עזרה לטלויזיה עד 3000 ש"ח
שלום,
אני מאד מבולבל אחרי כל המאמרים שקראתי כי אני לא יודע מה באמת יכול להיות הכי טוב.
אבקש את עזרתכם,
ברצוני לקנות טלוויזיה LCD/]לאזמה..(אני פשוט לא יודע מה עדיף) מרחק הצפייה שלי הוא בערך 240-250, לכן אני חושב שמתאים לי 32 אך אני לא בטוח.
השימוש העיקרי שלי יהיה טלוויזיה בחיבור ממיר של יס HD וגם פה ושם תכני HD, ותכני מחשב בעתיד.
מישהו יכול לתת המלצה לדגם או לחברה מסויימת?
תודה!
אני מאד מבולבל אחרי כל המאמרים שקראתי כי אני לא יודע מה באמת יכול להיות הכי טוב.
אבקש את עזרתכם,
ברצוני לקנות טלוויזיה LCD/]לאזמה..(אני פשוט לא יודע מה עדיף) מרחק הצפייה שלי הוא בערך 240-250, לכן אני חושב שמתאים לי 32 אך אני לא בטוח.
השימוש העיקרי שלי יהיה טלוויזיה בחיבור ממיר של יס HD וגם פה ושם תכני HD, ותכני מחשב בעתיד.
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
danganon שלום לך.danganon כתב:שלום,
אבקש את עזרתכם,
תודה!...
מרחק הצפייה שלך הוא די גבולי למסך 32 .
הייתי ממליץ לך לרכוש מסך גודל 37 אינצ' הוא יתאים לך יותר אבל תג המחיר שלו גבוהה יותר .
אז נתמקד במסך גודל 32 .
המלצתי היא מסך סמסונג דגם b-530 גודל 32 רזולוצייה של 1920-1080 FHD .
מומלץ לרכוש מהיבואן הרשמי 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"