authorized service center in your area, the unit would have to come into our New Jersey facility for repairs.
The estimate must be in English. We will review the estimate and if it is approved we will try to pay the service center directly. If the service center does not accept payment from 3rd party we will reimburse you for the repair cost by US check, Paypal, or wire transfer. If you have any additional questions please feel free to reply back
....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אין עברה, הם לא חייבים לקבל מכשירים למעבדה, אלא אם כן הם בעצמם סיפקו את האחריות.
יורוקום יקבלו מקרן לתיקון?
הבעיה היא שה 4000 טרם הגיע למחסני החברה וסביר להניח כי בשלב זה אין להם גם חלקי חילוף, גם אם הם יחליטו לקבל את המקרן.
האם יורוקום לא הנציגים הרשמיים של פנסוניק בארץ?MartinHSabag כתב:לא.
אין שום "חוק" בנושא הזה.
מקסימום, הפרה של חוזה מול היצרן, אבל מכיון שמרבית היבואנים בארץ הם לא הנציגים הרשמיים אלא רק מייבאים, אני לא חושב שבהסכם מול היצרן יש התחייבות כזו....
....
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
האם במקרה כזה ניתן לבחור במעבדה אחרת תוך הסכמה של MACK ?
הרי MACK לא מחריגים מעבדה כזו או אחרת בהסכם מול המבוטח,
אולי כי הם לא יודעים על ההתנהלות של יורוקום (לצורך הדוגמה).
מה הם עושים במקרה של הפניה למעבדה שלא מוכנה לתקן ?
הרי MACK לא מחריגים מעבדה כזו או אחרת בהסכם מול המבוטח,
אולי כי הם לא יודעים על ההתנהלות של יורוקום (לצורך הדוגמה).
מה הם עושים במקרה של הפניה למעבדה שלא מוכנה לתקן ?