האם מחשב מיני מק של אפל יכול לשמש לי כמדיה סנטר טוב?
-
roei3gs
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
קניתי LCD 42 FULL HD וגם מערכת קולנוע ביתי 5.1 לכן חשוב לי להנות מכל זה כמו שצריך אני יכול להשיג מינימק בזול האם הוא יכול לנגן לי FULL HD ואת כל הפורמטים פלוס כתוביות בעברית ואם יש לו חיבור סאונד דיגיטלי וHDMI אחי טוען שזה עדיף לי מכל המזרימי מדיה למינהם מה אתם אומרים ? תודה מראש לכל העוזרים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש ל Mac OS X תוכנות מדיה סנטר וגם נגנים, אמנם לא במבחר שיש ב XP/Vista טבל תוכל לנגן איתם את הכל. זה תלוי בדגם ה Mac כי עם פחות משתי ליבות חבל לך אפילו לחשוב על זה.
אם זה יותר טוב או פחות טוב ממזרימדיה זה כבר סיפור אחר.
אם זה יותר טוב או פחות טוב ממזרימדיה זה כבר סיפור אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
טכנית כן.
רבים משתמשים ב-BOXEE בשביל התכנים המקומיים וכמובן בשביל להרחיב את היכולות החברתיות.
רבים משתמשים ב-BOXEE בשביל התכנים המקומיים וכמובן בשביל להרחיב את היכולות החברתיות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ויש גם את Plex המבוסס גם על המנועים של XBMC, ויש את ה-XBMC המקורי למק. לא חסרות אופציות.
הבעייה עם המק מיני הוא העלות הגבוהה יחסית לתמורה שמקבלים. אם זה לא שיקול, בהחלט אפשר ללכת על זה.
הבעייה עם המק מיני הוא העלות הגבוהה יחסית לתמורה שמקבלים. אם זה לא שיקול, בהחלט אפשר ללכת על זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כל דגמי המיני משנת 2006 הם עם 2 ליבות. הדגמים החדשים מצויידים במאיץ גרפי 9400M, כך שאין בעיה עם תוכן ברזולוציה גבוהה.Catskinner כתב:יש ל Mac OS X תוכנות מדיה סנטר וגם נגנים, אמנם לא במבחר שיש ב XP/Vista טבל תוכל לנגן איתם את הכל. זה תלוי בדגם ה Mac כי עם פחות משתי ליבות חבל לך אפילו לחשוב על זה.
אם זה יותר טוב או פחות טוב ממזרימדיה זה כבר סיפור אחר....
אני משתמש עם מיני ומריץ עליו PLEX. זה פשוט תענוג.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא.ohad522 כתב:אם אתה משתמש במק אתה חייב לקנות מהם סרטים?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה בדיוק פורצים? משתמשי מק מיני יכולים ליהנות בדיוק מאותם תכנים שמשתמשי PC צופים/שומעים בהם...
-
roei3gs
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הסבר של אחי זה שזה יותר גמיש לשינוים עתידים ועדכונים ולתוכנות מדיה סנטר וקודקים ושזה מחשב לכל דבר גלישה והורדות זה יותר נוח וזה גם לא יקר יותר מדי 1000 שקל אפשר למצוא בחול יד 2toxin כתב:מה לגבי עלות מול תועלת? הרי אם כל המטרה שלך זה לראות סרטים או סדרות למה שלא תקנה מזרימדיה?
מה ההסבר של אחיך ליתרון של המקמיני על מזרימדיה?...