שלום!
אתמול קיבלתי אנטנה ל-Xtreamer והתחלתי לנסות לראות תכנים דרך הרשת.
אצלי בבית נתב SMARTBOX של פרטנר.
מקסימום שאני מקבל בלי גימגומים זה 720p. לא מצליח לנגן חלק לא 1080p ולא בלו-ראי.
חבל, כל כך בניתי לרשת אלחוטית...
מה יכול להיות הסיבה לגימגומים - נגן או נתב?
אשמח אם תשתפו בתוצאות - האם אתם מזרימים ברשת אלחוטית ו מה איכות...
יש שני דברים שאתה יכול לעשות :
קודם צור קשר עם מחלקתץ התמיכה של אורנג כדי שידריכו אותך בהגדרות הבאות :
1- יש לבטל את UPNP של ה SMART BOX
ישנה התנגשות מסויימת בין המערכת הפעלה למערכת הניהול של הנתב ולבין מערכת הניהול של ה נגן
2- צריך לוודה שאתה אכן מוגדר על תקן N ומקבל הזרמה של לפחות 80 מתוך ה130 האפשריים כך שהערך הראלי של ההזרמה יעמוד על לפחות 40 מגה (80/2) וכך תקבל הזרמה איכותית של המדיה
elib98 כתב:יש שני דברים שאתה יכול לעשות :
קודם צור קשר עם מחלקתץ התמיכה של אורנג כדי שידריכו אותך בהגדרות הבאות :
1- יש לבטל את UPNP של ה SMART BOX
ישנה התנגשות מסויימת בין המערכת הפעלה למערכת הניהול של הנתב ולבין מערכת הניהול של ה נגן
2- צריך לוודה שאתה אכן מוגדר על תקן N ומקבל הזרמה של לפחות 80 מתוך ה130 האפשריים כך שהערך הראלי של ההזרמה יעמוד על לפחות 40 מגה (80/2) וכך תקבל הזרמה איכותית של המדיה
...
UPNP ביטלתי- גם ככה UPNP שלו לא שימושי ממש.
עם הגדרה של N משהו מוזר אצלי... ממשק של SMARTBOX נותן להגדיר מצב N/G ואין N בלבד ואני רואה XTREAMER מחובר " at 54.0Mbps" ולא 130... מעניין למה ואיך ניתן לשנות זאת...
הצלחתי להגיע לניגון 1080p בלי גימגומים. פשוט בנתב היה מוגדר סוג הזפנה שמבטל תמיכה בתקן N.
עכשיו אני יכול להשתמש ברשת כמו שצריך.
מה שכן - עדיין לא יכול לראות REMUX או בלו-ראי. אבל נראה לי שעם SMARTBOX לא יוכל בכלל כי למרות תקן N הוא תומך במהירות 130Mbps ולא 300.... חבל... פיתרון - לרכוש דיסק פנימי במיוחד לבלו-ראי ורימוקס....
אני משתמש ב AES ו wpa2 /wpa והסטרימר שלי מחובר ב 117 מה שחשוב זה להגדיר IP קבוע בסטרימר ולשייך אותו בנתב ולאחר ביצוע כל השינויים לאתחל את ה סטרימיר ולתת לזה 2 דקות עד לחיבור מלא , ולא לשקוח שלפעמים צריך לשחק עם הערוצים , אני משתמש בערוץ 7 במרחק 2 חדרים וזה רץ לי על 720 P באופן תקין
טרול אתהההההההה מה זה טרול!!! האקסטרימר אחלה מכשיר מנגן HD כמו שצריך סאונד טוב ומי שמחפש אתגרים אחרים זה בעיה שלו את מה שהוא צריך לעשות הוא עושה וזה מספיק
טרול - די כבר !
אתה עושה קופי פייסט של ההודעה שלך בכל הפורומים וההודעות האפשריות באתר.
אתה ממש וירוס!
האקסטרימר מכשיר מעולה, מנגן MKV מעולה בכל קצב, שבר את השוק לרסיסים מבחינת מחיר, אז דחיל רבק - די!
נו זה לא ברור לכם הוא כנראה נציג מכירות של PLAY ON או אחד ההמזרימדיה החדשים שיצאו בתקופה האחרונה פשוט האקסטרימר נוגס להם במכירות הוא משתגע ומנסה לעשות הכל למה לא לקנות אותו