שאלה בסיסית לגבי DTT
שלום
ההתחייבות של ליס עומדת להגמר עוד חודש ואני רוצה לעבור לDTT
קראתי בפורום הרבה אבל יש שתי שאלות בסיסיות שאני לא מצליח להבין
1. האם חובה אנטנה חיצונית על הגג או שבמכשיר עצמו יש אנטנה? לרוב צריך אנטנה ?
2. האם המכשיר מתחבר לנקודה הישנה של יס בקיר?
קראתי את המדריך אבל השאלות האלה נשארו לי..
בתודה מראש.
ההתחייבות של ליס עומדת להגמר עוד חודש ואני רוצה לעבור לDTT
קראתי בפורום הרבה אבל יש שתי שאלות בסיסיות שאני לא מצליח להבין
1. האם חובה אנטנה חיצונית על הגג או שבמכשיר עצמו יש אנטנה? לרוב צריך אנטנה ?
2. האם המכשיר מתחבר לנקודה הישנה של יס בקיר?
קראתי את המדריך אבל השאלות האלה נשארו לי..
בתודה מראש.
1. אם יש אנטנה על הגג - הכי טוב. אם לא צריך אנטנה כמו של פעם. האנטנה שלרוב מגיעה לא מספקת... תלוי באיפה אתה נמצא.
2. לא מחברים ליס, אם יש בבית תשתית לקליטת שידורים אנלוגיים, צריכה להיות נקודה שדרכה אתה מתחבר לאנטנה שעל הגג.
2. לא מחברים ליס, אם יש בבית תשתית לקליטת שידורים אנלוגיים, צריכה להיות נקודה שדרכה אתה מתחבר לאנטנה שעל הגג.
כדי לדעת אם עדיין יש לך חיבור לאנטנה האנלוגית אתה יכול לבצע סריקה של ערוץ 1 ו-2 באנלוגי. אם תצליח לקלוט אותם - אתה מסודר.
לגבי מקלט DVB פנימי - צריך שיהיה DVB-T ושיתמוך ב-H.264. מעטים הדגמים הנמכרים בארץ התומכים בתקן השידור הזה.
מידע יותר ספציפי לגבי דגמים תוכל למצוא בקישור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tent&eid=4
לגבי מקלט DVB פנימי - צריך שיהיה DVB-T ושיתמוך ב-H.264. מעטים הדגמים הנמכרים בארץ התומכים בתקן השידור הזה.
מידע יותר ספציפי לגבי דגמים תוכל למצוא בקישור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tent&eid=4
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לקלוט ערוץ 1 באנלוגית זה לא מספיק כדי לדעת בוודאות שתהיה קליטה בשיטה החדשה ב- DVB-T,
כי לערוץ הראשון יש הרבה משדרים שלא קשורים למשדרי הרשות השניה שאחראית על ה- DTV/DTT בישראל.
כדאי לחפש ערוץ 2 באנאלוגית, כדי לדעת בוודאות אם תהיה קליטה בשיטה החדשה.
בכל מקרה, חשוב לזכור, גם אם קולטים ערוץ 2 עם המון שלג, זה מספיק בשביל לקלוט חלק לגמרי בשיטה הדיגיטלית.
כי לערוץ הראשון יש הרבה משדרים שלא קשורים למשדרי הרשות השניה שאחראית על ה- DTV/DTT בישראל.
כדאי לחפש ערוץ 2 באנאלוגית, כדי לדעת בוודאות אם תהיה קליטה בשיטה החדשה.
בכל מקרה, חשוב לזכור, גם אם קולטים ערוץ 2 עם המון שלג, זה מספיק בשביל לקלוט חלק לגמרי בשיטה הדיגיטלית.