דרושה המלצה לרדיו דיסק DVD MP3 לרכב (ללא מסך)

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני מחפש מוצר כנ"ל, שכן, אני מאמין שזה טיפשי לרכוש כעת CD MP3 לרכב, בשעה שבDVD יש נפח אחסון גדול פי 7, והמדיות DVD לצריבה עולות גרושים.
אני רוצה מכשיר שיתמוך בRDS, ובמידה ומדובר במותג ידוע, אז גם פאנל נשלף. אני רוצה יציאות RCA להגברה חיצונית, וחשובה לי השימושיות: שיקרא בסבירות גבוהה את רוב הצריבות, שיטען אותם מהר, שלא יקפוץ בנסיעה, שניתן יהיה להריץ קדימה ואחורנית בצורה סבירה, שיתמוך בSHUFFLE, שיציג את שמות הקבצים ורצוי גם MP3 ID, USB
התחלתי בערך לפני שבוע לחפש מוצר כנ"ל, אני מוכן גם לרכוש מוצר ללא מותג ידוע, בתנאי שתהיינה חוות דעת טובות עליו, או שאבחן אותו בעצמי.
גילתי, לתדהמתי, את הדברים הבאים:

1. אין שום חוות דעת או דירוג על כך המותגים המקומיים שנמכרים במכירות פומביות בישראל (PREMIERE, SHARK ודומים להם) גם לא בZAP
2. לא הצלחתי למצוא מתקין שיש לו מערכת כנ"ל בתצוגה - המקסימום שהגעתי זה שבאוטו-דיפו רעננה חיברו את זה לחשמל (ללא רמקולים) והתקשרתי למשהו כמו 10 משווקים גם ע"פ הפרטים שלהם בZAP
3. גם על המכשירים המותגיים שראיתי באתרים אמריקאיים - SONY, LG, JVC ואחרים, לא הצלחתי למצוא חוות דעת רציניות. אני מדבר על מכשירים בלי מסך כאמור. ועכשיו הופיעה עז נוספת - בעיית התדרים האמריקאיים בRADIO FM.

חשוב לי גם נושא המחיר. החסרי-מותג עולים 600 ש"ח, המותגים באמריקה יעלו 1000 ש"ח סופי בארץ, ואילו המותגים שנרכשים בארץ אצל מתקיני הפרימיום יגיעו גם 2000 ש"ח. הייתי מעדיף לא ללכת ולשפוך 2000 ש"ח, אלא לקנות מכשיר זול יותר, אבל כזה שאני יכול לבדוק אותו ולראות שהוא תקין ועונה לדרישות.

יש למישהו רעיון איך אני מתקדם מכאן?

shayjis
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 173
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני יכול להגיד לך בתור מתקין שעבד בענף כבר 13 שנה.
יש לי המון ניסיון עם מכשירים זולים "no name", ברוב הדעות הם לא עונים לאף דרישות.
אם אני מבין אותך נכון אתה מחפש מכשיר dvd לא לצורך שימוש בקבצי ווידאו אלא רק קבצי אודיו(mp3)
למינהם,בגלל נפח הדיסק הנתמך יהיה לך יותר זול ופשוט לרכוש מכשיר מותג במחירים בין 1500 ש"ח ומעלה(תלויי בתקציב)
שתומכים USB ו IPOD. ולרכוש זיכרון נייד בנפח המקסימלי הנתמך(תלויי ביצרן)שנכון להיום רובם מעל
64GB ב-FAT\32 ופתרתה לך את כל הבעיות גם אם יש לך מכשיר או יהיה לך מכשיר IPOT \ IPHONE
אתה יודע שהוא תומך והכי חשוב חדל קפיצות הדיסקים בבמפרים ובורות שנשכחו בכבישים.
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.

niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

דווקא היה לי מכשיר DVD חסר מותג שעדיין מתפקד אחלה (אחרי 10 שנים)
אכן גיליתי שניתן לרכוש מותגים במחיר זול משמעותית מ2000 ש"ח ואחרי מו"מ קצר מצאתי DVD MP3 במחיר נמוך אף מזה שציינת, והדובדבן העיקרי - המתקין חיבר אותו לרמקולים, אני הבאתי דיסקים וניסיתי אותם - ובסוף גם רכשתי אצלו.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”