קניית 2 מזרימי מדייה
שלום,
אני צריך לקנות 2 מזרימי מדייה ועד לפני שהייתה בעיה בזמינות ה- A-110 בארץ הייתי דאי בטוח מה אני קונה. אבל לאור העובדה שדאי קשה להשיג אותו בארץ כעת אני מתייעץ אתכם.
כל המדייה שלי קיימת על ה- NAS ולכן אין צורך במזרים מדייה עם כונן קשיח אלא רק עם הזרמת מדייה דרך הרשת.
חשוב לי שתהיה תמיכה בכתוביות בעברית ובממשק "יפה" כגון moviejukebox.
אני צריך מזרימי מדייה לשני מקומות:
מקום ראשון
זהו חדר שנה עם רסיבר מלפני שלוש שנים (חסר HDMI ותמיכה בפורמטים החדשים).
אני צריך מזרים מדייה שיתחבר לפלסמה (בעצם למפצל HDMI אבל זה לא חשוב כרגע) ב- HDMI וחיבור אודיו לרסיבר (אנאלוגי או אופטי).
מכיוון שהריסבר לא תומך בפורמטים החדשים אני צריך שמזרים המדייה יתמוך ב- downmix לפורמטים החדשים לרסיבר דרך חיבור האודיו האופטי, או חיבור אנלוגי ישירות בין מזרים המדייה לרסיבר (זה יעבוד, נכון?).
חשבתי על ISTAR H6 אבל האם הוא תומך ב- downmix, למרות שבעצם ניתן לחבר אותו באופן אנאלוגי אז זה לא כזה משנה.
אבל השאלה הגדולה האם הוא תומך בסוג כלשהו של moviejukebox ?
מקום שני
זהו הקולנוע הבייתי החדש שאני אמור לקבל בקרוב (כנראה ביום חמישי שבוע הבא) עם תמיכה בכל הפורמטים החדשים.
אני כרגע חושב על C-200 (יבוא אישי) אבל זה נראה לי מוגזם, במיוחד לאור העובדה שיש לי כבר נגן blue ray.
יש עדיפות לאותו מכשיר לשני המקומות (יתרון של ממשק זהה), אבל נתן לקנות מכשיר שונה לכל מקום.
המלצות?
אני צריך לקנות 2 מזרימי מדייה ועד לפני שהייתה בעיה בזמינות ה- A-110 בארץ הייתי דאי בטוח מה אני קונה. אבל לאור העובדה שדאי קשה להשיג אותו בארץ כעת אני מתייעץ אתכם.
כל המדייה שלי קיימת על ה- NAS ולכן אין צורך במזרים מדייה עם כונן קשיח אלא רק עם הזרמת מדייה דרך הרשת.
חשוב לי שתהיה תמיכה בכתוביות בעברית ובממשק "יפה" כגון moviejukebox.
אני צריך מזרימי מדייה לשני מקומות:
מקום ראשון
זהו חדר שנה עם רסיבר מלפני שלוש שנים (חסר HDMI ותמיכה בפורמטים החדשים).
אני צריך מזרים מדייה שיתחבר לפלסמה (בעצם למפצל HDMI אבל זה לא חשוב כרגע) ב- HDMI וחיבור אודיו לרסיבר (אנאלוגי או אופטי).
מכיוון שהריסבר לא תומך בפורמטים החדשים אני צריך שמזרים המדייה יתמוך ב- downmix לפורמטים החדשים לרסיבר דרך חיבור האודיו האופטי, או חיבור אנלוגי ישירות בין מזרים המדייה לרסיבר (זה יעבוד, נכון?).
חשבתי על ISTAR H6 אבל האם הוא תומך ב- downmix, למרות שבעצם ניתן לחבר אותו באופן אנאלוגי אז זה לא כזה משנה.
אבל השאלה הגדולה האם הוא תומך בסוג כלשהו של moviejukebox ?
מקום שני
זהו הקולנוע הבייתי החדש שאני אמור לקבל בקרוב (כנראה ביום חמישי שבוע הבא) עם תמיכה בכל הפורמטים החדשים.
אני כרגע חושב על C-200 (יבוא אישי) אבל זה נראה לי מוגזם, במיוחד לאור העובדה שיש לי כבר נגן blue ray.
יש עדיפות לאותו מכשיר לשני המקומות (יתרון של ממשק זהה), אבל נתן לקנות מכשיר שונה לכל מקום.
המלצות?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
A110 יעלה 1300.tzafrirs כתב:נכון.
נראה לי שאני אקנה את ה- A-110 ב- 1,700 שקל לחדר שינה (רסיבר ישן).
השאלה האם כדאי להשקיע עוד כ- 500 ש'ח ולקנות את ה- HDX או שמא כדאי לקנות את ה- A-110?...
.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר - כל רסיבר תומך DTS מתאים - גם אם הוא בן 7-8...
הכוונה שלי למחיר הנוכחי (כ- 1,700 ש'ח), לא למחיר בעוד חודש וקצת (בתקווה שהתאריך שבאג מציינת הינו אמיתי).Falcon1 כתב:A110 יעלה 1300.tzafrirs כתב:נכון.
נראה לי שאני אקנה את ה- A-110 ב- 1,700 שקל לחדר שינה (רסיבר ישן).
השאלה האם כדאי להשקיע עוד כ- 500 ש'ח ולקנות את ה- HDX או שמא כדאי לקנות את ה- A-110?...
....
אתה מתכוון שה- A-110 יעשה downmix לפורמטים החדשים באופן אוטומטי בחיבור האופטי?חבר - כל רסיבר תומך DTS מתאים - גם אם הוא בן 7-8......
ד"א, מה זה אומר בדיוק downmix?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה נראה לי קצת עושה סלט מהעניינים
אם הרסיבר שלך תומך DTS/DD בחיבור אופטי/קואקסלי - אתה לא צריך מכשיר שיודע לעשות DOWNMIX
איזה דגם וחברה הרסיבר? האם יש לו סמלים של DTS עליו?
אם הרסיבר שלך תומך DTS/DD בחיבור אופטי/קואקסלי - אתה לא צריך מכשיר שיודע לעשות DOWNMIX
איזה דגם וחברה הרסיבר? האם יש לו סמלים של DTS עליו?
הרסיבר לא ממש נגיש לי עכשיו, אני מאמין שזה הרסיבר הזה:
http://reviews.cnet.com/av-receivers/on ... l?tag=also
לפי מה שאני הבנתי אי אפשר להעביר את הפורמטים החדשים דרך החיבור האופטי / קואקסלי, אז מה הפתרון?
(ערכתי את ההודעה מהדגם הקודם שרשמתי)
http://reviews.cnet.com/av-receivers/on ... l?tag=also
לפי מה שאני הבנתי אי אפשר להעביר את הפורמטים החדשים דרך החיבור האופטי / קואקסלי, אז מה הפתרון?
(ערכתי את ההודעה מהדגם הקודם שרשמתי)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה מערבב.
הפורמטים החדשים בכל מקרה צריך או חיבור HDMI או בחיבורים של 5.1 אנלוגי (שזה יש רק לסטרימרים ספורים).
ברסיבר הזה - יש בכל מקרה תמיכה רק בפורמטים הרגילים - כל אחד מהסטרימרים יתאים לך.
עדיף לדעתי NMT או הDVICO - אם אני לא טועה (בדוק בדביק) הם יכולים להוציא Core של הפורמטים החדשים כך שהרסיבר שלך יוציא את המקסימום.
ואם הבנתי את ההתכתבויות האחרונות - אפשר שוב (כי לפני כמה זמן המוצר היה לא זמין) להזמין את ה110 ברשת באג.
ד"א - באתר של POPCORN עצמם - יש אפשרות לרכוש מוצר REFURBISHED - אם זה לא מפריע לך - במחיר של 100 דולר- לא כולל כמובן משלוחה ומסים.
הפורמטים החדשים בכל מקרה צריך או חיבור HDMI או בחיבורים של 5.1 אנלוגי (שזה יש רק לסטרימרים ספורים).
ברסיבר הזה - יש בכל מקרה תמיכה רק בפורמטים הרגילים - כל אחד מהסטרימרים יתאים לך.
עדיף לדעתי NMT או הDVICO - אם אני לא טועה (בדוק בדביק) הם יכולים להוציא Core של הפורמטים החדשים כך שהרסיבר שלך יוציא את המקסימום.
ואם הבנתי את ההתכתבויות האחרונות - אפשר שוב (כי לפני כמה זמן המוצר היה לא זמין) להזמין את ה110 ברשת באג.
ד"א - באתר של POPCORN עצמם - יש אפשרות לרכוש מוצר REFURBISHED - אם זה לא מפריע לך - במחיר של 100 דולר- לא כולל כמובן משלוחה ומסים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה לעשות ומה אתה לא חושב שה100 או ה110 יודעים לעשות?
הרסיבר שלך כך או כך - לא תומך בפורמטים החדשים.
הA110 כן תומך - אבל צריך רסיבר מתאים.
ה-100 - כבר לא נמכר להבנתי
לא יודע כמה MKV יש כיום עם הפורמטים החדשים
הרסיבר שלך כך או כך - לא תומך בפורמטים החדשים.
הA110 כן תומך - אבל צריך רסיבר מתאים.
ה-100 - כבר לא נמכר להבנתי
לא יודע כמה MKV יש כיום עם הפורמטים החדשים
מצטער שאני לא מובן, אני אסביר את עצמי מחדש.
האם קיימת אפשרות שיהיה ניגון כלשהו של הפורמטים החדשים ברסיבר הישן? אם זה ע"י "המרה" כלשהי או ע"י חיבור אנאלוגי (זה אפשרי?)?
בקשר לקבצי ה- MKV, הכוונה שלי הייתה שאני אכין את קבצי את ה- MKV מקבצי ה- MT2S.
עדכון
לפי מה שהבנתי מפה:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid286853
האפשרות היחידות שלי הן כדלקמן:
- המרה של הפורמטים החדשים לסטריאו.
- פסקול אודיו DD רגיל נוסף לפסקול של הפורמטים החדשים (במידה וזהו קובץ MKV)
מן הסתם אעדיף את האפשרות השנייה.
אז הבנתי נכון?
האם קיימת אפשרות שיהיה ניגון כלשהו של הפורמטים החדשים ברסיבר הישן? אם זה ע"י "המרה" כלשהי או ע"י חיבור אנאלוגי (זה אפשרי?)?
עדכון
לפי מה שהבנתי מפה:
אז הבנתי נכון?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

אם הרסיבר הישן לא תומך בפורמטים החדשים, אז בשביל מה כל העבודה הזו?! גם אם זה ישפר לך במקצת את חווית האודיו.tzafrirs כתב:מצטער שאני לא מובן, אני אסביר את עצמי מחדש.
עדכון
לפי מה שהבנתי מפה:
אז הבנתי נכון?...
ולאלתך כל סטרימר שיודע לנגן את פורמטי האודין החדשים (שיש לו PASSTHROUGH) יעבוד. אם אני לא טועה האקסטרימר תומך בימנתיים רק באחד מהם.
.
יש לי שני מקומות שבהם יהיה צורך במזרימי מדייה (כתבתי בהודעה הראשונה פה), באחד המקומות יש רסיבר ישן ובשני חדש.
הרעיון הוא שאני אעדיף את אותו הדגם לשני המקומות על מנת שהממשק יהיה זהה.
אפשר לקבל הסבר על PASSTHROUGH והאם זה יעבוד דרך ה- A-110 והחיבור האופטי / קואקסלי?
הרעיון הוא שאני אעדיף את אותו הדגם לשני המקומות על מנת שהממשק יהיה זהה.
אפשר לקבל הסבר על PASSTHROUGH והאם זה יעבוד דרך ה- A-110 והחיבור האופטי / קואקסלי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא לא לא....
אם זה מה שאתה רוצה - תצטרך לקנות את אחד הדגמים שמכילים יציאות 5.1/7.1 אנלוגיות - כמו שחשבת. נראה לי זה בעיקר הDUNE. שבמחיר שלו - נראה לי כבר עדיף לך לקנות פשוט רסיבר חדש
איזה ציוד יש לך מחובר? אתה בטוח שאתה חייב את הפורמטים החדשים?
יש לך כניסות 5.1 ברסיבר?
אי אפשר באמצעות כניסה דיגיטלית - אופטית/קואקסלית לקבל את הפורמטים החדשים כי הם ברוחב פס גדול מידי.
אם זה מה שאתה רוצה - תצטרך לקנות את אחד הדגמים שמכילים יציאות 5.1/7.1 אנלוגיות - כמו שחשבת. נראה לי זה בעיקר הDUNE. שבמחיר שלו - נראה לי כבר עדיף לך לקנות פשוט רסיבר חדש
יש לך כניסות 5.1 ברסיבר?
אי אפשר באמצעות כניסה דיגיטלית - אופטית/קואקסלית לקבל את הפורמטים החדשים כי הם ברוחב פס גדול מידי.
בד"כ בקבצי MKV שכוללים פסקול של DTS-HD/TRUEHD יש גם פסקול DTS רגיל ו- AC3 רגיל.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

Itay_Pollak כתב:לא לא לא....
יש לך כניסות 5.1 ברסיבר?
אי אפשר באמצעות כניסה דיגיטלית - אופטית/קואקסלית לקבל את הפורמטים החדשים כי הם ברוחב פס גדול מידי....
אבל יש לרסיבר שלו 5.1 יציאות:
http://reviews.cnet.com/av-receivers/on ... olBtm;rnav
.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

או קי - נכון - יש כניסת 5.1 - עדיין צריך סטרימר שתומך בפענוח של הפורמטים החדשים והעברתם באנלוגי ל5.1