לפני שאני ממש קונה מחשב HTPC אני רוצה להוסיף למחשב הקיים כרטיס הקלטה,
הבנתי שכרטיס ההקלטה הכי מומלץ הוא pvr150.
למרות שקראתי פה המון בפורום, עדיין לא מצאתי הודעה או מדריך שיעשה לי סדר בנושא הכרטיס הנ"ל.
1.הבנתי שיש כמה דגמים של pvr150, אשמח לשמוע מהם הדגמים, ומי המומלץ מביניהם?
כשמעניין אותי שיעבוד ב-Win XP Pro ואח"כ -XP HTPC (בויסטה אני לא מתכוון לגעת, לא יודע מה לגבי חלונות7)
2.הבנתי שיש בעיה מיוחדת של תאימות לגבי השלט של pvr150,
ושכנראה הוא לא עובד עם XP, האם יש דגם שהשלט שלו כן עובד עם XP?
האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו?
3.ראיתי פה באתר שהיבואן של pvr150 הוא Digitize, אבל בשיחה איתו לא התרשמתי שהוא ממש מבין בכרטיס,
וגם הוא אמר שאין באיזור ירושלים חנויות שקונות ממנו את הכרטיס, ואני בפירוש יודע שיש פה חנויות שמוכרות את הכרטיס. לכן שאלתי היא האם יש כמה יבואנים לכרטיס? אם כן-אשמח לקבל את שמותיהם?
4.מכיוון שהבנתי שזה כרטיס טוב אבל קצת בעייתי (לפחות עם XP) אשמח לקבל המלצות על מקומות לקנות אותו, כדי שאם יתגלו איתו בעיות יהיה לי עם מי לדבר (עדיף באיזור ירושלים או באינטרנט).
תודה רבה מראש על העזרה,
כמו שאמרתי קראתי פה הרבה וגם על הכרטיס הזה, אבל קיבלתי רסיסי מידע,
ולא ראיתי מקום שבו עונים בצורה מסודרת על השאלות שלי.
עודד.
קצת סדר לגבי pvr150 ו-XP
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
1. מומלץ ללכת על PVR150MCE (סיומת ה-MCE חשובה).
2. זה קורה בחלק מסדרות הייצור, לא בכולן. מה שאפשר לעשות זה לקנות את הכרטיס, ורק אם תהיה בעייה לקנות ערכה נוספת נפרדת של IR.
3-4. אייבורי ו-KSP מוכרות את הכרטיס הזה. נסה לקבוע עם החנות במעמד הקנייה שאתה רוצה לנסות את הכרטיס, ואם תהיה בעייה תוכל להחזיר אותו.
קח בחשבון ש-WIN XP PRO לא כולל את המדיה סנטר של מיקרוסופט, רק ה-XP MCE 2005. אפשר כמובן לעבוד עם תוכנה אחרת, כמו ה-GBPVR.
1. מומלץ ללכת על PVR150MCE (סיומת ה-MCE חשובה).
2. זה קורה בחלק מסדרות הייצור, לא בכולן. מה שאפשר לעשות זה לקנות את הכרטיס, ורק אם תהיה בעייה לקנות ערכה נוספת נפרדת של IR.
3-4. אייבורי ו-KSP מוכרות את הכרטיס הזה. נסה לקבוע עם החנות במעמד הקנייה שאתה רוצה לנסות את הכרטיס, ואם תהיה בעייה תוכל להחזיר אותו.
קח בחשבון ש-WIN XP PRO לא כולל את המדיה סנטר של מיקרוסופט, רק ה-XP MCE 2005. אפשר כמובן לעבוד עם תוכנה אחרת, כמו ה-GBPVR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"