שלטים אוניברסליים
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום חברה, מצטער אם זה לא הפורום האופטימאלי אבל לא ידעתי איפה לשאול ונראה לי שרוב החברים שמשתמשים בשלטים כאלו נמצאים פה בכל מקרה.
אז ככה, את רכישות האודיו אני נאלץ לדחות בגלל מעבר דירה אז חשבתי בינתיים לטפל בנושא השלט האוניברסלי. המטרה - שלט אחד. התקציב - לא מוגבל מעדיף עד 1000-2000 ש"ח.
אני מניח שרוב השלטים בשוק יעשו את העבודה (אני די מעדיף שלטים עם כפתורים ולא touch אבל לא קריטי) יש לי רק בקשה מיוחדת אחת. אחד השלטים ממנו אני רוצה להפטר הוא שלט ה- iMon הבעיה היא שאני רוצה לשמור גם על אופציית העכבר שבו (יש גם עכבר יעודי אבל למקרה שהוא זרוק באיזה חור) האם קיים שלט אוניברסלי עם עכבר יעודי? אם לא האם יש שלט שיוכל ללמוד את הפונקציה הזאת מה- iMon (אני יודע שזה בעייתי, הלחצן שם מיועד לפעולה הזאת)?
תודה,
אלון
אז ככה, את רכישות האודיו אני נאלץ לדחות בגלל מעבר דירה אז חשבתי בינתיים לטפל בנושא השלט האוניברסלי. המטרה - שלט אחד. התקציב - לא מוגבל מעדיף עד 1000-2000 ש"ח.
אני מניח שרוב השלטים בשוק יעשו את העבודה (אני די מעדיף שלטים עם כפתורים ולא touch אבל לא קריטי) יש לי רק בקשה מיוחדת אחת. אחד השלטים ממנו אני רוצה להפטר הוא שלט ה- iMon הבעיה היא שאני רוצה לשמור גם על אופציית העכבר שבו (יש גם עכבר יעודי אבל למקרה שהוא זרוק באיזה חור) האם קיים שלט אוניברסלי עם עכבר יעודי? אם לא האם יש שלט שיוכל ללמוד את הפונקציה הזאת מה- iMon (אני יודע שזה בעייתי, הלחצן שם מיועד לפעולה הזאת)?
תודה,
אלון
זה הפורום האופטימאלי לשאלות מהסוג הזה:aloni כתב: מצטער אם זה לא הפורום האופטימאלי...
http://www.remotecentral.com/
אני אישית מאד נהנה מ-Pronto TSU7000 , אבל הוא לא זול
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
aloni
- חבר במועדון 10K

הי מרטין, במחשב מותקן בכל מקרה חיישן של iMon (מארז silversone) כך שהחיישן והתוכנה מכוסים.
השאלה היא אם אני "מלמד" אותו את הפקודות של ה "עכבר" של ה- iMon (לדעתי יש 8 כאלו 90 ו 45 מעלות) תהיה לי דרך נוחה/סבירה להפעיל אותן. השאלה מובנת?
השאלה היא אם אני "מלמד" אותו את הפקודות של ה "עכבר" של ה- iMon (לדעתי יש 8 כאלו 90 ו 45 מעלות) תהיה לי דרך נוחה/סבירה להפעיל אותן. השאלה מובנת?
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שימוש בפרונטו כעכבר לא ממש מומלץ, יש פתרונות טובים יותר ל-HTPC (הגיירו).
-
aloni
- חבר במועדון 10K

הי עופר, ברור שהג'יירו עדיף כעכבר, וכנראה שארכוש גם אותו (ואשים את ה- dinovo2 במחשב העבודה איזה בזבוז). העניין הוא שאני רוצה גם שלט אוניברסאלי שאני יודע שאיתו לבד אני יכו ללשלוט על הכל גם אם אני לא מוצא את העכבר באותו הרגע.
HiFiMusic IL