שלום,
אז אפשר לומר שהחלטתי לקנות לעצמי Xtreamer , באתר של באג מדברים על זמן אספקה משוער של תחילת דצמבר ובמחיר 749 ש"ח.
אין לי כרגע אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה וגם אין לי כבלים אז העניין די בוער לי.
אפשרות אחרת להזמין ישירות מאקסטרימר - הבנתי שעכשיו זה כבר זה מגיע די מהר, השאלה כמה זה יוצא אחרי מכס והכל והאם לדעתכם זה יהיה יותר מהיר מלחכות לבאג ?
אגב,
לא בדיוק הבנתי הבנתי אם מקבלים את האנטנת WIFI מתנה או לא אבל את זה אברר בשיחת טלפון זריזה.
אקסטירמר - לחכות לבאג ?
רכשתי דרך באג ואני מרוצה. גם אין בעיות עם מכס, גם הספקה מהירה (לא יצא לך מהר יותר מהזמנה ישירה).שבלול כתב:שלום,
אז אפשר לומר שהחלטתי לקנות לעצמי Xtreamer , באתר של באג מדברים על זמן אספקה משוער של תחילת דצמבר ובמחיר 749 ש"ח.
אין לי כרגע אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה וגם אין לי כבלים אז העניין די בוער לי.
אפשרות אחרת להזמין ישירות מאקסטרימר - הבנתי שעכשיו זה כבר זה מגיע די מהר, השאלה כמה זה יוצא אחרי מכס והכל והאם לדעתכם זה יהיה יותר מהיר מלחכות לבאג ?
אגב,
לא בדיוק הבנתי הבנתי אם מקבלים את האנטנת WIFI מתנה או לא אבל את זה אברר בשיחת טלפון זריזה....
מקבלים מוצר עם אנטנה - רשום באתר באג בפירוש.
וגם יתרון נוסף - אחרויות מקומית. שווה את המחיר וחודש המתנה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
קנה רק בארץ.
השירות לאלה שמזמינים מחו"ל ונתקלים בבעיית חומרה הוא גרוע - אתה צריך לשלוח אליהם בדואר את המכשיר, והם שולחים בחזרה מכשיר תקין. במהלך כל התהליך הזה אתה נאלץ להעביר כמה שבועות ללא סטרימר בבית.
השירות לאלה שמזמינים מחו"ל ונתקלים בבעיית חומרה הוא גרוע - אתה צריך לשלוח אליהם בדואר את המכשיר, והם שולחים בחזרה מכשיר תקין. במהלך כל התהליך הזה אתה נאלץ להעביר כמה שבועות ללא סטרימר בבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"